*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)
Raspunsuri - Pagina 9

Kya spune:
 Mai vroiam sa-i spun Dudului ca mie mi-a placut foarte mult vacanta cu familia Mimo, si daca la iarna vrea sa vina si Bitza cu noi asa cum spusese, o sa pot sa-ti confirm ca vacantele cu randunici ies foarte misto! 
Raluca mamica de 
 Sanziana 
God didn't bring me this far, to leave me here!

gecko spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mimonix alta data inainte de a fotografia ma pun nene sa fac curatenie generala, ma duc la coafor, calc asternuturi, tototot ca e jale cu simtul critic al unora   I s-a suit la cap nene de cand face naveta par avion cu parlamentarii australieni ![]()   Simona,mamica de Teo  (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI  )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]()  | 
sa nu uiti de raschetat parchetul
PS. Cred ca Little Einstein e mai pe varsta lor. Baby Einstein e mai de baby.

mimonix spune:
 Kya eu sper sa terminati cu siroposeniile si cu week endurile romantice ca sa ne putem vedea in IOR deocamdata. Pana la urmatoarea vacanta , ca vad ca p-aia de la vara nu pot conta pe tine 
 Si da, da...sa vie si Bitza, sa vie
 , poate ne viziteaza si Nicoleta ca pana atunci o "sa rupa" soselele singura la volan 
Simona,mamica de Teo 
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI 
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 

mimonix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
 sa nu uiti de raschetat parchetul PS. Cred ca Little Einstein e mai pe varsta lor. Baby Einstein e mai de baby. SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]()  | 
Asta era, stiam eu ca uitasem ceva, d-aia am scris acolo "tototot" ca sa nu fiu prinsa descoperita cu ceva, Doamne fereste, ptiu ptiu
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI 
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Nicoleta spune:
 Kya, chiar si asa, suna foarte bine! Iar visul mai indepartat suna super!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

dudurutza spune:

Clarinda
 Diana
Mamici sa va traiasca fetele frumoase si sa fie sanatoase si norocoase 

Kya, eram precisa ca sunt frumoase vacantele intre randunici, de aceea am zis ca ar fii misto una; stiu ca e imposibil.Sa ti se implineasc toate visele, unul mai frumos ca altul! 
 ana micuta, sa treaca bubitele repejor si pe Sasha baiata mare, gradinar deja,si pt mami 
 osafie bine!
Mihutza referitor la mucisorii Andrei, am avut un episod cu Daria si mi-a spus un doctor s-o las ca nu e grav, si in cateva zile dupa ce au plecat s-a dus si haraiala! Am vazut-o pe Andra soferita
gudinde 
 pt poezie
gecko, interesanta zi ai mai avut 
stela 
 sa porti cu placere achizitiile
mimo 
 ca reusesti sa ne smulgi zambete si sa ne faci sa para totul simplu si frumos; iar despre povestea cu Teo tare m-ai induiosat

mstela spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui dudurutza stela   sa porti cu placere achizitiilemami de Daria  | 

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

VALENTINA C spune:
 Dragelor, am zis DUMINICA, in IOR, ca sambata n-am cu ce sa ajung
!!! Si duminica se anunta 20 de grade, asa ca se merita! Stela, ai auzit? Pe la 10.30-11.
Valentina cu 
 Matei ( 10.04.2008) si Luca 
( 5.02.2010);

VALENTINA C spune:
 Deci:
Am vazut o mamica super mandra de baiatul ei, si cu o freza super ( aia facuta de Iuli)..
Roxanaaa, maaama ce ai slabit!!!!!Bine, nu te-am mai vazut de mult, dar e o uriasa diferenta intre cum te stiam si cum ai aparut in pozele de la ziua Amirei...
Mimo-Gecko, sunteti super!
Naty, si Matei il ia pe Alin sa-l bage in dulap, dar ii place sa stea amandoi acolo si sa-i caut eu!![]()
Nico, deci pana la urma, intuitia ta a fost buna! De-acum incolo nu mai e nevoie de dr..
 Si apropo de condus, iti zic si tie ce mi-a zis tata: daca nu te urci la volan, frica n-are cum sa treaca! Si ce daca e mai greu la parcari? Dureaza mai mult, mai multe  manevre, dar o sa iasa pana la urma...
Kya, lasati si voi weekendul ala romantic pe saptamana viitoare si haideti in IOR duminica!!
Mira, ai gasit covrigaria?![]()
Dudurutza, ce-mi place de tine ca intotdeauna ai de zis ceva pt fiecare
Nici eu nu calc lenjeriile!![]()
Concediu de vara...Hmmm..la mama la tara!
 Hai ca am facut si versuri!![]()
Am fost in parc de dimineata doua ore!!!!
 Si, ca sa vedeti ca totusi se mai schimba lucrurile si pe la noi: au venit niste neni de la ADP si au verificat aparatele de joaca din parc, au rearanjat mocheta aia, au adus nisip...
 Erau copiii buluc la lada de nisip...si fericiti nevoie mare1!!!Incepe perioada cu nisip si in chiloti...![]()
Valentina cu 
 Matei ( 10.04.2008) si Luca 
( 5.02.2010);

VALENTINA C spune:
 Simo, mi-a placut mult masuta lui Sam , am admirat-o pe site, dar mi s-a parut prea inclinata..Nu-i cad cartile de pe ea? si trici e super, caut si eu pt Matei...
Gudinde, jos palaria pt poezie!!!
 Ce mult imi pare ca a trecut de cand imi faceam singura scenariile in versuri pt serbarile copiilor!!!

I s-a suit la cap nene de cand face naveta par avion cu parlamentarii australieni