LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**180**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Floric, in carnetul de vaccinare scrie ca la un an le faci pe toate la un loc (ROR si Infanrix IPV-Hib sau varianta gratuita a lui). Daaar tu decizi in ce ordine le faci. Eu am zis ca nu le vreau impreuna, desi doctorita de familie vroia sa le facem asa. Dar n-a comentat, am decalat si gata.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Gina-Ina, eu iti recomand masina/telefonul asta: http://www.bebebliss.ro/vtech-primul-telefon-p-1489.html?osCsid=21f500133ad2e5a0a5e8f1e0b09adbc4 Keutu il invarte toata ziua pe toate partile si da cu el in toti peretii, pe sub toate paturile etc. E bun, rezista!

Si Ana, parca zicea ca la ei si pt Anastasia si pt fratele ei, chiar si pt musafiri, tentatia nr 1 e asta (sper ca nu confund, dar in pozele ei cred ca asta apare): http://www.bebebliss.ro/vtech-rider-interactiv-3-in-1-p-1466.html

Mesajul e inceput cu o ora jumate inainte, poate ai si cumparat intre timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

monnvas, multam pt explicatii esti f bine documentata imi imaginez ca esti de multa vreme in etapa 2 recunosc ca si eu sunt o "adepta: , dar n-am facut niciodata prajituri pana acum, doar paine de casa (suntem experti!!)

am fost azi in parc, la un loc de joaca minunat pt bebei, cu leganel din acela gen scutec, o fericire!!! iulia s-a simtit f bine. din pacate nu este f aproape de noi, asa ca nu pot ajunge in fiecare zi
a batut un pic vantul si imi simt fata ca arsa de soare; mi-am amintit un sfat de la o prietena, sa folosesc crema cu protectie solara incepand din martie

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

VLAD

CATALIN

Stefan Alexandru

Pentru mamici -petrean si Rivali - un buchet mare de si multi ...pentru Bogdana totul se pune la dublu

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna iubitele, noi suntem bine,am intrat pe fuga ca nu ma lasa andy...am trecut si pe la plantatii..eu mi-am terminat plantatia, sarut mana pt votulete.
va pupic, incerc sa recuperez.
Provista nu mai poate intra,i-au inchis contul dar va citeste zilnic si va pupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

LA MULTI ANI VLAD SI CATALIN!

LA MULTI ANI STEFAN ALEXANDRU!

Am vazut poze minunate cu Maria - cochetica si mamica ei superba, Victor- platinatul, pe care il pup dulce si ii doresc multa sanatate, iar mamicii lui multa multa rabdare - te admir, Anastasia-frumusica, gemeni haiosi foc cu suzetica si Ina-mica cu basmaluta roz, bestiala. Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca am uitat milioane de scuze

FLORIC, complicata treaba cu intorsul la birou. Eu ma tot perpelesc, ca acasa sincer nu prea mai rezist, dar pana in septembrie tot nu fac pasul. Cat despre revenitul in CIC se poate pana se implinesc cei 2 ani. Stiu eu un caz concret: o cunostinta s-a intors la serviciu, a suspendat cic-ul, nu s-a inteles cu noul sef si a revenit in CIC. Stiu ca se poate doar o data sa te intorci, dar se poate.

BIANCA, mortala jucaria aia muzicala de lemn, Ana nu stiu cat ar aprecia-o, dar ma-sa sigur

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, poate apuc sa revin.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

BIANCA, ce puzzle din cele de pe site-ul dat de tine ai luat? ca eu m-am pierdut intre atatea modele

F. aiurea ca i-au taiat accesul Provistei. Oare va mai putea vreodata sa scrie sau e interzisa forever?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

gata, am adormit fatuca.

am vazut doua domnisoare frumoase pe Anastasia si pe Ina care a avut doua torturi
blondutii is bestiali, niste barbatei in miniatura tare frumosi. toata gasca voastra mi-a placut. ca sa nu mai zic de tort.

eu vreau ceva dulce.aseara am "ras" o ciocolata in cateva minutele singura.credeam ca tb s-o impart cu tati dar cand mi-a spus ca-i numai a mea, am sarit in sus ca un copil.

floric, daca ti-e asa draga maria, te invit sa o pupacesti in direct.
galatiul, bagam intalneala in vichend?
haideti sa nemobilizam, sa chemam noi primavara, sa fie invazie de copilasi.
deci....gaseala, intalneala, ce-oiesi, unde-o iesi.

monnvas, fata da ce le mai trage si chiscuta. si toate intru-un timp record bine ca a fost ok la vaccin.
si maria mea de cand a implinit 1 an, in fiecare zi are cate ceva pe fata: o zgaraietura, o lovitura, ceva....
azi de ex. si-a facut doua semne.unul langa sprangeana si unul deasupra obrazului. nu stiu unde si-a bagat capul.asa am gasit-o.

bianca, super jucariile din lemn.

a, si multumim pt aprecieri.

floric, si maria mea a mancat aseara mamaliga cu lapte de vaca cunoscuta. bine doua linguri de pofta.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

am vorbit eu azi cu provista, dragos e bine, si-a revenit si s-a pus pe recuperat la capitolul papica.

ilinca, azi aspiram si ma gandeam la tine ca ziceai ca papi mult. lasa nu-i bai, o sa te opresti tu ca doar n-o sa mananci intruna ca doar e criza si papica multa si buna cum papi tu acum duce la gaura mare in buget.glumeam.
eu nu-mi fac griji in privinta kg in plus ca stiu ca poti sa le dai jos.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Uram si noi "La multi ani" celor 3 sarbatoriti si felicitam mamicile fericite! Am deschis sa ma uit la poze de acum 2 ore, dar n-am reusit.

Provista, dar nu-ti poti face alt cont, alt nume, din mesajele moderate sa nu se prinda "toata lumea" cine esti si gata?

Mergi la inceput