Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandanaG
super e frumos foc IVAN si ce surprins e el in balansoar! ii place? Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009) http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei# |
mai e prima zi.....deocamdata nu are nimic de obiectat, doar cand ii e foame sau somn
ca l-am obisnuit sa doarma in brate...........
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
evyme spune:
Am reusit sa recuperez tot (in sfarsit) sper sa nu mai raman iar in urma Din pacate, bebe ne face program in fiecare seara (aseara a fost de la 18.00 la 1.30), azi vad ca a inceput la 19.00, sper sa nu tina iar ca ieri, ca o iau razna Am dormit azi-noapte de la 1.30 la 3.00, apoi de la 3.30 la 5.30 si de la 6.30 la 7.30, daca se repeta si in noaptea asta programul maine cred ca o sa dorm toata ziua (cand o sa doarma si el, evident)... Nu stiu voi cum faceti fata reprizelor astea de plans, dar mie imi vine sa turbez cand il aud si stiu ca nu am ce sa-i fac ca sa-l linistesc...
Nu cred ca o sa mai intru in seara asta, asa ca ne mai auzim maine (sper cu forte proaspete)
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG am si eu o steluta si asta cu stanga Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009) http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei# |
bravoooooooooo!!!!!!!!!!
la multe stelutze!!!!!!!!
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui evyme
Eu am fulgerarile astea doar cand trebuie sa pape bebe; dupa... sanul e fleasca, nu mai e nici o durere... fericita de Sebastian Mihai poze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
daaaaaaaa inainte si eu am.....dar dupa poate fi ca se umple din nou sanii?????????????
Poze
ale1212xa spune:
si noi tot la 9 facem baita ca poate poate e mai obosit...dar, din contra...e fresh rau dupa baitza
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui evyme Am reusit sa recuperez tot (in sfarsit) sper sa nu mai raman iar in urma Din pacate, bebe ne face program in fiecare seara (aseara a fost de la 18.00 la 1.30), azi vad ca a inceput la 19.00, sper sa nu tina iar ca ieri, ca o iau razna Am dormit azi-noapte de la 1.30 la 3.00, apoi de la 3.30 la 5.30 si de la 6.30 la 7.30, daca se repeta si in noaptea asta programul maine cred ca o sa dorm toata ziua (cand o sa doarma si el, evident)... Nu stiu voi cum faceti fata reprizelor astea de plans, dar mie imi vine sa turbez cand il aud si stiu ca nu am ce sa-i fac ca sa-l linistesc... Nu cred ca o sa mai intru in seara asta, asa ca ne mai auzim maine (sper cu forte proaspete) fericita de Sebastian Mihai poze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
sper sa fie cuminte.....................sa te lase sa dormi..............
Poze
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui Nik0le Fetelor, vad ca multe dintre noi au deja cele 6 saptamani incheiate de lauzie si aveti liber la . Lansez si eu un sondaj: cine presteaza sa ne spuna si noua daca e ok fata de inainte. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
da cine mai tine minte cum era inainte? ca parca a trecut un veac!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ale1212xa si noi tot la 9 facem baita ca poate poate e mai obosit...dar, din contra...e fresh rau dupa baitza ----------------------------------------- Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
eu azi nu reusesc sa ii fac ca e casa cu susul in jossi numai maine
voi ii spalati capul de fiecare data chiar daca faceti la 2-3 zile?
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica
da cine mai tine minte cum era inainte? ca parca a trecut un veac! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
da sigur un veac.......:)))
Poze
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982
eu azi nu reusesc sa ii fac ca e casa cu susul in jossi numai maine voi ii spalati capul de fiecare data chiar daca faceti la 2-3 zile? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
eu ii fac baitza zilnic ...si al cap tot zilnic
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...