Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Hello....aici sunt...intr-adevar nu am mai scris de mult dar v-am citit

Elena felicitari pt vestile bune de la eco
Tina felicitari pt grasun

Le urez o sarcina usoara fara probleme noilor venite

Bumblebee, Elena,Denisa va multumesc pt complimente,dar sa nu credeti ca voi sunteti mai prejos...de fapt toate suntem niste frumoase

Eu azi am fost la doctor si i-am dus analizele pe care le-am facut sapt trecuta...o usoara anemie...si am vazut-o si pe fata...o dulcica...apoi am fost la plimbare si am ajuns cam obosita acasa dar tare bine mi-a prins

Am uitat sa zic ca am 55kg...aprox 7 pana acum

GEO 24+ cu Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eladea ce burtica frumoasa!

dar mamica de ce e asa serioasa?

Bulina 24+ cu poznas

hihi...sunt cu o migrena cam nasoala...si cu mute altele pe cap, de care sper sa scap curand... dar promit si niste poze mai vesele...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Andreea, si eu tot in Decembrie nascuta, adica s-a scos sotul meu de sarbatori .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

vad ca suntem cele mai multe sarbatorite in decembrie... ca sa nu mai zicem si de cadourile de sarbatori...si sotul e dat gata saracu...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Racusor, ma bucur ca esti bine! Succes cu glicemia.

Adriana, ai glumit ca trebuia sa te intoci la munca asa devreme? DAr fizic ai sa poti??

Eladeea, arati foarte bine la 24 s.

Georgia, tu te plangi la 55 kg. Mi se pare ca esti si inalta, arati super!

Cris 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti voi?
N-am intrat de vreo 2 zile deoarece am avut probleme cu mama mea care este bolnavioara si pe care am si internat-o azi. Sper sa fie bine.
Azi am primit rezultatele la TT si sunt super bine, adica 1/78.000.
Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, sper sa reusesc pana ma culc.
Insa as vrea sa va intreb ce as putea sa iau, ma doare putin gatul.
As bea ceaiuri, dar am inteles ca nu toate sunt bune. Nu stiu ce sa iau ca n-as vrea sa mi se agraveze jena.
Multumesc si va pup

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

sunt convinsa ca o sa fiu posesiva si paranoica...deja le-am explicat la socri si la ai mei ca daca nu fac exact ce le zic sa nu ii prind in vizita. Barbatu' e mai intelept, cica 'sa tin caile de comunicare deschise' :) .
Nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie sa las minunea tehnicii pe mana bonei...offf. V-am zis, pe langa teama de a-l pierde asta mi se pare cea mai mare problema. Mai ales ca la 5 luni incepe si diversificarea,trebuie atentie, rabdare...trebe bagati in seama nu doar stersi la fund,etc
Barbatu' ma calmeaza sa o luam pe rand, sa rezolvam problemele pe masura ce apar...
Parca de cand am ramas gravida si am luat-o razna pot sa apreciez mai bine ce comoara am la casa omului :) .

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

Ochidut vreau sa te consolez ca nu esti singura care trebuie sa se intoarca la servici dupa 4-5 luni...Pe langa spaima de pierdut bebele grija mea cea mai mare e cum spanac ma descurc cand trebuie sa ma intorc la lucru(nici unul din seturile de bunici nu sunt in bucuresti...). Sa imi bag picioarele si sa stau doi ani acasa nu e o optiune, nu ma va luand-o iar de la capat intr-o noua firma.)
E, si cum ma pregateam eu sa ne plang de mila am vazut ce a zis AdrianaBuc...cum adica te intorci la lucru de a doua zi???Glumeai,nu?
Poate gasim o bona pt toti brotacii...ar fi bine daca stam aproape una de alta :). O punem de o minicresa.

19+

Of! As vrea eu sa glumesc; dar... din pacate, eu sunt pfa si am cabinet de contabilitate; clientii si fiscul nu au pauze de bebe, asa ca, uite asa o sa alaptez pe-o parte iar pe alta o sa lucrez. Am strans cu greu clientii de acum si practic o luna de pauza presupune sa inchid toate contractele. Deci, adio clienti. Si sa o iau de la capat nu e o optiune. Nu am gasit pe nimeni de incredere care sa vrea sa ma ajute cu actele si sanse sa gasesc sunt putine. Deci, nu prea am optiuni. Si va rog sa ma credeti ca ma doare sufletul ca nu voi putea sa stau cu bebelina mea non-stop.

23+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nela, ceaiuri de fructe cu lamaie si miere, vit C, homeovox, mai sunt vreo 2 homeopate care ti le poate recomanda o farmacista. Taie raul de la radacina, ca sa nu te tranteasca. Imi pare rau pt spaima care ai tras-o cu mama ta, sanatate multa!

Pufescu, , simpatica rau faza aia cu bagatu'n seama, ca nu trebuia numai stersi la fund! Eu am o prietena care a fost chemata la 5 luni la munca, a lasat bbul cu bona, e f multumita, important e sa gasesti o persoana cu multa rabdare, cu referinte, daca e cunostinta e si mai bine. Sunt sigura ca te vei descurca!

Otilia, offf, o sa fie comic la tine-n casa, e cat se poate de clar ca vei fi stapana pe situatie. Iti tin pumnii sa o ia pe Elisa la gradi. Acolo oricum sunt crese de incredere banuiesc... mult succes de pe acum!

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Cris ms ms...nu sunt inalta am doar 1.65 dar eu in viata mea nu am avut mai mult de 50(care si alea au fost o exceptie)...dar asta e...dam inainte...azi am mancat si mini pateuri cu branza si corn cu ciocolata deci e normal sa se depuna

Pufescu si eu am inceput cu paranoia...uneori ma gandesc ca eu nu am sa ma descurc,ca o sa fiu depasita de situatie...dar ma reculeg repede

GEO 24+ cu Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

eladea ai o burtica asa frumoasasa treaca migrena,si data viitoare sa vedem pozici cu un mare zambet
racusorsper ca teai mai linistit putin ,si maine daca mai apare colegutza la servici,dui o mascutza daca tot insista sa imprastie microbii pe acolo
Dragaicaeu am facut o mancarica de praz azi,maine si eu trebuie sa fac o ciorbitza,dar azi nu am rezistat cand am vazut prazul pe raft.

19+

Mergi la inceput