Palizi

Palizi | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Ambii copii ai mei sint palizi. Si BB are nasul mai rosu, desi nu maninca prea mult morcov (asta e explicatia pe care am auzit-o)

Am facut analize de ficat si au iesit bune.

Care ar putea fi cauzele?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Si al meu e mai palid, nu stiu care ar fi explicatia, m-am gandit ca ar putea fi lipsa de fier, dar la hemoleucograma n-a iesit nimic..nu stiu ce sa zic, depinde si de nuanta tenului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cu fierul stau bine? Ies afara zilnic?
Daca analizele ies ok, atunci nu cred ca tb sa te ingrijorezi.
Si piciul meu e mai palid in comparatie cu frate-sau. Asa e tenul lui.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mita.2000 spune:

buna. si fetita mea e palida - ba mai mult are si cearcane. dar si eu i-am facut analize si nu e anemica sau altele. asa cred ca este tenul ei. pe mine m-au ingrijorat mai ales cearcanele - mai ales ca ea doarme suficient! dar in urma investigatiilor se pare ca e totul ok. sa speram ca o data cu vara si soare se mai imbujoreaza si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

si fetita mea e palida si am descoperit de curand ca are giardia.am inteles ca si asta e un motiv al palorii. ce analize ati facut voi copilasilor pt ficat? eu i-am facut fetitei mele doar uzualele ,ce-i drept cand era mai mica.acum are si cearcane mititica pt ca e bolnavioara.a venit un baietel gripat la noi si s-a imbolnavit si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am baiatul blond prafos iar fata blonda aramie si intram in gashk decoloratilor. Nu e anemie cred ca e mai degraba statul in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gh e palid si am facut hemograma.
e anemic.
Se verifica f simplu cu intepatura din degetel. Nu amana.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mita.2000 spune:

eu i-am facut analize de sange - hemoleucograma completa , calciu si fier complet - astea nu stiu cum se mai numesc - sideremie sau asa ceva, analize de urina si caca si o ecografie la ficat. si toate au iestit in parametrii normali.
e drept ca la caca trebuiau repetate de mai multe ori ceea ce nu am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Si baietelul meu e palid... sau mai bine zis cam galben, am crezut multa vreme ca-i de la laptele fara lactoza care continea morcov si pe care i l-am dat o buna perioada de timp, dar nu-i mai dau ce mai bine de doua luni... unii zic ca-i bronzat, i-am facut de mai multe ori analize si i-au iesit bune.. nu stiu de ce i s-a pigmentat asa pielea pentru ca atunci cand l-am nascut era foarte roz...

Mergi la inceput