Sueta viitoarelor mamici (81)
Raspunsuri - Pagina 10
Arianna11 spune:
Eu de cand am intrat la acest topic am avut parte de noroc....am ramas gravida....si am continuat sa fiu alaturi de fete ca sa le incurajez sa vada ca se poate...asta nu e un motiv bun...se pare ca nu.
VREM LA ASPIRANTE
DD ne-a daruit o minune 9+
trutzi spune:
VREM LA ASPIRANTE!!!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
LoraG76 spune:
Si daca scrieti la prieteni dintotdeauna nu puteti fi aspirante la titlul de mamica???
Lora, mami de Iustina si 16+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Maaaama, ce de-a probleme au unii in ziua de azi... Hai, care e mai tare? Mai fetelor, chiar conteaza locul unde sunteti??? De ce??? Eu am citit tot capitolul, dar, sincer, nu mi-am dat seama de ce nu e bine aici... Chiar tineti cu orice pret sa va certati cu cineva si nu puteti accepta ca puteti vorbi si aici la fel de bine ca la aspirante? Care e problema? Relaxati-va putin! Lora, mami de Iustina si 16+ Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
nu ma pot relaxa
mie imi da sperante numai cand accesez si vad ASTEPTAND UN INGERAS IN VIATA VOASTRA
yo d-aia mi-am facut aici cont
d'aia am inceput sa scriu pe site-ul asta
ca mi-a placut cum suna
m-am regasit
ce e greu in a intelege asta
SUNT O ASPIRANTA
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
mvb spune:
Draga mea, tu nu ne cunosti!
Noi vrem la aspirante!
citat din mesajul lui LoraG76 Maaaama, ce de-a probleme au unii in ziua de azi... Hai, care e mai tare? Mai fetelor, chiar conteaza locul unde sunteti??? De ce??? Eu am citit tot capitolul, dar, sincer, nu mi-am dat seama de ce nu e bine aici... Chiar tineti cu orice pret sa va certati cu cineva si nu puteti accepta ca puteti vorbi si aici la fel de bine ca la aspirante? Care e problema? Relaxati-va putin! Lora, mami de Iustina si 16+ Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
bebelu86 spune:
Fetele la noi nu e moderatoare Catalina2307 ?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta
trutzi spune:
E CA SI CUM NE-ATI TAIA ARIPILE!
SUNTEM ASPIRANTE!
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
Citeste cele 81 de capitole si mai discutam.
E ca si cum m-as da eu cu parerea despre sarcina ta
Nu ai fost cu noi, nu ne cunosti.
SUNTEM ASPIRANTE!
Lia73 spune:
sa inteleg ca yo nu am drept de decizie???????
adik nu yo decid unde imi exprim dorintele, sentimentele, problemele???
altul in locul meu o face???
SUNT ASPIRANTA
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
aleesicoo spune:
drauta ideea este ca fetele sunt aspirante la titlul de mamica nu de prietene
nici la odisee nu se scrie numai de copii, se mai scrie si de altceva , ce ar trebui sa ne mute si de acolo??
fetelor eu sunt cu voi unde sunteti si voi...
de cand a plekt o persoana de aici numai rau ne a mers
se sterg msg din inbox mai nou
(ex.trutzi)
acum suntem mutate la prietene, ca deh copii nu mai au ce cauta in viata noastra
citat din mesajul lui LoraG76 Si daca scrieti la prieteni dintotdeauna nu puteti fi aspirante la titlul de mamica??? Lora, mami de Iustina si 16+ Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte