Viatza in Germania (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Kea, eu am baiat dar nu am decurs la decalotare. Tu ai pediatru neamt? Stiu ca in Romania se practica, dar eu am o retinere. In Olanda nu se practica decalotarea, noi acolo am locuit pana la 1,5 ani. Acum avem aproape 4 ani si nu am avut niciodata probleme. Vigantolleten..nu cunosc, nu stiu ce sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Pe mine m-a sfatuit medicul pediatru sa nu-i umblu deloc la putulik,am facut asa si rezultatul: la 4 ani mi-au zis ca are fimoza si trebuie operat peste 1 an. Am auzit ca este un unguent foarte bun pt decalotare, o sa incerc incet, incet sa umblu acolo, poate scapa de operatie.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Maraki, ce ghinion! Noi am avut o singura data problema ca s-a inrosit preputul inauntru dar am folosit Bephanten si in 2 zile s-a vindecat. La noi a mers Bephanten si la eczeme sau la roseata oriunde pe corp. Chiar cand a avut ciuperca la fundulet de la pamper. Nu stiu ce sa spun...dar ai putea sa incerci cu Bephanten atiseptic wundcreme. Eu am folosit-o cand a cazut si a facut rana deschisa. Pt noi este crema minune, dar nu stiu daca la toata lumesa are acelasi efect. Succes cu micutul!

Nu vreau sa te influentez dar am gasit un articol despre fimoza care spune ca este o stare fiziologica care va dispare la actul sexual sau la masturbare.
http://www.circumcizia.org/fimoza.html

Mergi la inceput

Amonar, Bephantene am folosit si noi de cand s-a nascut Trece orice iritatie imediat, ceva mai bun nici nu cunosc Unguentul nemtesc de care scriam, cica ar fi special pt decalotare, o sa scriu in cursul zilei de azi cum se numeste ca trebuie sa intreb o mamica Ideea medicului asta a fost, se decaloteaza singur in timp...ne-am schimbat dr-a si cea de acum a spus ca are fimoza si trebuie operat.Oricum imi va fi greu sa-i umblu acolo sa-l ung pt ca nu ma lasa deloc

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Da, pediatru e neamt. Pana acum, deci un an de zile, ne-a zis ca nu avem voie sa umblam acolo, ceea ce pt mine era o grija in minus, abia la controlul de 1 an a zis ca asa incet incet la baie sa incepem sa decalotam. V-am zis ca la o alta cunostinta, pediatrul(altul), le-a zis ca spre doi ani abia, deci eu inteleg ca se practica si aici, dar un pic mai tarziu, nu insa de la cateva luni, ca in ro.

Vigantolleten e echivalentul Vigantolului ce se da la toti bebelusii pt profilaxia rahitismului.

Amonar si noi ne luptam de cateva luni cu o ciuperca de la scutec. Ma dispera, am crezut ca am scapat si ieri iar a aparut. De unde ati luat Bephanten? De la farmacie? Se da fara reteta? Exista ceva restrictii in folosire sau se poate da la fiecare schimbare de scutec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Vigantolul este vit D3.
Eu nu le-am mai dat dupa 1 an,dar am avut mereu grija sa fie suficient expusi la soare.
Decalotarea ne-a fost recomandata dupa 1 an (daca mi aduc bine aminte)si tot asa,la baie.De obicei baietelul nu ne lasa pe noi,face singur procedura:)Dar el e maricel acum,a facut 5 ani.
Kea,eu ti-as recomanda sa incerci sa-l speli si cu ceai de galbenele(calendula),cumperi flori de la farmacie.Pt noi cea mai buna crema este Weleda,iar pt rani tot Weleda folosim,cred ca Wundsalbe ii zice.Am fost foarte multumita de marca asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

zuzu, noi am tinut-o sub control cu o crema antibacteriana de la Avene. De fiecare daca cand am dat cu crema de galbenele de la Weleda, s-a inmultit, dintr-un punct au aparut 7. Chiar si ieri am dat si acelasi efect.

Multumesc, deci si voi tot dupa 1 an.

Mergi la inceput

Bephanten wund und heilsalbe se da fara reteta in farmacii.Poti sa cumperi un tub mare de 12 euro si ceva centi, mie imi ajungea o saptamana

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Pana la 9 luni i-am dat Vigantol,la recomandarea doctorului
In privinta fimozei,baiatul meu este operat de fimoza,si acum nu are nici o problema
Am avut doua saptamani o crema data doctor ,dar nu l-a ajutat,a ajuns la operatie
Paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,fetele!

De decalotare noua ne-a zis ca la baie sa facem usurel,cit permite,ii face sotul .De cind am aflat ca o sa am baiat de decalotarea asta imi e cel mai groaza,am citit de-a lungul timpului atitea puncte de vedere,aici,pe forum ca .

De Vigantoletten stiu ca se da pina in jur de 2 ani,primul an continuu,al doilea an am dat numai lunile de iarna.

Si noi folosim Welleda dar nu am avut defapt nici o problema pina acum.

Mergi la inceput