LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**180**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Inapreda, iti recomand sa studiezi ookee.ro si jocoteca.ro

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

LA MULTI ANI VLAD SI CATALIN!LA MULTI ANI STEFAN!Am vazut poze cu Mario,Victoras,Maria,AnastasiaAnca, ce nebunatica esti.Noi de vreo 2 saptamani tot ii luam cadouri, pe care nu ne abtinem sa nu i le dam sa vadem daca ii plac,ultima data i-am luat o papusa.Ii place cand papusa incepe sa planga,el rade:).Vreau sa-i iau o piscina sau un cort cu bile dar inca nu am cautat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

aaa...ce fain e si ala cu jucariidinlemn!!! Bianca, , l-am bagat la favorite!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am vazut pozeee! Cu Platinatul, care parca mereu se mira de ce vede, cu Anastasia, domnisoara cocheta si vesela, si cu motzata Maria - mai, ce familie frumoasa! Si vad ca si tati e topit...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Multumim mult pentru urari
poze am pus aici..ca am tinut petrecerea doar in familie, sambata.
http://picasaweb.google.com/catalincodrina/CataVlad1An?authkey=Gv1sRgCKea3cCqjY3-Zw#5448401486858576434

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna

Monnvas,
recunosc ca am scris o mare prostie, ca faina de linte e lipida m-am gandit la faina de soia, pe care am folosit-o la checul meu, si ma gandeam daca ar fi fost ok in combinatie cu fructoza (da, stiu, faina de soia e lipido-glucidica)
ok, deci avem faina de linte gucida, fructoza glucida, daaaar... pui ou si ulei la aluat, daca nu ma insel, deci.....

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Lintea si fructoza sunt glucide cu IG mic, deci se pot combina cu ouale si untul si ce alte nebunii or mai fi. Dar numai pt faza 2. Lintea merge si in faza 1 cu lipide. Ideea e ca toate legumele si fructele sunt si un pic glucide (protido-glucidice), dar depinde si de cantitatea de glucide, si de tipul glucidei (ex. morcovul fiert, desi are un IG imens, 85 or so, e o glucida care "trece" usor, nu provoaca o crestere a insulinei la fel de mare si la fel de lunga ca zaharul brun, care parca tot 85 are).

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ar cam trebui, ceva simboliv, macar; eu ma gindesc la ceva gen fotografie...nu stiu exact, poate flori nasei si vin nasului etc; nu stiu inca;

Citat:
citat din mesajul lui doranna

tufete,
voi le-ati facut cadouri nasilor la taierea motului/ turtei?

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

La noi a picat motzul pe 7 martie si pe principiul "numai maine nu-i poimaine", adica 8, am mai plusat oarece pt nasa. Dar chestii simbolice: un artefact de lemn, un album de poze cu finutzu si niste zorzoane (cercei sau margele, nush ce erau).
Cand au fost ai mei "de motz taietorii", au primit de la fini un tort si o sticla de sampanie.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Multumim mult pentru urari
poze am pus aici..ca am tinut petrecerea doar in familie, sambata.
http://picasaweb.google.com/catalincodrina/CataVlad1An?authkey=Gv1sRgCKea3cCqjY3-Zw#5448401486858576434

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

ce eleganti blondutii

(7.03.2009)

Mergi la inceput

L-am vazut si pe Mario IT-ist si baiat de cartier, cu sepcalie.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Doranna, de ce trebuie luat cadou la nasi, doar e ziua copilului?Petrean ce baieti frumosi ani, sa-ti traiasca.

Mergi la inceput