***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(117)***
Raspunsuri - Pagina 9
ankaa spune:
Salutare mamici de capsunici!E asa frumos afara,ca reusim cu greu sa mai intram in casa.
BETTY- Andreei,ca a tras concluzia potrivita.Si al meu a inceput sa se uite la Pisicile Aristocrate,dar lui ii place mai mult cantecelul cu notele muzicale.
Ana-si a mea e fan desene animate,mai ales Mickey mouse.Sper sa mai gasesc revista pe la chioscuri.
DIDI-Multe din fete urmaresc subiectul,dar nu scriu.Unele pt ca au avut conflicte peste care n-au trecut inca,altele din lipsa de timp.Ar mai fi varianta aceea care s-a tot discutat mai demult,cum ca unele fete se simteau neglijate..Dar daca nu scrii,macar putin,cum sa te tina lumea minte?Eu la concluzia asta am ajuns mai tarziu.E pacat ca au disparut multe fete care au fost cu noi inca de la inceput,dar poate revin la sentimente mai bune..
In legatura cu activitatile copiilor..eu imi doresc f mult sa-l inscriu pe al meu la ceva..dans,gimnastica,inca nu m-am hotarat.Dar cred ca un copil ar trebui sa faca si altceva,inafara de gradinita/scoala,joaca,somn..Ii ajuta sa se dezvolte cum trebuie,sa devina mai disciplinati,mai responsabili..In plus,daca mai are si inclinatie spre un anumit lucru,e pacat sa se iroseasca.Asta e parerea mea.
LIVIANA-si noi avem cateva joculete cu Piticlic,de care al meu e f incantat.Unele sunt mai avansate ca nivel,dar la cele usoare se descurca si se distreaza de minune..
madaiulia spune:
Didi ai reusit sa ne mai scoti di n barlog
Si eu sunt din categoria care va citeste zilnic, dar scriu rar si putin. Din lipsa de timp, zic eu, sau de inspiratie, chef, etc.
Mi-a placut discutia cu satul copilariei. Mi-a amintit si de copilaria mea, cu vitele pe camp, cu bunicii la muncile campului, noi copiii cu joaca, ei cu munca. Si mi-am amintit de o patanie din copilarie. Eram cu animalele in padure cu sora mea si cu o veriosara, cred ca eram prin clasa a IIa, cand am descoperit noi o vizuina de vulpe. Si cum auzeam periodic prin sat ca a luat vulpea o gaina, o gasca, o curca de la nu stiu ce vecin, ma fac viteaza si zic ca uite asa o sa scapam noi satul de sireata. Asa ca ne punem noi muncitoreste pe aruncat ramuri de copaci, bolovani, nisip, ierburi uscate si tot ce mai gaseam prin preajma in vizuina in ideea ca o sa se sufoce vulpea acolo. Si muncim noi cu spor vreo ora dupa care plecam spre casa. Dar dupa 10 pasi incepem sa simtim niste mancarimi groaznice pe piele. Purecii vulpii isi gasisera gazde tare bune, si in febra "faptei bune" nu am simtit nimic pana atunci. Inuntil sa va mai spun ca a durat vreo saptamana pana am scapat de ultimul intrus si ce smotoceala am luat de la bunici.
Vorbeati de activitati. Si eu vreau sa-l duc pe Andrei de la anul la o limba straina si la dansuri. Si ma gandesc ca poate invata cu noi sa mearga pe role, patineze, schieze in concedii.
Madi sanatate multa Anei!
Liviana am fost eu marti la magazinul de incaltaminte din Pitesti si nu aveau mare lucru pentru baieti. Cate o pereche ramasa doar, la 2-3 modele si mi-a zis ca nici nu mai primesc nimic pana in toamana. Pentru fetite era insa plin si o multime de modele frumoase. Am gasit si i-am luat si eu lui Andrei o pereche de pantofi foarte draguti (Ckristina multumesc de pont).
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
doxinu spune:
Didi Stefan face innot de la 7 luni si acum se descurca binisor.Poate cand mai creste si isi va dori ceva sau ii descopar un talent ascunso sa mai vedem.Vreau sa incep cu engleza cate putin din vara,insa nu insistent.
ankaa parerea mea este ca un copil care merge la gradinita/scoala deja are programul incarcat.LA gradinita acum se "studiaza" computerul(1-2 ore pe saptamana),engleza (1-2 ore pe saptammana),coregrafie/gimnastica(depinde de ce alege gradinita),iar la scoala cu programul asa de incarcat din invatamantul nostru abia mai poti strecura ceva.Stiu ca suntem in secolul vitezei insa trebuie sa ne amintim ca avem copii, si ei au dreptul, asa cum am avut si noi, sa copilareasca.Copii din ziua de azi nu au timp sa se joace,sa fie copii.
Am o prietena care dupa ce o duce la gradi pe fetita, are tot felul de activitati dupa,iar in we. o duce la un centru de creatie.Fetita a ajuns sa-i spuna ca este bolnava,sa poata sta acasa sa se joace cu papusile!Nici asa!
Repet,este parerea mea!
vas io zic ca ELIZA s-a obisnit acasa cu tine si nu-i mai vine sa se duca la gradi.Daca ai cum sa faci incepe treptat gradinita,daca nu cu rabdare totul revine la normal
bettyR spune:
Madi, sanatate Anei!
Unde sunteti fetelor? Faceti curatenie? eu de la atata spalat de geamuri am reusit sa ma racesc, sper sa nu pasez si la altii.
Am intrat sa ma laud, am fost la controlul de 9 luni si Alexandra are 75cm si 9100gr, e zdravanuta si mare. Si Andreea a ajuns la 14kg, cm nu stiu ca nu am mai masurat-o, dar asa grasa si bine nu a mai fost de mult.
Didi, ma gandeam ca la anul Alexandra face 2 ani si Andreea 4, si se zice ca la 4 iar sunt in criza, deci o sa fie scandal mare la noi. La tine cum e? Parca nu ai spus niciodata daca se cearta baietii.
ankaa spune:
Salutare si de la noi..Am mai scris un mesaj ieri,dar a cazut netul,asa ca...trecem peste.
Am stat pana acum la soare,in curte.Acum a inceput vantul si era ora de nani,asa ca am liber.Azi a venit o vecina la noi cu baietelul,de o varsta cu al meu.A fost tare incantat Alex,i-a aratat jucariile,s-au jucat in nisip,dar de la un timp a inceput al meu cu "observatiile" gen:"pune nisipul in galetusaaaaa,nu pe jos","hai ca te ajut eu" si dupa ce a plecat a fugit dupa el..Nu prea avea cu cine sa se joace pana acum,dar iesim noi in parc..Si ca tot vb de parc,vine Alex in viteza la noi.Eu stateam de vb cu sotul,ca pleca la servici si Alex :"Am o idee..Hai sa mergem in parc".Asa ca maine avem planul facut..
DOXINU-ai dreptate,copiii au dreptul,ca si noi,sa copilareasca.Daca au alte activitati la gradinita,pe langa cele de baza,nu ar mai fi nevoie de altele..Dar de ex,la gradinita la care merge nepoata mea nu au nici un curs de limba straina,gimnastica..Toate orele astea se fac separat,dupa program,intr-o anumita zi a sapt..De asta spun ca mi-as dori sa faca si altceva.Nici nu ma gandeam la mai mult de o activitate,pt ca la varsta lui ar fi prea mult .
BETTY-ai grija cu raceala,ca e cam greu sa n-o pasezi.Si eu am reusit performanta asta acum 2zile si de atunci ma tot lupt cu ea. pt printese..Al meu are 19kg acum,dar de masurat nu sta deloc..
O zi frumoasa sa aveti!
Ioana13 spune:
Betty, au aparul la Hervis(Polus), bicilete fare pedale, de care zicea Didi. Am fost azi, am probat, dar desi e inalt copilul nostru, nu ajunge numai cu virfurile jos, asa ca nu ii e buna. POate Andreea are picioare mai lungi, Patrick are trunchiul lung si picioarele mai scurte.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
bettyR spune:
M-as mira sa ajunga ea, cine stie, am vazut la copii in parc in Babes unde mergem noi si ajungea la alea, dar as vrea totusi cu pedale. Maine o sa ajung in Polus ca nu mai avem haine si ma uit.
alynta27 spune:
Salutare!
Nu am mai intrat ca nu-mi merge netul acasa! Acum suntem la Targu-Frumos la ai mei! Nepotelul a facut azi 2 ani!
Vesti despre noi: Matei face 3-5 pasi singuri de pe data de 25!
In rest fac smotru prin casa la greu! Uneori cu por alteori mai anevoie!
La multi ani celor ce poarta nume de flori!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
doxinu spune:
La multi ani tuturor floricelelor noastre!
alynta27 felicitari pentru primii pasi ai lui Materi!Acum ai 2 baieti mari!
Fetelor, mai lasati smotrul ca nu va face nimeni statuie!
ankaa spune:
Salutare fetele..Dar ce liniste e pe aici..
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta nume de floare..Sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot binele din lume.
ALYNTA-felicitari pt primii pasi ai piticului..Ce repede cresc!Mai e putin si nu-l mai opresti.
DOXINU-ai dreptate,nu ne ridica nimeni statui