A fost cineva in MLJET, Croatia ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Noi platim cazarea, 50 de euro pe noapte, avem bucatarie si baie, 2 dormitoare (sper ca imi amintesc bine). Preturile de acum 4 ani nu le mai stiu, imi amintesc insa ca ni s-au parut cam mari. Oricum, poate chiar s-au mai scumpit toate in ultima vreme... Cat despre dixtractie, noua ne-a placut ca nu era asa dixtractiv. Noi am mers pentru liniste. Dixtractie avem aici, daca si cand vrem. Croatia este pentru cei care nu vor lux, care vor plaja cu nisip si liniste multa.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noi am fost anul trecut intr-o excursie de 1 zi pe Mljet, Jeff, cu tine am mai vorbit.
Am mancat la restaurantul din parc a fost sa zic cu 10-15% mai scump decat pe continent. Nu stiu preturile la restaurantele din afara parcului.

Pe continent pe litoral exemple de preturi la restaurant (terasa): 1 peste dorada la gratar 10-13 EUR (dar unele terase il au la kg), o portie de calamari la gratar in jur de 9 EUR, cam la fel creveti sau scoci gatite "na buzara" cu un sos de-al lor (f bun). Paste tot cam asa 6-7-8 eur obisnuite sau 9-10 cu fructe de mare. Pizza mai ieftin. Apa minerala la 1 litru 3 EUR. (nu suntem amatori de bere, de obicei luam o sticla de-asta pt toti 4 la masa)

Bineinteles toate preturile sunt in kuna, eu le-am tradus aproximativ in euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

ok, multumesc, cam la asta ma asteptam si eu.
oricum, se pare ca preturile sunt oarecum echilibrate si cam egale prin toata Europa: cam asta e pretul la mancare si in Grecia in insule, si in Barcelona, si in alte locuri unde mananci, fructe de mare sa zicem.

Mergi la inceput

Jeff cam asta am observat si eu. Vacanta placuta! Asteptam impresii, sa nu ne uiti cu impresiile!!!

Conditii de cazare modeste inseamna ca nu prea intalnesti hoteluri luxoase, daca sunt - sunt rarissime, cazarea se face in general la vile particulare, conditiile variaza de la caz la caz dar in (foarte) marea majoritate a cazurilor nu sunt probleme nici cu curatenia nici cu amabilitatea gazdelor.

Mergi la inceput

Multumesc mult Lavi, nu te dezamagesc, povestesc tot la intoarcere.
M-am linistit, vad ca o sa gasesc acolo exact ce cautam noi pt vacanta: nu clubbing, fara zgomot, pustiu, fara hoteluri, liniste..

Deabia astept, mai e un pic :)

Mergi la inceput

Jeff, daca aveti timp si chef, faceti o vizita si pana in insula vecina Korcula, capitala insulei, orasul Korcula e foarte frumos.
Vacanta placuta! Cand plecati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Daaa, noi mergem in Korcula, merita vazuta!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

plecam pe 18 iulie, deabia asteptam, si noi, dar mai ales copiii :)

Mergi la inceput