Palizi
Ambii copii ai mei sint palizi. Si BB are nasul mai rosu, desi nu maninca prea mult morcov (asta e explicatia pe care am auzit-o)
Am facut analize de ficat si au iesit bune.
Care ar putea fi cauzele?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Raspunsuri
martha78 spune:
Si al meu e mai palid, nu stiu care ar fi explicatia, m-am gandit ca ar putea fi lipsa de fier, dar la hemoleucograma n-a iesit nimic..nu stiu ce sa zic, depinde si de nuanta tenului
roli25 spune:
Cu fierul stau bine? Ies afara zilnic?
Daca analizele ies ok, atunci nu cred ca tb sa te ingrijorezi.
Si piciul meu e mai palid in comparatie cu frate-sau. Asa e tenul lui.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
mita.2000 spune:
buna. si fetita mea e palida - ba mai mult are si cearcane. dar si eu i-am facut analize si nu e anemica sau altele. asa cred ca este tenul ei. pe mine m-au ingrijorat mai ales cearcanele - mai ales ca ea doarme suficient! dar in urma investigatiilor se pare ca e totul ok. sa speram ca o data cu vara si soare se mai imbujoreaza si ei.
ramonapreda spune:
si fetita mea e palida si am descoperit de curand ca are giardia.am inteles ca si asta e un motiv al palorii. ce analize ati facut voi copilasilor pt ficat? eu i-am facut fetitei mele doar uzualele ,ce-i drept cand era mai mica.acum are si cearcane mititica pt ca e bolnavioara.a venit un baietel gripat la noi si s-a imbolnavit si ea.
grati.ela spune:
eu am baiatul blond prafos iar fata blonda aramie si intram in gashk decoloratilor. Nu e anemie cred ca e mai degraba statul in casa.
Sabina spune:
Gh e palid si am facut hemograma.
e anemic.
Se verifica f simplu cu intepatura din degetel. Nu amana.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mita.2000 spune:
eu i-am facut analize de sange - hemoleucograma completa , calciu si fier complet - astea nu stiu cum se mai numesc - sideremie sau asa ceva, analize de urina si caca si o ecografie la ficat. si toate au iestit in parametrii normali.
e drept ca la caca trebuiau repetate de mai multe ori ceea ce nu am facut.
liliana83 spune:
Si baietelul meu e palid... sau mai bine zis cam galben, am crezut multa vreme ca-i de la laptele fara lactoza care continea morcov si pe care i l-am dat o buna perioada de timp, dar nu-i mai dau ce mai bine de doua luni... unii zic ca-i bronzat, i-am facut de mai multe ori analize si i-au iesit bune.. nu stiu de ce i s-a pigmentat asa pielea pentru ca atunci cand l-am nascut era foarte roz...