LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**180**

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne, ce scumpae Adelake si deja face afaceri mari prin telefon!! Sau pune tzara la cale doamna procuror...
Floric, Sophiphi a avut singura ei voma in (trei!) jet(uri) dupa iaurt+galbenus. Dar diaree nu, deci nu stiu ce sa zic.
Tare ma tem ca Raru s-a face gigolou...
Tufete mamici de fetitze: cati cm au piciorusele fetitei voastre? Stiu ca multe ati mai scris dar am uitat! Vreau sa fac un comparizon!
Mababei, voi cornutii trebuie sa aveti grija sa nu raniti sensibilitatea peshtelui, in rest nu-s probleme. Desi eu pana acum il vad pe fecioru'to un Peste atipic...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Imi beau si eu cafeaua (de dimineata ) si fac cap nou.

Nu mai vrea nimeni userul comun? Novusica, Denisa, Oli, nu vreti sa deschideti si voi capitole?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Floric de un episod de voma in jet, dar fara diaree, am avut si noi parte dupa ce i-am dat sa bea suc de portocale si la oares'ce interval de timp, nu mare dar nici scurt, suc de rodie! Poate combinatia de iaurt si suc de portocale a determinat episodul de diaree si voma! sa nu mai fie nici o problema!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Intram si noi sa va salutam.

Am pus cateva pozici noi

Am fost astazi la plimbare in parc, de manutza, am lasat caruciorul acasa (bine, pana acolo am dus-o in brate, ca e parcul aproape, doar in parc am lasat-o sa mearga singurik). Am fetitza mare!

Despre bebeii cu diaree.... mai ales in cazul scaunului cu mucus, eu as fi vrut o coprocultura, dar nah... deformatie profesionala, deja s-a recomandat tratament.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Misto pozele,dar comentariile si mai tari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Mihaela, Ana !

Ilinca, multumesc! Pestisorul era menit sa fie berbec, dar pleca nenea doctoru' la congres..... si uite-asa ne-a facut rost de-un pestisor!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput