A fost cineva in MLJET, Croatia ?
Buna tuturor,
Am facut rezervarea, mi se pare tare frumos locul.
Ce putem vizita in afara de Dubrovnic pe acolo ?
ce imi mai puteti spune despre loc ? cum sunt imprejurimile, ce pot vedea acolo, cum sunt plajele, am de unde cumpara mancare, sunt supermarketuri pe acolo, preturi, restaurante etc,
Orice info este mai mult decat utila.
Multumesc dinainte
Raspunsuri
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jeff Buna tuturor, Am facut rezervarea, mi se pare tare frumos locul. Ce putem vizita in afara de Dubrovnic pe acolo ? ce imi mai puteti spune despre loc ? cum sunt imprejurimile, ce pot vedea acolo, cum sunt plajele, am de unde cumpara mancare, sunt supermarketuri pe acolo, preturi, restaurante etc, Orice info este mai mult decat utila. Multumesc dinainte |
Jeff....imi poti da si mie oferta ? Si eu caut ceva in Croatia si habar n-am de unde sa incep...
CORNELIAP33 spune:
Am niste priteni care au fost anul trecut. Nu erau incantati deloc. Este un loc extrem de retas, nu ai ce vizita, este bun doar pentru plaja si odihna. Conditiile de cazare mediocre, iar mancarea extrem de scumpa, in conditiile in care nu ai de ales. Trecerea cu feribotul pe continent este relativ scumpa si nu si-au permis sa plece de cate ori si ar fi dorit.
Pentru 10 zile i-a costat la peste 2000 de euro si n-au fost deloc incantati.
carmenp spune:
va recomand http://www.adriatica.net/home/home_ro.htm ca agentie, anul trecut eram debusolati rau si`n final am apelat la ei. este o tipa romanca la agentie cu care am comunicat, laura luncan
Jeff spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CORNELIAP33 Am niste priteni care au fost anul trecut. Nu erau incantati deloc. Este un loc extrem de retas, nu ai ce vizita, este bun doar pentru plaja si odihna. Conditiile de cazare mediocre, iar mancarea extrem de scumpa, in conditiile in care nu ai de ales. Trecerea cu feribotul pe continent este relativ scumpa si nu si-au permis sa plece de cate ori si ar fi dorit. Pentru 10 zile i-a costat la peste 2000 de euro si n-au fost deloc incantati. [blue]Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)[blue] Fotografii www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema! "Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu." |
Jeff spune:
Carmen,
ma mira faptul ca prietenii tai spun ca nu au avut ce face acolo...am inteles ca insula este extrem de frumoasa, cu multe plaje, cu locuri interesante, paduri, lacuri etc.
Noi plecm 2 familii cu copii, nu prea avem cum sa ne plictisim. Mergem si cu barca, deci distractia se amplifica. Sincera sa fiu noi asta ne dorim: liniste si peisaje.
Cat despre preturi, am inteles ca acestea sunt in toata Croatia, lor li s-a parut ca ar fi mai scump decat in alte parti din Croatia ?
multumesc inainte,
Nicoleta spune:
Am fost si noi in Korcula acum 4 ani, anul asta mergem tot acolo. Da, conditiile de cazare sunt modeste, la particulari, mancarea scumpa. Insa este liniste, peisaje superbe, un miros de sare si de conifere care-ti intra in sange si in suflet! Sper sa fie si anul asta la fel de frumos, mai ales ca mergem intr-o noua formula, Formula 4 !
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Jeff spune:
ce inseamna conditii modeste la cazare ? dar preturile la mancare cam care sunt ?
imi puteti da un exemplu de preturi ? gen cat e eghivalent in ron/euro a unui platou de peste/scoici ?
CORNELIAP33 spune:
Da, preturile erau mai mari decat pe continent.
Poate fiind 2 familii va veti simti mai bine. Copii vor avea parteneri de joaca. Ei au fost singuri si li s-a parut plicticos si monoton, mai ales pustiului lor, chiar daca peisajele sunt intradevar frumoase, desi cam prea salbatice. :)
Va doresc o vacanta placuta!