Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eladea ce burtica frumoasa!

dar mamica de ce e asa serioasa?

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Ochidut vreau sa te consolez ca nu esti singura care trebuie sa se intoarca la servici dupa 4-5 luni...Pe langa spaima de pierdut bebele grija mea cea mai mare e cum spanac ma descurc cand trebuie sa ma intorc la lucru(nici unul din seturile de bunici nu sunt in bucuresti...). Sa imi bag picioarele si sa stau doi ani acasa nu e o optiune, nu ma va luand-o iar de la capat intr-o noua firma.)
E, si cum ma pregateam eu sa ne plang de mila am vazut ce a zis AdrianaBuc...cum adica te intorci la lucru de a doua zi???Glumeai,nu?
Poate gasim o bona pt toti brotacii...ar fi bine daca stam aproape una de alta :). O punem de o minicresa.

19+

Mergi la inceput

si eu ma bag la minicresa!!!

daca e bine racusorul si eu ma intorc la munca...bine, dupa vreo 6-7 luni....ca de, am de platit credite

si bunicii la sute de km departare....deci bona scrie pe noi

partea buna la noi e ca 6 luni primim salariul intreg...insa nu am auzit nimic de salariul mediu pe unitate! trebuie sa ma interesez!

si ma gandesc sa iau medical + concediu de odihna pana inainte de nastere, ca sa prelungesc cat pot de mult cele 6 luni platite integral!

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

fetelor, de grety stiti ceva?

ca nu a mai intrat sa ne zica ce a zis doctorul, daca e bine...

Doamne ajuta sa fie totul in regula!

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sa ma vait si eu ca-s departe de familie si o sa am trei bucati in grija ? Anul asta am scos parleala ca e mama la mine, dar la anul o sa fie vai de fundul meu, cura de slabire sigura. Am atatea decizii de luat ca nici nu vreau sa ma gandesc. Prima este cand ma intorc la servici, dar e conditionata de bani si cine va sta cu bb, si daca va primi Elisa loc la gradi. Deocamdata sunt in plop, de fapt sunt la varianta de baza, eu cu ele acasa in Norvegia primele 10 luni, pe sot nu ma pot baza ca inca e student la Bucuresti. Asa ca si voi care puteti intra in CIC aveti o varianta cat de cat, poate nu-i cea mai convenabila dar e bine totusi ca aveti o solutie.

Andreea, si eu tot in Decembrie nascuta, adica s-a scos sotul meu de sarbatori .
Pufescu, parca te vad ca nu suporti sa-ti manevreze nimeni strain comoara. In viata mai facem si compromisuri ca nu avem de ales.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Fetelor, poate ma ajutati cu raspunsul la o intrebare din propria experienta: noi avem 16 saptamani, in greutate insa nu am luat decat un kilogram. Este normal?E rau? E bine?Eu am citit ce ati scris voi si toate se pare ca aveti bebelini grasuni si burtici pe masura...La mine nu se vede mai nimic...
In legatura cu intrebare despre oja si vopsit: eu folosesc lac de unghii si vopsea fara amoniac.

HBRO
16+ si (2ani)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hbro

Fetelor, poate ma ajutati cu raspunsul la o intrebare din propria experienta: noi avem 16 saptamani, in greutate insa nu am luat decat un kilogram. Este normal?E rau? E bine?Eu am citit ce ati scris voi si toate se pare ca aveti bebelini grasuni si burtici pe masura...La mine nu se vede mai nimic...
In legatura cu intrebare despre oja si vopsit: eu folosesc lac de unghii si vopsea fara amoniac.

HBRO
16+ si (2ani)

este normal...fiecare graviduta ea in ritmul ei kilogramele..si de obicei dupa saptamana 20 stiu ca se acumuleaza mai multe...

daca te uiti in albumul de poze la burticile noastre de 16 saptamani, erau abia vizibile...dar usor usor au inceput sa creasca....si cand incep nici nu se mai opresc

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui hbro

HBRO
16+ si (2ani)

este normal...fiecare graviduta ea in ritmul ei kilogramele..si de obicei dupa saptamana 20 stiu ca se acumuleaza mai multe...

daca te uiti in albumul de poze la burticile noastre de 16 saptamani, erau abia vizibile...dar usor usor au inceput sa creasca....si cand incep nici nu se mai opresc

Bulina 24+ cu poznas

cum procedez pentru "benoclarea" in album?

HBRO
cu (17+) si o minunatie de (2 ani)

Mergi la inceput

HBRO ti-am trimis PM

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

HBRO ti-am trimis PM

Bulina 24+ cu poznas