*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)
Raspunsuri - Pagina 10
VALENTINA C spune:
am uitat sa va zic:plastilina a avut succes maxim si acasa!!!a stat o ora si jumatate cu mine la masa sa modelam diverse! Am si dovada!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=a923026ed912a8e3400f8b&skin_id=701
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Simo27 spune:
Ce bine ca sunteti toate bine
!
Vali,masuta e putin inclinata si tare bine era sa aiba o opritoare-ceva la margine
!Cartile nu cad si nici foile,ii cad creioanele,dar are o fanta sus unde le poate pune.Eu ma bucur ca ii place mult si mai nou se inghesuie si David sa isi faca temele la ea
!Sa nu va zic ce ture da prin casa cu tricicleta copilului
!
Nu stiu daca azi-noapte am dormit 3 ore
.Greuuuuu
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
cleme spune:

facem cinste, dam de mancat si de baut ca am facut 2 ani!!! (mama ce trece timpul). Multumim mult de urari si
la toata lumea.
Noi acum 15 min am intrat in casa, am fost de am luat minge din aia mare pe care se sare, am fost in parc si acum doarme pitica.
Gudinde
pt poezie si urari.
Vali la noi a mancat catelul plastilina, nu de alta dar Diana s-a prins ca daca se mozoleste toata mergem sa ne spalam. Si una-doua se murdarea inclusiv sub unghii numai ca sa mergem la spalat![]()
Inca odata
si 
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Nu stiu daca azi-noapte am dormit 3 ore .Greuuuuumami de David , Sam si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |
Tot colicii? Eu vad o ameliorare de cand ii dau Sab simplex de 3-4 ori pe zi, inainte de masa..Azi noapte s-a trezit cam des, dar macar a adormit dupa ce a mancat...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
ramo_cata spune:
zoze iote 
fata indragostita sunt de 2 bi-eti
dar ieri am fost intr-o viteza..plus ca atunci cand am trimis mesajul ajunsesem cu cititul pe la pagina 19...mi-a venit barbatu' si n-am mai putut ceti
gudinde draga mea esti o dulce...atat de mult imi plac poeziile tale,cum zici in doar cateva randuri tot ce trebuie ca sa aline un sufletel amarat

mihutule ff tare soferita si cantareata voastra

mimo
si eu ma bag in grupul iubirilor adolescentine...nu aveam nici 18 ani(si sa nu mai zic ca la aniversarea celor 18 ani randunoiul mi-a facut cadou un inelush micut din aur pe care il ador...a fost prima mea bijuterie din aur
) cand ne-am intalnit si am simtit niste furnicaturi prin tot stomacelul 

duetul M&G voi nu sunteti normale

un
pentru mateias cel istet
cleme multam pentru tratatie
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Simo27 spune:

La multi ani DIANA
-motzata![]()
mami de David
, Sam
si Siluan
Simo27 spune:
Vali,nu stiu de la ce...ideea este ca s-a obisnuit numai in brate,ma termina cat urla daca il pun jos si fiind noapte nu vreau sa ii trezeasca pe ceilalti 2 copii
,asa ca il tin in brate si mai nou,il si plimb...nu i-am mai dat nimic de colici si vad ca face iar urat...abia astept sa creasca mare![]()
Iar la pranz cand dorm amandoi ,vin prieteni,rude cu plocoane-mama lor
!
mami de David
, Sam
si Siluan
ramo_cata spune:
simo de ce nu incerci sa le zici f frumos ca intre orele cutare dorm copii si ca ar fi bine dupa ce se trezesc ei...asa ai putea si tu sa te odihnesti...si de ce nu incerci sa-i dai lui Micu' sab-simplex..stiu ca si la Andru facea minuni
si sa treaca cat mai repede colicii
mda marti am fost in vizita la firma unde am lucrat..sa ma interesez ce trebuie sa fac ,cum trebuie sa fac si daca ma primesc inapoi...cand m-au vazut s-au facut verzi-albastrii..verdictul:nu avem nevoie de tine,ne merge f prost,postul tau e ocupat si nu o putem da afara pe cea care ti-a tinut locul etc...o sa te bagam in SOMAJ..mie sincer imi convine,pentru ca defapt asta si vroiam...parca mi-au citit gandurile...pentru ca trebuia sa fac naveta,salariul meu pe vremea cand lucram era de 8 mil si clar nu mi-l mareau acum in criza ..deci cu naveta si cu tot ramaneam fix cu duda..asa ca asta este SOmaj sa fie...si-asa nu am cu cine sa-l las pe andru,sotul se vaieta ca nu are timp sa se ocupe de firma..asa il ajut pe el si e mai bine..acum sper sa fie bine si sa fie asa cum ne dorim >>doamne ajuta!!!
acum a ramas sa ma sune saptamana viitoare sa-mi zica cum ma baga in somaj,pe ce criterii etc..stie cineva regulile somajului?adica daca trebuie facuta vreo demisie cu nu stiu ce art..daca nu trebuie nici o demisie..am auzit ca nu trebuie semnata nici o demisie ca altfel imi fac probleme...patroana zicea ceva de restructurare si sa ma cheme cand o sa-si revina..aleluia eu la ei nu ma intorc..dar daca ii refuz ce se intampla?sunt obligata sa ma intorc ? daca poate cineva sa ma lamureasca....plz....
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C am uitat sa va zic:plastilina a avut succes maxim si acasa!!!a stat o ora si jumatate cu mine la masa sa modelam diverse! Am si dovada! http://www.onetruemedia.com/shared?p=a923026ed912a8e3400f8b&skin_id=701 Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Vaiiii

Dar eu nu stiu sa modelez cu plastelina
Sa imi mai arati modele, da?Oricum, m-a topit cum sufla lupul

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Ramo, nu semnezi nicio demisie , in niciun caz. Restructurare e cuvantul cheie, e restructurarea lor, sa se spele cu ea pe cap. Tu vei primii probabil o instiintare scrisa, cum ca, din data, ti s-a restructurat postul ...si atat. Nu stiu insa cine trimite actele la somaj...le trimit ei? le duci tu? habar n-am , imi pare rau.Bafta cu afacerea!
Simooo si ce plocoane primesti tu acolo mai?
Nu poti sa le zici sa le lase la usa cu scrisorica de la cine sunt? Ca le dai tu o poza cu Micu pe mail mai incolo ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea