LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**180**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Va multumesc la toate pentru urarile de ieri

Ieri am serbat prima tura, cu cele 2 perechi de bunici si nasii, iar duminica vom continua cu gasca . Am pus aici niste poze de ieri cu sarbatorita.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI VLAD SI CATALIN

LA MULTI ANI STEFAN

pentru Bogdana si Rivali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Azi daca am fost la vaccin am facut si revizia: 10 kg si 79 cm. Mi-era teama de cum va reactiona gandacul ca acasa a facut scanal... A incercat sa se bage in dulap si a dat cu capul de usa, apoi si-a prins si un deget in usile de la dulap, apoi a cazut si a dat cu capul de parchet si nu in ultimul rand si-a tras in cap masa de calcat. Toate in max 10 min, cand io cica ma imbracam ca sa mergem la doc. Ma rog, trecura...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anca - tare draga imi mai esti

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Multumim mult pentru urari
poze am pus aici..ca am tinut petrecerea doar in familie, sambata.
http://picasaweb.google.com/catalincodrina/CataVlad1An?authkey=Gv1sRgCKea3cCqjY3-Zw#5448401486858576434

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

oau ce dulcei sunteti cu totii
pupacim pe toata lumea, si mari si mici

avem 11 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Azi daca am fost la vaccin am facut si revizia: 10 kg si 79 cm. Mi-era teama de cum va reactiona gandacul ca acasa a facut scanal... A incercat sa se bage in dulap si a dat cu capul de usa, apoi si-a prins si un deget in usile de la dulap, apoi a cazut si a dat cu capul de parchet si nu in ultimul rand si-a tras in cap masa de calcat. Toate in max 10 min, cand io cica ma imbracam ca sa mergem la doc. Ma rog, trecura...

(7.03.2009)

pai stia el ce-l asteapta
le-a facut pe toate repede ca dupa aia stia ca nu-i mai arde
pupacim "accidentatul" mic peste tot pe unde l-a durut

avem 11 luni

Mergi la inceput

Am vazut admirat si eu ghioceii care mi-au aparut in cale: Anastasia, Ian, Cata si Vlad, Maria, Chiscuta tuns, Platinatu'... sigur am uitat pe cineva... si sunt toti atat de frumosi, dragalasi si pupacibili .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

(7.03.2009)

Mititetlu' toate i s-au intamplat azi ... Si la vaccin cum a reactionat? A plans? Sau dupa "antrenamentul" de dimineata, vaccinul a fost doar un maruntis ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nuuu, dupa toate astea vaccinul a fost floare la ureche...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele...HELP...M-am programat la dr pt vaccin, bazata ca se face Pentaxim sau ma rog ce gama de Penta o fi...si cand colo imi spune asistenta ca acum, la 1 an, se face ROR?????????????
Voi ce stiti?Eu am fost relaxata ca Ror e luna viitoare si acum am intrat intr-o vibrilatie de mama mama...

In alta ordine de idei, nasilor pe langa tort le-am luat si un set de cobalt pt tort. Anul trecut la motz, am luat o vaza si o veioza din sticla Galle.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput