LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**180**

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna mamici!

La multi ani, Sophia Maria
La multi ani, Antonio Gabriel

Am fost si mi-am revendicat morcovul! Multumesc Gigelica!
Multumesc tuturor pentru urari!
Ela! Calin e in continuare intreprinzator, acum trece printr-o perioada fengshuistica, muta tot ce poate prinde si duce!

Motzul sau "dezmotzul" a fost si stresant si haios in acelasi timp, de pe tava a ales pieptenele, un sapun( cin' l-o mai fi pus si pe ala pe tava, habar n-am) si forfecuta. Apoi surubelnita, o carticica de rugaciuni si furculita. Banii, asezati de ma-sa strategic prin toate colturile, i-a frunzarit in treacat cu surubelnita.

Cateva poze aici.

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mababei, hai ca-ti interpretez eu: o sa fie tare cochet si ingrijit, toata ziua o sa se pieptene, o sa se spele si-o sa-si taie unghiile cu forfecutza. O sa fie indemantic cu shurubelnitza prin casa, va mesteri cantand cu o voce superba, de popa, dar s-ar putea sa aiba o nevasta autoritara care sa detzina painea si cutzitul iar el doar furculita...cu cine e logodit?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele sa va povestesc ce am patit azi. Inca sunt in stare de soc.
Dupa ce a facut 3 ori diaree (ca atunci cand era bebe de a trebuit sa il schimb de la piele) dupa ce l-am culcat, la vreo ora a inceput sa se foiasca, in final a mai facut o data, dar zgomotos tare... In fine, am vazut ca nu s-a trezit de tot am zis sa nu il trezesc eu sa il schimb desi imi statea pe creier. S-a tot foit pana a dat un cap la tablia patului si evident s-a trezit.
L-am schimbat repede ca era semi-adormit. Si hai sa il culc din nou langa mine in pat. L-am tot mangaiat, i-am cantat, dar tot nu adormea statea doar linistit pe mana mea. In final, a adormit. L-am pupat , am scos mana de sub capul lui si cand dau sa ma ridic tuseste. IL mangai se linisteste. Cum i-au mana de pe cap...soc...un jet de voma pe gura si pe nas de am ramas socata. L_am ridicat el a inceput sa tuseasca, inca vomita, tusea, o nebunie totala. L-am dus repede la baie, bine-nteles ca s-a speriat. Ca sa il linistesc i-am pus repede apa in cadita si l-am scaldat (ca la felul cum era). Pana la urma l-am culcat, doarme si acum.

Am tras o sperietura sora cu moartea doar la gandul ca puteam pleca de langa el...nici nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla. Acum il verific la 10 min.

Nu stiu de unde toate astea. Diareeinca are. O sa ii dau Hidrasec in seara asta, cand se va trezi. Ma ganesc ca dimineata i-am dat iaurt cu cereale, dupa care i-am dat sa bea suc de portocale. Si poate combinatia l-a stricat la burta. Asta sigur. Dar voma de unde...A vomitat tot, La pranz a mancat supa cu galbenus. Din supa a mancat si ieri, ou a mancat si sapt trecuta si in atatea sapt. Nu stiu de unde...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, ia lumineaza-ma si pe mine despre viitorul lui Rares A ales parfumul, banii si cartea (asta de fapt a pus mana pe ea sa o dea jos de pe tava)

O prietena si-a dat verdictul: metrosexual.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ilinca, ia lumineaza-ma si pe mine despre viitorul lui Rares A ales parfumul, banii si cartea (asta de fapt a pus mana pe ea sa o dea jos de pe tava)

O prietena si-a dat verdictul: metrosexual.

Poze Raru
Poze noi

Pitziponc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Mababei, hai ca-ti interpretez eu: o sa fie tare cochet si ingrijit, toata ziua o sa se pieptene, o sa se spele si-o sa-si taie unghiile cu forfecutza. O sa fie indemantic cu shurubelnitza prin casa, va mesteri cantand cu o voce superba, de popa, dar s-ar putea sa aiba o nevasta autoritara care sa detzina painea si cutzitul iar el doar furculita...cu cine e logodit?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Ilinca, multumesc adevaratei fiice a mamei Omida pentru interpretare!
Logodit nu e, am stat cumintei, n-am petit nici o mandrutza iar acu' is cam toate date
Acuma ce sa zic parca dintr-un taur (io) s-un berbec(ta-su) parca n-as crede ca puiul nostru o sa fie doar "furculitza". Si chiar de-ar fi asa daca el o vrea s-o stapaneasca sanatos sau mai bine zis sa-l stapaneasca sanatoasa!
Chiar asa, faceai in cele indepartate timpuri ale odiseei noastre un "diagnostic" al cuplului pe baza zodiilor. Ce ne zici si noua: o taurina, un berbec si un puisor pestisor?!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Intram si noi sa va salutam.

Am pus cateva pozici noi

Am fost astazi la plimbare in parc, de manutza, am lasat caruciorul acasa (bine, pana acolo am dus-o in brate, ca e parcul aproape, doar in parc am lasat-o sa mearga singurik). Am fetitza mare!

Despre bebeii cu diaree.... mai ales in cazul scaunului cu mucus, eu as fi vrut o coprocultura, dar nah... deformatie profesionala, deja s-a recomandat tratament.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ce frumoasa e adela. cu tati vb la telefon?
a mea asa face, pune telefonul la ureche (undeva la ceafa de fapt) si zice tata.

mihaela, da ce barbatel frumusel este calin.iar tortul este tare misto, eu am zis ca-i o jucarie.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Ce frumoasa e listuta de pe prima pagina! MONNVAS, tu esti raspunzatoare?

Nu eu. Chiar nush cine. O banuiam pe Provista, dar ma gandesc ca daca tot i-au inchis contul ne putea lasa un mesaj de pe userul comun.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

BIANCA, piticu' zice multumesc!

Si noi, eu si Luca, suntem singurei ca niste cuci, azi a plecat Mimi din tara pt 10 zile . De m-ati vedea dimineata si seara cum plimb eu copilul si cainele 2 in 1...unu trage stanga, celalalt dreapta, unu vede o matza, altu vede un gunoi apetisant...daca ma aventurez sa mai iau si o sticla de apa, ajung in casa cu limba de-un cot. Si suntem abia la inceputul aventurii, va tin la curent! De plecat Mimi e plecat la Paris, si cu ocazia asta rog si eu fetele frantuzesti sa-mi zica ce sa-mi aduca de-acolo. Pt Luca, evident, ca tot ne-a deschis ANA pofta.

FLORIC, Raru bolnavior, s-ar putea oare sa fi fost iaurtul prea rece? Mie nu mi s-a intamplat, dar mereu am stresul asta, ca nu se incalzeste iaurtul suficient inainte de a-l papa, tinut fiind la frigider. Ca din cate zici ca a papat, nu pare nimic suspect.

MABABEI, ce flacau mare si frumos ai!!! Si cam scump la vedere...

ILINCA, esti totala cu interpretarile tale!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput