LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**180**
Raspunsuri - Pagina 9
inapreda spune:
YES! YES! YES!
Asta- cumpar! Ca-i pentru sufletelul lui si-mi place si mie; in plus, presimt ca o sa ne distram
Se vede ca si voua va place
Multu' frumos
jlkhhjnbh./hbn vbnhjghfxchgbnjmk,mnbvc\ l -asta e de la Ian
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Tabl;a nu il storceste daca pica peste el, insa daca ii o fixezi ca lumea in perete ca la scoala nu are cum sa pice http://picasaweb.google.com/theodorvladimir/Martie2010#5445446634245458562 cam asa arata. sigur ai vazut- de obicei se pun in birourile unde e lumea uituca |
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
89 de poze noi cu Ian
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doranna monnvas, multam pt explicatii esti f bine documentata imi imaginez ca esti de multa vreme in etapa 2 recunosc ca si eu sunt o "adepta: , dar n-am facut niciodata prajituri pana acum, doar paine de casa (suntem experti!!) |
Ha ha, pai faceam adineauri un calcul ca eu de juma' de an tot urnesc shuncile din loc si nu se mai terminaaa Montignac tin de prin noiembrie, nush de cand, si m-au ajutat f mult fetele de la topicul Monti (la Femina intim) si de pe culinar.ro.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
un site minunat este piciulici punct ro
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
89 de poze noi cu Ian
Monnvas spune:
Inapreda, chiar ma gandeam azi ca tu nu ne-ai scris niciodata ce il amuza sau ce il supara pe Ian si mai ales nu te-ai plans niciodata de maraiala.
Noi azi am avut o zi de scandal sper ca macar noaptea sa fie mai ok.
Is cam botoasa in seara asta, asa ca va si ne auzim maine.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI VLAD, CATALIN, STEFAN ALEXANDRU!!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!
Multe pentru mamici!!!
Am vazut muuuulte poze cu bebei si sarbatoriti si torturi Toti au fost deliciosi
Multumesc pentru urarile de ieri
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Ina uite ca am facut cateva poze si cu tabla noastra de magneti, caci tot ne era la indemana si ne jucam toata ziua cu ea. Se poate prinde cum zicea Bianca, dar noi nu am prins-o caci o mutam in casa. Mai cade un pic pesate David, dar nu-l deranjeaza caci nu este grea deloc
http://picasaweb.google.com/olgagireada/David11luni#
Si ce-i plac foarte mult sunt cercurile acelea colorate.
olishka spune:
Bianca ne-ai dat si noua o idee minanata de jucarii : puzzle-ul din lemn cu masinute. fac acum comanda
novus spune:
Vlad si Catalin, Stefan Alexandru
1 AN
Un buchet mare mare pt Bogdana si Rivali si multi
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
olishka spune:
Sa va povestesc o faza geniala!!! Ieri in timp ce calcam aveam fel si fel de discutii cu Chitibus. La un moment dat ma scoate un caiet si insista sa-mi citeasca "lista celor dragi". De ce nu? Incepe cu familia (David in top ), continua cu cateva rude, apoi prieteni (Anca aici i-a enumerat si pe Tudor si Vero - exact in aceasta ordine ), si de-aici incepe rasul...urmeaza...doamna invatatoare, Hannah Montana, Mos Craciun, Iisus Hristos, Maica Domnului...Mi s-a parut foarte tare
Si bineinteles ca avea si o lista a celor "nedragi" pe care se afla un nebun care ne mai terorizeaza familia si "cel rau"
novus spune:
Hello si de la noi la ceas de seara !!
Astazi Alexandra a avut program de voie, decalat complet adica trezit la 09, culcat la 13.30 pana la 15 si de atunci fresh, asa ca am citit putin si incerc sa raspund pana nu-mi uit vorba
Florinela, am admirat Platinatul
sper ca va reveniti complet si ne vedem la Sighisoara
Georgiana, manechinul meu are 10 kg imbracata , nud probabil vreo 9.600 zic eu ; pt Bris, am uitat sa o uram acum cu absolventii cam neglijam aniversarile de 11 luni, ne iertati , da ?!!
Floric, maine sper ca ajung la triciclete
Cat despre intorsul la serviciu, din punctul meu de vedere poti sa le impaci pe ambele, dimineata Alexandra se trezeste inaintea mea asa ca nu ii ratez zambetul matinal si pana la 14 cand vin eu (stii ca ai dreptul la program redus cu 2 ore pana cand alaptezi) se joaca cu mama si isi face somnul de frumusete asa ca e fresh pe cand vin eu si eu ma dedic 100% ei
Revin ...
.
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !