Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Hai ca iar scriu si iar scriu. Pun gaza in balansoar, poate ma lasa si pe mine sa-i calc costumele de ca abia astept sa-l imbrac cu ele.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Cristies nu te agita in legatura cu sfaturile privind alimentatia copilului ca iti ies peri albi degeaba. Da ignore si gata. 3-4 ani de acum inainte vei auzi aceleasi lucruri. "Da copilului alimentul X"(care bineinteles e ori plin de E-uri, ori nepotrivit varstei copilului)

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Mai da ce viteza ati luat azi ... Alerg dupa voi cu masina de formula 1 .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

doarme,dupa o joaca zdravana in centrul ala ... e super incantata si rade la zorzoanele alea si am si o paturica cu Mikey si donald super colorata si o pun pe o perna si perna in picioare asa,sprijinita de cv si rade de mama mama la ele / nu st prea coerenta...calcccc si nu am chefff

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Deschid 2 pagini sa nu uit

Deci :

Larisel offf offf maaaii maaaai ce mai patimiti voi, cat de complicat este! Bafta! satreaca repede si sa nu mai aveti nevoie de a 2a tura de 3 luni!

ayanna_xem ce plimbare cu peripetii! Felicitari pentru curaj, eu inca nu il pun in masina...nu-s pregatita. La Mothercare aveau niste oglinzi care se pun pe tetiera scaunului din spate si glinda retrovizoare da in oglinda de pe tetiera in care il vezu pe bebe ( vorbesc de un bebe pus in spate cu scaunul pus in sensul invers fata de cum merge masina). presupun ca s ok eu inca nu mi am luat...
felicitari ptr laptic!
poate nu mulgi tu cum trebuie, nu treb apasat sfarcul ci aureola din jur, incearca f incet nu treb stors tare apesi asa pe aureola incearca din mai multe unghiuri/laterale Bafta!

Vaccin eu o sa merg pe 22 la dr sa vad ce imi zice cel mai probab cumpar acum Infarix penta si la 3 luni Infarix hexa

Vezi ca e normal sa se inros putin la o luna jumate 2 dupa vaccin nu imediat!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am fost ieri cu Alena la alergolog si intra-adevar este atopica ...

Poate revin diseara... daca o sa ma mai tina balamalele, ca iar am ramas singura cu fetele...si poate atunci recuperez si restantzele. Pana atunci va -acesc pe toate fara exceptzie!

Editez ca sa fie totul aici la un loc. Ne-a trecut si pe lp hipoalergenic, respectiv NAN 1 HA.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

Off . Multa sanatate si sper ca arielul sa fie cauza problemelor voastre.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem
[Mai sunt dintre voi care au facut la bb vaccinul ala expirat (BCG parca)? Cum ati procedat? L-ati repetat sau cum?...ca la mine nu a avut efect pentru ca nu s-a inrosit locul ala asa cum spuneau ei ca ar trebui sa se intample daca ar fost bun, a ramas doar o vanataie mica acolo. OF!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

si noi la fel

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

alexutzzza ce schema de vaccinare faci tu? Ca noi tot infarix facem dar e infarix hexa la 2 si 6 luni si infarix penta la 4 si 12 luni. Nu mi-a zis nimeni nimic de vaccin la 3 luni si la cat costa ar fi fost frumos sa imi zica de acum sa stiu la ce ma astept.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

am fost si noi cu cangurul la plimbare....acu papam

am trecut pe la dr de fam si ma duc miercurea viit pt vaccin.

cris mario jiji nu-i f atras de centrul de joaca...nu-mi vine ceva in minte sa zic repede ca e atras..in afara dev titi. io am fost f precoce...ca gargaritzul...o semana cu tasu...el a fost 'crud' pana pe la 40

io m-am hotarat imi vand 'tractorul' si-mi iau unul sport..tzarc si-mi raman bani si de leg magic...parca asa...am vz la scobitoarea de andre lina...aviz pt fetili care au pus vmult pe solduri picioare,coapse...burta....te omoara ala..tre sa-mi iau..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

of cand aud de atatea vaccinuri ma ia groaza, daca-ar fi dp mine nu i-as face nici unul

din cap trecut:

danasor ms

danyelana - poze misto, bb simpatic

beatrice, suc de mere? banane???
vezi ca e pe prima pagina, la linkuri utile "aprecierea cresterii la copil" al doilea link de jos in sus

decenuela si alexutza, de acord co voi about cristies si larisel,

Plateea...am niste notite in dreptul tau si nu mai stiu ce inseamna, ce-am vrut sa spun..
dar din cap asta...felicitari pt tuns bob si eu in locul tau m-as bucura ca la socri nu le place, asa ca sa le faci in ciuda
eu cand am vazut ca nu le place numele iuria mai tare imi venea sa-l pun ...is cu capu'... da' eu m-am bucurat ca nu le-a placut tunsoarea ta, na! sac-sac si ce daca nu le place, in pr rand nici nu trebuiau intrebati! ce, tre sa le placa lor??
iar cat despre vraji, din categoria de ce ti-e frica nu scapi, se spune ca atat timp cat nu crezi in ele nu se prind.
oricum, mai bine ia-le ca pe niste concidente ca asta-ti mai lipseste acum, sa te mai gandesti si la vraji...nu-ti mai baga prostii in cap
daa..nu ne poti spune si noua la ce fel de coincidente te gandesti?

_
AMR 6..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput