***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(117)***
Raspunsuri - Pagina 12
mica0307 spune:
Hello,
Nu am mai scris de mult...dar v-am citit...se pare ca toate avem aceeasi ocupatie in ultimele saptamani...curatenia de primavara/Paste. Eu am cam terminat, am si avantajul de a face fara Maya.
Am mai pus cateva poze in album, de la o tura de rafting acum 2 saptamani: aici
Si de la serbarea de Paste de la gradinita (din pacate nu am pus si filmuletele sa o vedeti pe Maya dansand lambada
): aici.
elteka nastere usoara 

.
Va pupam.
DidiAlex spune:
Salutare,
Hei Andrada, m-am uitat sa vad daca ai scris mai multe detalii dincolo...pace, ocupata rau, cand intri in concediu?
Madi, wwwoow ce patanie la voi!
Bine ca ati scapat
Marti D a primit antibiotic (cefaclor), chiar am gasit un Vertreter (Loctiitor?!)de-al dr mele langa scoala de muzica.
si, nu parea asa de grav, dar io nu-s dr. si un antitusiv, cu Capval( noscapin-substanta activa). El avea tuse seaca. Mai, si de cand tusesc copii astia ai mei, incep, incet, incet incep, de data asta David a inceput brusc si puternic, parca apasase pe buton.
A luat de 5 ori antibiotic, in 7 luni de iarna. Fratsu de 2 ori. Mai bine decat anu trecut, si nu s-a incheiat aventura.
Ce mai face Aschiutza?! Ieri s-a urcat pe o scara, Deh sa fie si el la inaltime si a bagat degetelul lui cel mic intr-o gaurica si scoate-l daca mai poti. a iesit pan la urma, dar s-a luat si pielea dupa el. L-am bandajat cu crema pt arsuri si rani deschise chiar a facut minuni(dermazin) Azi le arata la edu noua lui achizitie (mein Finger). si ii ingheta mainile pe bicicleta. E asa inviotator si friiig 
Mica ce frumos la voi. Unde a avut loc actiunea, ca am vazut si un nene in barca? si o intrebare carcotasa: a fost scump echipamentul? sunteti o grupa de soc.
te-am vazut pe Facebook, cred ca toata lumea are cont acolo..
Alyna, se poate sa nu vin io cu o replica
...ori ii scoti de tot pampersul copilului ori il mai lasi, ca banuiesc ca saracu e turmentat. uneori nu merge cu jumatati de masura
Vas, ma contrazic uneori in propriile terori. Chiar ma gandeam la faptul ca eram ferm convinsa ca copilul trebuie lasat la gradi de persoana de care e mai putin atasat. La nr 1 a fost okei, dar la nr 2 e invers, asa cum mi-a confirmat si Ella. Si, R ii place acu sa il las io gradi.
Robert aseara a adormit in fotoliul de la 18,30 pan dimineatza la 6,30. asculta o poveste.
Androix spune:
Salutare plantatie!
Intru doar sa intreb: capsunicile voastre merg deja la gradi? Ca Georgia abia din toamna. Sau merg la particulara?
Sarbatori fericite si nastere usoara, Elteka!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
DidiAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Androix Intru doar sa intreb: capsunicile voastre merg deja la gradi? Ca Georgia abia din toamna. Sau merg la particulara? Sarbatori fericite si nastere usoara, Elteka! www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Bine ai revenit !! Andreea.
Io ti-as raspunde..se pune?
Hai sa iti raspund io repede, sa nu cumva sa nu apara in mesajele viitoare vreo eroare, si lipsa de raspunsuri catre tine.
Multi merg deja la gradi, unii sunt cu bone/bunici..si merg si din toamna.
Statistic vorbind
Georgia cu cine ramane? nu le-ai gasit loc in aceeasi gradinitza? Banuiesc ca esti experta la nr 2 si recunosti locatiile bune
An@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Androix Intru doar sa intreb: capsunicile voastre merg deja la gradi? Ca Georgia abia din toamna. Sau merg la particulara? Sarbatori fericite si nastere usoara, Elteka! www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Dar de ce intri doar sa intrebi
Hai ca-ti raspund si eu cu gradi...dupa lupte seculare si liste cu pro si contra, marti am "inscris-o" pe fii-mea la gradi de STAT
mami de Ana (22 mai 2007)
Androix spune:
An@, spaga ta daca dadeai.
Eu astept perioada reinscrierilor pentru ca Georgia va merge la aceeasi gradinita ca Filip, aici la gradinitele de stat fratele mai mare inscris deja la gradinita e unul din principiile care au prioritate, de fapt cred ca e chiar primul, abia apoi urmeaza domiciliul in apropiere. Asa ca la reinscriere o sa intreb si pentru Georgia dar teoretic nu-mi fac probleme ca gradinita e mare si sigur vor fi locuri. Doar v-am citit ca povestiti de la gradinita copiilor, ce au mai invatat si ma gandeam daca n-ar fi fost bine totusi macar sa intreb. Pentru ca eu am trait cu convingerea ferma ca pana la 3 ani nu ti-l primeste la stat orice ar fi. ![]()
Didi,
am stat eu cu ei pana acum, de fapt cu Georgia ca Filip a mers la gradi. Si probabil nu vor fi schimbari majore nici din toamna doar ca in loc de un copil o sa las doi la gradinita si voi recupera tot doi. Locul meu de munca de inainte de copii nu m-a primit inapoi pe motiv de criza, iar pe de alta parte a fost o situatie care mi-a convenit la vremea respectiva pentru ca eram prinsa in licenta si nu ma puteam intoarce. Asa ca intre timp am inceput sa fac ceva de-acasa si incet incet se vad rezultate multumitoare. Asa ca nu preconizez deocamdata altceva. Plus ca distractia cu dus/luat copiii simultan nu va dura decat 2 ani apoi iar vor fi in contratimp pentru alti doi ani.
Hei, ce zici anul asta pica ziua ta chiar in ziua de Paste!
A mea n-a mai fost asa de cativa ani buni.
Hai va las ca trebuie sa termin si eu smotrul si apoi sa merg sa-mi recuperez kinderii de la bunici.
PS vroiam sa va mai intreb daca i-ati pus pe role? Eu am pus-o pe Goergia pe patine asta iarna dar nu am mers decat de doua ori, ce sa invete in doua sedinte. Vroiam sa-i iau role dar m-a facut Mihai sa ma razgandesc asa ca azi merg sa-i cumpar o trotineta pe 3 roti de la decathlon.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
Ioana13 spune:
MAdi, e groaznic in spital cu cei mici, bine ca nu a fot atit de grea axeperienta pentru voi! Sanatate maxima!
Androix, al meu merge la cresa acum, iar din toamna la gradi de stat, tot in zona cresei, cu verdeata si curte mare. Ii place la cresa, dar mai ales, acum primavara, dupa ce se termina programul, intr-un parc linga cresa... atita alearga incit ajunge acasa frint de nici gura nu o mai poate deschide sa manince si el ceva.
Observ, ca desi pare comod copilul meu, fotbalul parca ii curge prin vine. Si e ambitios, daca nu ii iese o lovitura tare se necajeste, dar il consolez eu spunindu-i ca si Mutu mai rateaza
Nu stie el despre ce vb, dar se linisteste.
Va doresc niste zile libere pline de soare!!!
Sa va iasa pufosi cozonacii!!!
Noi mergem la bunici, la munte
Curatenie am facut ca in orice perioada a anului, iar mincare...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=9VfW0B1YP7w&feature=related
La multi ani DIDI!!! Vine ziua ta?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mica0307 spune:
didi am fost pe Cheile Nerei, undeva departe, in jud. Caras Severin, la 7-8 ore de condus de Bucuresti. Echipamentul l-am inchiriat de acolo, ca si barca si skipperul. Cred ca e destul de scump de cumparat, nu stiu. Noi am avut doar ce era pe dedesupt, adica camasa si sosete de neopren gasite la decathlo la preturi acceptabile.
Pai daca ma vezi pe facebok de ce nu indraznesti??? Da si tu add friend acolo....![]()
androix toti cei care merg deja la gradi sunt fie la particulara, fie la cresa. Asa este, gradinitele de stat nu primesc copiii decat dupa 3 ani. Maya merge din sept 2009 la gradi particulara si nu ma gandesc inca sa trec la stat...vom mai vedea la anul.
Am fost acum vreo 2-3 sapt la Decathlon si am fost uimita sa vad ca Maya merge pe bicicleta cu roti ajutatoare, pedala prin magazin dupa noi....Si eu am oscilat intre bicicleta si role, dar cred ca voi alege totusi bicicleta...rolele cred ca mai asteapta 1 an.
Avem si trotineta, pe asta.
lbelciug spune:
Mica, unde sunt filmele cu Maya dansand, am vazut doar pozele. Frumoase costumele, cei mari ce tematica au avut pt serbare?
wow, rafting, mai ce-mi place de voi ca va tineti de tot soiul de chestii mondene. Sper ca n-a cazut niciunul din voi sica experienta a fost super faina.
Andrada, Paste fericit si tie! Anul asta coincide cel de la Catolici cu cel de la Ortodocsi.
alynta27, ai baieti mari de acum. Ce dragalasi sunt la baita!
Elteka, nastere usoara si te asteptam cu vesti bune!
Vas, sa va fie de bine! Azi parca se da pe sub masa, nu?
Androix, al meu merge la cresa, sunt si capsunei la gradi particulare, la cele de stat abia din toamna din motive de varsta (sper ca nu gresesc). De voi nu ne zici nimic?
Inca un update de la gradinita noastra: perioada oficiala de inscriere nu a inceput si nici nu se stie cand va fi deoarece legea invatamantului inca nu e gata si nu se stie daca grupele pregatitoare vor ramane in gradi sau se muta la scoala (ca locatie). Asta e f imp avand in vedere spatiul si asa limitat al gradinitelor. N-am inteles vorba cu "contratimp pentru alti doi ani", sa inteleg ca mai vine un BB?
Pe role nu, consider ca B e prea mic.
Ioana13, mi-a mers la suflet Tudor Gheorghe, m-a prins nostalgia de tot ce-i autentic romanesc asa ca am mai ascultat cateva melodii cu el. Imi pare rau ca n-am mers la nici un spectacol de-al lui caci au fost in Bucuresti cateva.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family