Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (379)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Ema, Piccaflor, Mada!
Sa fiti sanatoase, fericite si implinite alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Piciulika, sanatate multa "crupilor"...
Va doresc sa scapati cat mai repede , bine ca e tati cu voi.

Sabina , sanatate multa . Ma bucur ca sunteti mai bine tu si copiii.

Yaia, ce zice Delfinasa...e in pregatiri? Tudor o asteapta?

Andreea e si ea in randul "crupilor" dupa descrieri...,e virala dupa controlul de astazi de la cabinet , avem tratamentul cu aerosoli(ser, acc , dexa) , mucosin , prednison si daca va fi nevoie antibiotic...de care nu cred eu ca scapam ... febra in aceasta seara de 39,4...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Oof, Celia.
Sanatate!
Pici, cum a trecut noaptea?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Yaia, nu gandi ca va asteapta si pe voi, Doamne fereste, uite, Sofia in 7 ani jumate n-a avut niciodata asa ceva.

Voi acuma aveti de nascut delfinasa, intre orele 9-13, da?:))

Sincer, eu sper sa nu mai aiba niciun copil niciodata asa ceva! de altfel, niciun fel de boala!

Parca imi fac programare la dentist...hi-hi...vise, mama, vise! Sa vina cand o vrea ea, sanatoasa sa fie!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Yaia draga, e bine de stiut doar pentru cultura ... medicala. Sa nu va intalnitzi cu virusii astia veci!

Mey, tu mai ai o saptamana de copt delfinasa - nu te grabi! Vezi, ca geamana de nascare cu moa, lasa-te si tu (si ea!) greu convinsa.

Crupu' mic e in wrapul periculos si doarme ca un pui la mama lui.

Clar m-as lipsi de cultura asta pe care pana ieri oricum nu am avut-o daca ar disparea si virusii astia cu totul. Nu le-as duce lipsa deloc!

Dap, o saptamana fara 1 zi acum...dar am un 'filing' cum ca o sa vina dupa 29...nu stiu de ce, asa simt eu acum. Sunt curioasa daca o sa fie iepurica de martie sau de aprilie. Mie mi-e oricum indiferent. Pe de o parte as mai sta cu burta ca dupa adio odihna, pe de alta parte, asa greu ma intorc in pat de pe o parte pe alta...plus ca am renuntat la iesit din casa, ma imbrac atat de greu...azi e musai sa ies, am control la clinica. Nu am mai iesit de joi din casa...hi-hi, hibernez ca o ursoaica polara!

Pupam crupii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Yaia, ce zice Delfinasa...e in pregatiri? Tudor o asteapta?

Andreea e si ea in randul "crupilor" dupa descrieri...,e virala dupa controlul de astazi de la cabinet , avem tratamentul cu aerosoli(ser, acc , dexa) , mucosin , prednison si daca va fi nevoie antibiotic...de care nu cred eu ca scapam ... febra in aceasta seara de 39,4...

Ea nu prea mai zice, in sensul ca se misca din ce in ce mai putin...de, nu prea mai e spatiu. Tudor nu isi da seama ce se intampla, o sa-l loveasca pe el cand o sa dispar de acasa.

Pai daca e virala, ce rost are sa-i dai antibiotic? nu pot sa nu remarc, cum zicea si Picea ieri, cate medicamente se dau in Romania. E infiorator, mai ales ca cele mai multe dintre siropuri fac exact acelasi lucru si la fel si substantele ce le pui la aerosoli. Aici ti se dau maxim 2 medicamente la o tura de boala, pe cuvant.
Exemplu: ultima bronsita la Tudor tratata cu aerosoli cu ventoline. Antitermice pentru scaderea febrei, dar la astea nu-ti trebuie reteta si ne-au dat 4 pastilute de dexa de dat DOAR in cazul in care are dificultati MARI de respiratie. Nici nu le-am dat, ca nu a fost cazul. Dar cand vad ce lista va dau medicii din tara, ma ingrozesc cate bagati in bietii pitici. Pai mucosinul si aerosolii au acelasi rol, prednisonul si dexa nu fac acelasi lucru? Eu nu mai inteleg nimic...si antibiotic desi e viral? Hmmm...
Sanatate multa iesencei cu ochi de peruzea si creti ca de zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru urari. Numai bine si sanatate va doresc si voua. Ieri a fost o zi frumoasa pt ca am facut asa in sufletul meu un bilant si ma simt tare fericita si implinita. Sper ca sa nasc usor un bb sanatos si papacios ca Luca.
Noi vineri intram in 38 de sapt. Vinerea trecuta bb avea echografic 3.340 g. Dr a zis ca va fi mareicel ca si fratele lui. Eu speram sa me cheme in jur de 30 martie pt cezariana dar el zice 5 aprilie. Ok daca mai rezistam pana atunci. Ieri nu am avut bona si am facut ceva efort. Ma apucasera ceva dureri ca am zis ca bb vrea aceeasi zi de nastere cu a mamei :))
Dar a fost ok pana la urma. Seara insa am mers prin oras si pe la restaurant. Pe Luca l-a apucat din senin o durere de urechi (pana acum niciodata nu am avut probleme). Asa ca am plecat val vartej. Ne-am dus la urgenta . Teroare o groza de copii bolnavi. Am renuntat si am cautat un cabinet privat non stop. F greu in Constanta. Am gasit unul pana la urma.A zis dr Otita urechea dr. Fara antibiotic.
Noaptea a trecut cu bine. Cu nurofen si homeopate. Sper sa scapam asa. Va citesc zilnic si va apreciez
Pupici
Mada 28 si Luca si BB David 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mada28
A zis dr Otita urechea dr. Fara antibiotic.
Noaptea a trecut cu bine. Cu nurofen si homeopate. Sper sa scapam asa.

Sanatate multa lui Luca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna ziua tuturor.
eu, ca deobicei, fugitiv p-aici.n-am citit asa ca nu vreau extemporal.vreau doar sa tin pumnii stransi pt yaia.
noi suntem mai bine, facem progrese si promitem ca intr-o zi va vom ajunge din urma!
va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
[
Rox, e pitic, serbarea e vineri. Am pantaloni si vesta rosii (atlas), imi mai trebuie ceva pe cap si un brau sau curea.

Petrecere frumoasa vineri! Dar tot nu m-ai lamurit cu ce ocazie e serbarea. De Paste?

Mergi la inceput