Licurici de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Doamne ajuta, sa fie bine totul in continuare si sa se refaca Ledi rapid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am vorbit acum cu Ledi, e in reanimare. i-au scos din pacate trompa intreaga, nu s-a mai putut salva nimic. inca e sub anestezie si nu simte nimic, ii e doar foame si sete. nu am cum sa ma duc azi la ea ca nu ma primeste in reanimare si doctorita mea nu e azi acolo. dar maine ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Roxana multumim frumos pt vesti. Speram sa treaca usor peste operatie, peste dureri si sa se refaca repede. Ne gandim la ea.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

of, saraca ledi prin cate mai trece! ma bucur ca a iesit cu bine din operatie. e aiurea ca nu o sa prea aiba timp sa se odihneasca...ce fain era daca locuiam mai multe in orasul ei! oricum, ne rugam pt ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

irina, e imens ap vostru! ce dimensiuni are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Sunt tare suparata, in sfarsit a venit analiza de secretie mamara care e Ok, dar am fost la Horhoianu si mi-a zis sa fac RMN de hipofiza, cum a scris radioloaga
Sunt pur si simplu ingrozita, eu sunt claustrofoba rau, nu stiu cum rezist in tubul ala. Plus ca ma gandesc la tot felul de bazaconii. Desi el a zis doar ca vrea sa elimine orice suspiciune sa sa stie ce tratament imi da sau daca ma trimite la un endocrinolog. Dar mai sti ce naiba imi gasesc aia

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ledi multa sanatate! sa te refaci repede!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

naty ai pm
curaj mamica!
sanatate!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Offf acum am citi de ledi. Imi pare asa rau pentru ea, saracuta cate trebuie sa traga! Sper sa aiba o refacere usoara.

ira

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Ledi, sa te faci bine cat mai repede! Cum s-or descurca cu David in perioada asta?

Naty, fii curajoasa! Tin pumnii!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput