LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**180**
Raspunsuri - Pagina 10
Floric spune:
mi se pare o nesimtire sa inchida contul Simonei. Asta-i buna...CA doar nu a postat cine stie ce "spurcaciuni"...Sunt de acord ca exista un regulament ce trebuie respectat dar totusi nu suntem in clasa I. Dupa un avertisment sa ii inchizi contul. PAi...hai sa vedem daca ar fi sa inchida contul tuturor celor si-au bagat plantatiile pe aici , ce-ar mai fi...am ramane 2-3...
Simona (Provista) fa-ti alt cont, alt nume, alt mail...ce sa iti spun.
Da-i la mama lor, n-or veni dupa tine acasa sa te dea afara de pe internet...Hai sa vad imi dau si mie avertisment ca ma iau de moderatori.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Mihaela, am admirat-o pe Maria frumusica absolventa alaturi de voi o familie super sunteti !!!
Andiaroro, Anastasia e o frumusica cu ochii mari si expresivi ; si ce tort fain ati avut
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Floric spune:
Novus, multam. Nu stiam de dreptul cu programul redus 2 ore. Ar fi o treaba. Oricum am decis eu ca cel mai bine sa las vremea sa treaca si sa vad cum se aseaza treburile la serviciu, daca e chiar "asa de bine" la 1 sept cel tarziu octombrie revin in forta.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
olishka spune:
Am uitat sa va zic cat a dormit David noaptea trecuta: s-a culat la 8 seara si s-a trezit a doua zi la 10.30 In total 14 ore si jumatate Vi s-a mai intamplat?
Olga, mamica lui David iepurasul
Kea spune:
Olga, la noi recordul recordului, cred ca e 12 ore. Mi-a placut lista, dar parca e cam la coada Hannah Montana!
Floric, spune-ne cu ce nume de utilizator apari apoi, sa te recunoastem
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenada Va multumesc la toate pentru urarile de ieri Ieri am serbat prima tura, cu cele 2 perechi de bunici si nasii, iar duminica vom continua cu gasca . Am pus aici niste poze de ieri cu sarbatorita. Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009) |
Ce frumoasa e Ina cea mare !! si ce rochita frumoasa, super i-a venit foarte bine
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Multumim mult pentru urari poze am pus aici..ca am tinut petrecerea doar in familie, sambata. http://picasaweb.google.com/catalincodrina/CataVlad1An?authkey=Gv1sRgCKea3cCqjY3-Zw#5448401486858576434 Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
ce feciori frumosi ai tu acolo mamico !!
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Olishka, super lista lui Chiti
Bianca, am notat site-ul cu jucarii de lemn si m-am hotarat ca vreau si eu tabla pt Alexandra
Anca, bine ai revenit de pe platformele petroliere
Aris, te mai asteptam la o sueta ca ne e dor de tine
Am implinit 1 anisor !