Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Bai,nene!
LEDI,pup si curaj!
Doamne, prin cate incercari trece fata asta!!!!

NATY tre sa rezisti! vezi ca o sa te capieze si zgomotele,dar nu ai de ales!

Eu ma declar varza total...miguel e in crize de canini!!!azi noapte a urlat de la 2,45 la 5!..se mai calma,iar incepea...i-am dat nurofen,i-am masat gingiutele cu gel,l-am pupat,plimbat leganat...nu a fost chip!plangea cu lacrimi si ma musca de umar...saracul de el!deci teama mea cu caninii,s-a adeverit...asa au suferit si fratiorii lui si de asta eram terorizata...
pe langa asta ,annamaria iar mi-a facut eruptia purpurica pe fata...e pplina de punctulete mici,rosii,ca varful de ac,sub piele,cum sunt capilatele sparte...simt ca innebunesc!
iar lui amedeo i-a inflorit iar dermatita!nu mai poooooooooooot!

cred ca mai am un pic si fac poc,ma simt rupta ,franta...
si barbata-miu munceste toata ziua,iar eu sunt singura ,cu ei...vreau sa plec la noi,la munte,la campulung,de Paste,poate reusesc sa-mi revin un pic...simt,efectiv ca fiecare respiratie e un efort maxim!...

Va pup si sanatate multa!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

salutareeeeeeeee
suntem bucurosi ca am inceput sa invatam si noi sa dormim noaptea!!!!am dormit si 8 ore legate..Asa ca, fetele cu alaptatul, singura solutie e sa nu mai suga noaptea. cel putin la mine asta a fost!! dar acum nu mai vrea deloc sa suga, ii mai dadeam eu in somn, imediat dupa ce adorea, sau dimineata inainte sa se trezeasca de tot, dar cred ca azi dimineata a fost ultima data!!! adica sunt 95% hotarata
Vreo 2-3 saptamani i-am dat doar apa noaptea cand se trezea si de vineri noaptea nu se mai trezeste noaptea
azi am fost in parc, unde am gasit leagame pentru copii mici, cum nu credeam ca exista la noi in oras! era f vesel Alexutu meu ar fi vrut sa le incerce pe toate:)
Ah, Ledi, acum am citit! sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!Inca nu mi-au intrat banii, dar cum imi intra, cum trimit si eu ceva, cat de putin..
Naty, nu mai pune raul inainte, du-te cu incredere! Ma rog si pentru tine sa fie mai bine!
Ariya, grea incercare si pe tine, saraca..multa sanatate si piticilor tai!!! Nu uita ca esti o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Buna fetelor,

N-am intrat de cateva zile si acum cand am reusit sa citesc speram la vesti bune, dar vad ca iar sunt necazuri, off.

Ledi, multa sanatate! Ne gandim la tine, sper sa fie totul bine! Ai trecut prin multe incercari si sper sa fie ultima si sa vina vremuri bune si la voi!

Naty, sper sa fi rezultate bune si sa nu fie motiv de ingrijorare! Mai bine faci testul, desi nasol, dar macar stai linistita dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani Ancuta!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Aryia, big hug (de la Dark cetire). Ce nevoie ai tu de o vacanta!!! Sper ca Miguel sa scape repede, repede de dureri. Sanatate si celorlalti pui!

Micola, felicitari pentru realizare! Uite asa s-a intarcat si Carla (loong time ago), o mai prosteam cu sanul doar spre dimineata, inainte de a se trezi de tot, cand si-a scos masa aia, a fost gata si cu alaptatul, of, of. Moment dulce-amar sau invers...

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

capitolul 98

Mergi la inceput