Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 19
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suede Voua v-a intrat indemnizatia pe luna martie,ca mie nu????!!! ![]() Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009Poze |
Mie mi-a intrat de ieri, odata cu alocatia.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

monis5 spune:
buna dimi/pranz si de la noi 

Monica La Multi Ani! sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri in fiecare zi de cei dragi! 

Liliacule - am prestat si noi niste monede

Alex - nu mi-ai mai trimit pe mess link la plantatia ta, de ce? zi ca sa mai votez si eu pe acolo 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Da si plantatia ta sa o facem copilot pe Zeina. Eu am pus bookmark pt andra. ![]() -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009Poze RARES Povestea nasterii |
Pai e simplu, in locul numelui Andrei pune Zeina.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de

liliac1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Pai e simplu, in locul numelui Andrei pune Zeina. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
Si Moise???
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Lullaby_2009 spune:
Fragutza sanatate micutei! Vorbestee cu doctorita si vezi ce spune. Azi nu mi s-a parut asa cald, de maine au anuntat ca se incalzeste. 
Suede multa sanatate! Am verificat inainte de pranz si nu intrase alocatia.
Iulika pupam pe Brucu cel vaccinat. 
monis5 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Pai e simplu, in locul numelui Andrei pune Zeina. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
La Andra m-am descurcat, dar la tine mi-e si rusine sa spun cate monede am produs

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
liliac1 spune:
Danuta daca Anei ii place marul ras, atunci tine-o tot asa. Poti incerca si unpic de morcoveata stoarsa. Noi ieri am bagat un pic de suculet de mar si morcov si-a fost de-li-cios!
Nu ne-am aruncat inca la fierturi..dar dupa cum deschide gura la orice rahat, cred ca ar manca si pietre.
I-am dat morcov fiert. Pentru mine bleax, pentru el yamiiii!
Te asteptam cu vesti despre greutate. Oricum, Ana noastra este perfecta 
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
alex25 spune:
Liliac nu fi dom'le rea!![]()
Alexandra
super fericita de
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 La Andra m-am descurcat, dar la tine mi-e si rusine sa spun cate monede am produs ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Vaaaai, ce draguta esti
. Sa ma fi vazut pe mine cum sunam pe-astia de-ai casei mele si-i puneam sa dea banuti ACUM si dupa ce ii chinuiam ma anuntau cu inflacarare ca i-au dat 1 moneda Lasa ca adunam incetul cu incetul
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
carinablanca spune:
Raluk, nu-i chiar asa. Ai PM de mult.![]()
![]()
Liliac, cu ce te putem ajuta mama? Sa votam ceva pentru Andra? Unde?
Lullaby, imi pare rau ca va reaparut iritatia.
Si la noi tot asa a fost dar de cand o spalam cu tarate e mult mai ok. Mie nu mi se pare ca usuca pielea si oricum o dau zilnic si cu Dermalibour si o data la 2 zile, dupa baita cu trixera.
Suede, interesanta schema de diversidicare. Si nu o sa ii cereale cu gluten si nimic cu gluten pana la 9 luni? SI legat de rosii sa stii ca eu i-am pus deja Mariei si e ok. Fasole uscate sau verde nu?
Carina
de scumpete de
in
Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Rares-Costin : 4 oct 2009