Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 5
monica_dicut spune:
Apai atunci va rog ca de azi nainte sa va adresati la mine cu Duamna Muma, deaaa???
Fragutza cred io ca virgula coace de zor la diplomatu' ala sa-mi faca o surpriza miane dimineata
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Lali_mete spune:
Ellenuta dar tu ce ai patit mami? Ca eu nu am terminat capitolul trecut ...
Raluk16,probabil de la branzica ptr ca pe asta am introdus-o cu cateva zile inainte de episodul naspa,sau de la para ciudata pe care a cumparat-o sotz,nu il mai trimit nicodata la piata fara poza cu fructele corecte,sa nu imi mai ia ciudatenii.Oricum,i-a trecut,este bine acum,dar m-a speriat nitel.M-a linistit insa surioara mea,care ne citeste din cand in cand...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut raluk si liliac, ala ce ziceti voi acolo e lapte batut sau iaurt? Care-i diferenta atunci intre lapte batut si iaurt? Acum sincer mie la gust mi se cam par la fel da io nu ma omor dupa niciuna. IAurt mai bag da lapte batut nu stiu daca am gustat de 5 ori in toata viata mea Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
La noi ii zice lapte acru, lapte prins, si daca il amesteci e lapte batut
Iaurt, Kefir si din astea eu stiu ca difera din ciupercile cu care sunt facute. Adica nu asteapta sa se faca la caldura in doua zile, ci se folosesc niste fermenti, niste ciupercute, care acresc lapticul. In functie de ciupercute, difera sortimentul. Eu asa cred, nu m-am interesat niciodata, ce-i drept
Daca dispar sa stiti ca am fugit la cupil, ca deja dintr-un moment in altul suna alarma...
La multi aaaaaniii!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
monica_dicut spune:
Aia ma intreb si eu, unde naiba am gresit deja in educatia lui??? Si eu credeam ca mai tarziu vin nervisorii in dar nuuuu. EU sper sa fie rau acuma mic si mai tarziu sa fie un cuminte.Hai ca la mine inteleg oarecum pt ca amandoi suntem doi nervosi dar tu raluk pari sa fi calmitatea in persoana...la fel si monikus pare super blanda
Hi hi hi, ma uit pe discovery science si tocmai la Brainiacsa este despre minunea vikinga a Iuliaki James
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
Ellenuta spune:
hepi depinde ce analize ii faci .. dar ptr a stabili nivelul de fier, calciu etc ii ia din vena ..
ioanna in prima zi de diversificare i-ai dat atatea sau nu inteleg eu ..
claudia uk ce fete frumoase ai si ce ochisori superbi are pitica mica ...
ancutzam ce cheliuta frumoasa si scumpa e davidu!
raluca ma bucur ca stefan e bine cu urechiusele. ce imi place de adinuta ta .. e tare hotarata pustoaica.
techila ce bine au luat in greutate puii tai .. vezi mami, ei asimileaza toate linguritele alea pe care le numeri tu .. felicitari pentru dintoci!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
raluk16 spune:
Moni io vorbesc cam tare cand explic ceva, m-am gandit ca l-am traumatizat . Nu stiu, nu cred ca are a face. Incep sa ma gandesc ca poate laptopul tinut langa burta prea mult in sarcina, fac scenarii din astea , desi toate de aici am facut asta. Nu stiu, nu inteleg, dar e nervos rau . Ar fi chiar comic daca nu m-as gandi ce va face pe viitor.
Pupiiiicci ca maraie
La multi ani! O zi minunata!!!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
doris_79 spune:
Noapte buna doamnelor.!Ma bag la
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
monica_dicut spune:
Ha ha, asa, foarte tare techila cu cei doi dintoci ai lui bebe cu ochi (sper ca n-am gresit si el e stefan )
Ma bucur ca au luat in greutate puii, si chiar mai mult decat Zgatix care basculeaza ca spartul. DEci e bine mami, felicitari
Apropos de basculat, la noi un alt subiect de urlete si nervi este mancarea. DAca nu este prezentata in fata domnisorului cu 5-10 minute inainte de a trece 3 ore de la precedenta masa, apai atunci ne stie tot blocul. MIe sincer nu mi se pare normal sa mai ceara inca la 3 ore. Mai, dar e ceas. EU ma gandeam ca totusi cu timpul va manca si el mai la 3 ore jumate/4. Nu, el eventual la 2 ore jumate, maxim trei. Cum sa fac sa-i maresc distanta intre mese?
Si mai am o intrebare legata de banana. EU i-am cam dat zilnic banan, cat de grav este. Abia azi m-am gandit ca poate e grea si ii face rau . Deja aveam scenarii nasoale in cap
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
Lali_mete spune:
Noapte buna Doris...Haideti ca in noaptea astea va bag pe toate in patut,va mangai pe crestet,va dau un pupic pe frunte de noapte buna si va sting lumina... Se cheama ca plec ultima si las cafele aburinde pentru dimineata pe masa
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Ellenuta spune:
liliaco eu am inceput deja curatenia .. am mainile ca smirghelul .. si sunt infundata caci am stat atarnata pe geamurile de la balcon .. dar asa imi place cand miroase a curat in casa .
doris orice ar fi facut, nu avea dreptul sa dea in el .. eu una cred ca as lua-o de gat un picut pe educatoarea aia ..
raluk esti foarte tare mami .. cum ai notat tu tot. eu insa nu-i mai iau mille miglia ci britax evolva 123 .. si cu intarziere .. Alexu, la multe lunite si anisori, pui frumos!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun