Viatza in Germania (59)
Raspunsuri - Pagina 6
helbi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Nu este obligatoriu ca ambii parinti sa lucreze pt. ca copilul sa mearga la gradinita de stat. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
Obligatoriu nu este. Insa, daca nu au locuri, si mama sta acasa, pot sa-i dea copilului loc numai pina la 12 sau, in caz fericit pina la 14.
zuzunaki spune:
Ma scuzati ca dau si eu buzna(n-am mai intrat de-o vesnicie pe DC) dar am o intrebare:la ce for se recunosc diplomele de bac/facultate?Ca nu stiu unde sa incep cautarile.Btw,am sunat la un birou de traduceri si pentru o diploma cer 150 euro!!!!!!E incrdibil,atat de mult costa?Pot sa traduc/legalizez in Ro?Trebuie si apostila?Multumesc mult!
Corinna,felicitari pentru bebelusa!Sa-ti traiasca!Imi cer scuze ca nu am mai dat niciun semn.Ai inceput din nou munca?Vreau sa te sun intr-o zi sa-ti spun ce-am facut.Pupici!
angiuta spune:
zuzunaki diplomele se pot traduce si legaliza si in Ro, apostila nu trebuie.
Institutia din landul tau nu stiu cum se numeste da un search pe google cu anerkennung auslaendischer zeugnisse si sigur vei gasi.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
zuzunaki spune:
Multumesc mult,angiuta
Asta am gasit pt Baden-Württemberg:
Ausländische Bildungsnachweise
Die Anerkennung anderer, insbesondere ausländischer Hochschulzugangsberechtigungen deutscher Staatsangehöriger erfolgt beim Regierungspräsidium Stuttgart, Abt. 7 Schule und Bildung (Zeugnisanerkennungsstelle), Postfach 10 36 42, 70031 Stuttgart. Die Anerkennung ausländischer Bildungsnachweise ausländischer Staatsangehöriger als Hochschulzugangsberechtigung wurde vom Ministerium für Wissenschaft, Forschung und Kunst auf die Hochschulen übertragen.
Poate ajuta si pe altcineva.
O zi buna!
alicia1976 spune:
Yasmine, am mai scris un mesaj dar imi raspunde ca nu accepti mesaje private , poti sa verifici casuta de pm sa vezi ce e gresit cu ea?
mesajul meu e in legatura cu doamna cu copilul care are nevoie de ajutor cu traducerea la spitalul din münchen.
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zuzunaki Ma scuzati ca dau si eu buzna(n-am mai intrat de-o vesnicie pe DC) dar am o intrebare:la ce for se recunosc diplomele de bac/facultate?Ca nu stiu unde sa incep cautarile.Btw,am sunat la un birou de traduceri si pentru o diploma cer 150 euro!!!!!!E incrdibil,atat de mult costa?Pot sa traduc/legalizez in Ro?Trebuie si apostila?Multumesc mult! Corinna,felicitari pentru bebelusa!Sa-ti traiasca!Imi cer scuze ca nu am mai dat niciun semn.Ai inceput din nou munca?Vreau sa te sun intr-o zi sa-ti spun ce-am facut.Pupici! Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu www.tsg-hoffenheim.de/" target="_blank">1899 www.vfb.de/de/" target="_blank">VfB |
Da sunt la cabinet din nou, te rog sa-mi dai de stire ce ai rezolvat, nici in zi de azi nu am primit nici o veste despre plicul pierdut, sper insa din suflet ca esti bine si totul se rezolva asa cum iti doresti.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicia1976 Yasmine, am mai scris un mesaj dar imi raspunde ca nu accepti mesaje private , poti sa verifici casuta de pm sa vezi ce e gresit cu ea? mesajul meu e in legatura cu doamna cu copilul care are nevoie de ajutor cu traducerea la spitalul din münchen. |
Era plina casuta de pm, am sters acum din mesaje, sau poti sa-mi scrii pe YM cora_mi@yahoo.com.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
Amonar spune:
Albertje am tras cu ochii pe la fetele din Olanda si am vazut ca si tu ai stat in Olanda. De cand locuiesti in Germania? Si eu locuiesc in NRW, aproape de Aachen. Mi-ar prinde bine sa vorbesc cu cineva care are experienta Olandei si si cea a Germaniei.
Kea spune:
Iar lasati sa se astearna praful pe aici, noroc cu mine Vreau sa va intreb daca dupa un an ati mai dat vigantoletten la bebei, iar pe cele care aveti baietei, cand ati inceput decalotarea. Noua ne-a spus ca acum la un an putem incepe, dar pediatru unei cunostinte le-a zis ca spre 2 ani.