poznasi dragalasi - ian-febr 2004 - 13-cu noroc :)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

le punem gps
si bagam la adresa "Roxana, Maldive"

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Cu gps ul o sa-si prinda urechile si si-asa le au lungi, vrei sa-si faca codite din ele? Iepurii sunt cam fraieri, nu ma-ncred eu in ei

Eu zic sa alocam cate un porumbel la fiecare iepure.

Mergi la inceput

pai daca-s fraieri inseamna ca nu-s de nici un folos - deci sistam exportul

mai bine trimitem www.youtube.com/watch?v=rRzvE-1P9xA" target="_blank">un muzician-ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hahahahahahaha!
voi concurati si Posta Romana si UPS si GPS si ce-or mai fi ei!

Adina, eu sunt din categoria mofturoase...ma bag iar la cezariana; aia cu durerile facerii prefer sa ramana un mister

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii
Adina, eu sunt din categoria mofturoase...ma bag iar la cezariana; aia cu durerile facerii prefer sa ramana un mister

Daaa, noi suntem categoria durerile de dupa facere

Anca, decizia cu iepurii e in maimile tale. Ia sa ma duc eu sa-mi mangai pisica

Mergi la inceput

Ah ce m-ai nimerit Ancuto, imi place piesa asta de mor, ce-i drept eu o cant nitel mai repede. Schumann a fost compozitorul meu preferat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

fir-ar ei de iepuri inotatori si marineri pe submarine sa fie! Zau m-ati omorat de ras! Si eu ca eu, rasul face bine la silueta (sau ingrasa? ), dar daca faceti gravidele sa rada nu e de bine. Trebuie sa avem grija de burtica noastra, care normal ca nu se gandeste la slabiri acuma si nimic nu se compara cu asa scop nobil.

Uite asa. Am venit cu energie dupa 2 ore de sport, si alea tot pentru slabiri. Hai sa zicem tonifiere ca suna mai bine. La fix asemenea melodie frumoasa si relaxanta.

Mai complicat ca am gasit fata minus un dinte, adica al 4 lea schimbat si zana care s-a spart in fguri cu cadourile pana acum e varza. Care va sa zica e si tarziu sa mai umble pe undeva, a ramas speranta numai in tati sa ii mai salveze onoarea si sa isi primeasca Alex atentia de rigoare.

Gata. Ma retrag in vastele dormitoare ca sunt franta.

PS Tot n-am priceput cum e Matei. Sper ca mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ma uit cu ochii cat cepele la mesajul meu...cat de incoerent este! Si nu ma simt in stare sa il imbunatatesc. Jur ca nu e stare de ebrietate, ci numai oboseala.

Asa ca...noapte buna si linistita!

Mergi la inceput

pai, Roxana, risul face bine la tonifierea burtii

dupa cum vedeti is supermatinala, am uitat sa schimb alarma si m-a trezit sa verific copilu' care, btw si merci de intrebari, e mai bine, nu mai are febra si bagam antibiotic.
eu azi plec spre capitala, sper sa nu trebuiasca sa ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Si noi am fost cu cupilu la dr.Dupa o raceala ce nu trece de 2 saptamani,cu o tuse ce nu se mai opreste,ne-am intors la dr.
A are otita medie acuta,faringoamigdalita si rinita cronica.O adevarata colectie.
Am schimbat tratamentul si luni mergem la control.
Cat despre ai mei au decedat in grup....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput