Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 4
doris_79 spune:
[blue]MONICA
[s]MONICA[/blue]
Sa fii sanatoasa si iubita alaturi de toti cei dragi.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
Lali_mete spune:
Gata!! Incheiat subiectul vecina cretina ,inceput altul...
Laaa Muuulti Aaaaani Mooniiicaaaaaa
Sa inceapa dansul... Ce ne dai sa papam,sa bem? Ca noi sarim cu cadoaiele
Lali Lacra de
Paul-Iulian
mary_07 spune:
Am picat eu de servici in seara asta si am adormit langa pui ; la 12 fix s-a apucat Razvi de plans,linistete cupil,fugi la laptop,baterie gata,baga-l la incarcat si scrie repede mesaj unei persoane dragi mie
Daca nu iasa un chef ceva,ma bag la somn.Daca va hotarati mai incolo,da-ti si mie un tzrr/bip
Luv ya
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
monica_dicut spune:
Scuzati intarzierea dar m-am uitat la un film enervant de prost pe hallmark dar nu puteam pierde finalul care evident a fost si mai prost decat tot filmul la un loc
raluk, exact asa e si al meu, dar exact. EL are o pasiune pt elecomanda si telefoanele mele . SI nu numai pt ele. Daca se intoarce pe burta plange ca e pe burta, daca il intorc sau se intoarce pe spate plange ca vrea inapoi pe burta, daca nu ajunge la o jucarie urla, daca ii dau jucaria, urla. Intr-o seara era cu telefonul meu in mana, telefon care a sunat. Evident ca i l-am luat. Inutil sa va mai povestesc faptul ca nu m-am putut intelege cu persoana de la celalalt capat al firuluivirlesului. I-am cumparat telefoane de jucarie, neah, nicio treaba. I-am cumparat ciocan sa dea cu el in mine sau in ce vrea, neah, e bun de papa, intrebati-ma ce nu i-aam cumparat, sau ce nu-i dau doar sa nu urle
DA il iert ca in seara asta a spus vrreo 10 minute in continuu mamamamama si lalalaa si nenenene sau nenea, nu stiu cine o fi nenea asta pe care-l tot pomeneste
raluca_u ma bbucur tare mult sa te vad. CHiar azi m-am gandit la tine. Sincer am si vrut sa te sun da io sunt mai ciudata asa si mi-e cam rusine . La fel ma-am gandit o saptamana intreaga la camy si in fiecare seara mi-am jurat ca "maine" o sun. Evident ca m-a sunat ea azi
In alta ordine de idei mi-am propus sa-mi fac cadou de ziua mea un test de sarcina cu o singura liniuta. Sa speram ca-mi reuseste maine dimineata
Si va multumesc pt urari . VReti de baut in seara asta sau maine?
Dau un Bailey's si in seara asta pt surorile mele insomniace
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Lali_mete spune:
Fumaciosul jur ca nu stiu cum s-a bagat langa pupaciosi....
Siii acuuuum,fara numar,fara numar,fara numar
de la toata dovlecimea,cimea,imea...
la multi ani,ani,ani,
pentru mooonica,ica,ica...
Sa fii iubita draga noastra,sa fii sanatoasa,ca daca esti sanatoasa le faci pe toate ( inclusiv dedicatii,atii,tii)...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
raluk16 spune:
Daca Moni nu e aici sa facem chef, mai abordez o tema serioasa
Raluci am mai intrebat o data de scaune de masina aici. Mihaela mi-a raspuns mai jos si am aflat si eu ceva foarte important (pfuai ce ma bucur ca sunt pe forumul asta, altfel as fi fost tare nestiutoare), ca e bine sa fie rear-facing cat de mult. Si daca treci si pe pagina urmatoare, gasesti un raspuns mai detaliat al ei.
Apoi a mai raspuns Monique asa: "Raluk eu pt Teodora am optat pt Maxi Cosi Tobi, este foarte safe. "
Elle mi-a zis mai incolo asa: "raluk eu am la eva inglesina moovy. imi place ca se poate lasa pe spate si doarme bine in el. dupa ce face anna 1 an, ii voi lua evei mille miglia desi nu sta comod in el .. caci nu se rabateaza spatarul ca sa poate dormi."
Mihaela a revenit cu raspunsul asta: "Uite mi-am mai adus aminte de o firma buna in Europa-Recaro care face scaune ff bune.Aici sunt in mare voga astea din cat 0-18 kg,se pot folosi pana pe la 3-4 ani,depinde de greutatea copilului.Cand e bebe nou nascut are niste bureti cu care se mai ia din unghi(stau cu piciorusele in sus,ca in scoica) si apoi de pe la 7 kg incepi sa-i mai scoti din ei si sta la 45gr.Pana la un an scaunul e indreptat invers fata de directia de mers iar apoi il pui cu fata si sta copilul la 90gr.Unele chiar se pot lasa putin pe spate chiar si asa cand sunt cu fata,sa poata dormi copilul cand e cazul. Inainte de a cumpara uitati-va neaparat la un demo,daca nu in magazin macar pe youtube e ff imp sa vezi cum se prind centurile etc,nu toata lumea are acelasi tip de masina si sa nu va iasa peri albi cum ne-au iesit noua,ca usa nu se deschide fix in dreptul lui si era tare greu cu pus/scos din scaun."
Apropo, si Monique tot Rocaro a luat acuma. Si a mai adaugat asta: "Raluk mai vroiam sa iti spun un amanunt la scaunele de masina, e important materialul din care e facuta husa, eu m-am uitat sa aiba bumbac sa nu fie material din acela super sintetic sa transpire in el. Si sa fie husa detasabila sa poti sa o speli."
Si mai apoi, tarziu de tot, eu am spus asta:
"Cu scaunele de masina tot voiam sa zic ce a zis si Anomis (pe care o pup si de care mi-e dor!). Ii multumesc din tot sufletul Mihaelei ca mi-a deschis ochii . Nu as fi stiut in viata mea cat e de important sa mearga scaunul cu spatele la sensul de mers. Si se pare ca pana acum recomandarile erau ca pana la un an sa mearga asa. Acum s-au prelungit pana la 4 ani pentru ca s-a descoperit ca la o frana brusca la copiii astia mici care stau cu fata coloana se intinde asa tare ca pusca si se rupa . Dupa cate am inteles, sunt tari in care se merge pe obligatoriu cu spatele pana la 4 ani.
Recunosc ca m-am speriat cand am vazut pe youtube filmuletele cu victimele celor care mergeau cu fata si cu simularile de accidente. Va mai dau o data linkul dat de Mihaela cu spatele vs. cu fata. (edit acuma: aici e linkul de pe youtube dat de Mihaela, nu l-am mai pus)
Mai studiati si linkurile astea:
http://www.carseat.se/ <- aici am intrat la webshop si am vazut care modele de scaune pot sta cu spatele de la 9 la 25 de kilograme! Asa ca o sa-mi aleg ori un Britax din ala, ori maxi cosi mobi parca e acolo.
http://www.rearfacing.co.uk/buyersguide.php Sau de fapt incepeti cu studiatul de la http://www.rearfacing.co.uk/index.php "
Si dupa mesajul asta al meu, Hepilica a raspuns:
"Raluk - am vazut ca esti in cautare de scaun pt masina. eu am britax. alegere facuta dupa criteriul siguranta si dupa studii si comparatii facute de sot. daca vrei suna-l ca-ti vorbeste 3 ore de BRITAX si iti spune si toata istoria lor. Vreau doar sa iti spun ca 3 din 4 autovehicule care au fost testate Euro NCAP (for safer cars) au fost testate cu scaune pt copii BRITAX. Marii producatori de automobile recomanda BRITAX -ROMER: Mercedes, Audi, Craysler, Toyota, Subaru, Porsche, Honda, Dodge, suzuki...etc. In 1997 au prezentat in colaborare cu VW primul scaun de copii ISOFIX. In plus, tot de la astia am aflat ca toate scaunele auto pt copii tb sa prezinte eticheta de certificare ECE R44/04 (am citit de pe eticheta scaunului meu) pt recunoastrea cerinteleor sandard de siguranta. Au nenumarate brevete, tehnologii moderne, inovatii permanenete… Este un super safe scaun pt copii. "
Ei, am plictisit cu rezumatul asta?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
doris_79 spune:
DAAAAAAAAAAAAAAAAAA,ca am mufat-o pe theo pe ziua de azi.Pana maine dimi numai pupa.Mama denaturata ce sunt.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut doi zece doi zece (emoticon care drege vocea) doi zece, doi zece Poba de microfon Shaaaaaaaaai diiiiiiiiriiiiii Doi zece Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Ioooiii parca vad ca am nimerit cu mesajul super serios in mijlocul chefului
Dar ce ma fac eu ca dintr-un minut in altul se trezeste piticul sa pape?
Laaaa multi aaaani cu saaaaanataaaateee
Sa iti dea Dooooomnul
Tot ce doreeeeesti
Zile seniiiiiineee si fericiiiiireeee
Laaaaa multi aaaani
Saaaa traieeeeesti!
monica_dicut spune:
raluk si liliac, ala ce ziceti voi acolo e lapte batut sau iaurt? Care-i diferenta atunci intre lapte batut si iaurt? Acum sincer mie la gust mi se cam par la fel da io nu ma omor dupa niciuna. IAurt mai bag da lapte batut nu stiu daca am gustat de 5 ori in toata viata mea
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Scuzati intarzierea dar m-am uitat la un film enervant de prost pe hallmark dar nu puteam pierde finalul care evident a fost si mai prost decat tot filmul la un loc raluk, exact asa e si al meu, dar exact. EL are o pasiune pt elecomanda si telefoanele mele . SI nu numai pt ele. Daca se intoarce pe burta plange ca e pe burta, daca il intorc sau se intoarce pe spate plange ca vrea inapoi pe burta, daca nu ajunge la o jucarie urla, daca ii dau jucaria, urla. Intr-o seara era cu telefonul meu in mana, telefon care a sunat. Evident ca i l-am luat. Inutil sa va mai povestesc faptul ca nu m-am putut intelege cu persoana de la celalalt capat al firuluivirlesului. I-am cumparat telefoane de jucarie, neah, nicio treaba. I-am cumparat ciocan sa dea cu el in mine sau in ce vrea, neah, e bun de papa, intrebati-ma ce nu i-aam cumparat, sau ce nu-i dau doar sa nu urle DA il iert ca in seara asta a spus vrreo 10 minute in continuu mamamamama si lalalaa si nenenene sau nenea, nu stiu cine o fi nenea asta pe care-l tot pomeneste raluca_u ma bbucur tare mult sa te vad. CHiar azi m-am gandit la tine. Sincer am si vrut sa te sun da io sunt mai ciudata asa si mi-e cam rusine . La fel ma-am gandit o saptamana intreaga la camy si in fiecare seara mi-am jurat ca "maine" o sun. Evident ca m-a sunat ea azi In alta ordine de idei mi-am propus sa-mi fac cadou de ziua mea un test de sarcina cu o singura liniuta. Sa speram ca-mi reuseste maine dimineata Si va multumesc pt urari . VReti de baut in seara asta sau maine? Dau un Bailey's si in seara asta pt surorile mele insomniace Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Felicitari pentru MAMA!!! Super cadou
Ai grija cu nenea ala, sa nu te dea de gol cupilu
Nu stiu cu nervii astia, eu eram sigura ca ajung copiii asa mult mai tarziu, si din cauza unor probleme in educatie. Pai ce educatie am putut eu gresi pana acuma?
La multi aaaaaniii!!!