Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 19
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Voua v-a intrat indemnizatia pe luna martie,ca mie nu????!!! Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze |
Mie mi-a intrat de ieri, odata cu alocatia.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monis5 spune:
buna dimi/pranz si de la noi
Monica La Multi Ani! sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri in fiecare zi de cei dragi!
Liliacule - am prestat si noi niste monede
Alex - nu mi-ai mai trimit pe mess link la plantatia ta, de ce? zi ca sa mai votez si eu pe acolo
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Da si plantatia ta sa o facem copilot pe Zeina. Eu am pus bookmark pt andra. -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Pai e simplu, in locul numelui Andrei pune Zeina.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Pai e simplu, in locul numelui Andrei pune Zeina. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Si Moise???
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Lullaby_2009 spune:
Fragutza sanatate micutei! Vorbestee cu doctorita si vezi ce spune. Azi nu mi s-a parut asa cald, de maine au anuntat ca se incalzeste.
Suede multa sanatate! Am verificat inainte de pranz si nu intrase alocatia.
Iulika pupam pe Brucu cel vaccinat.
monis5 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Pai e simplu, in locul numelui Andrei pune Zeina. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
La Andra m-am descurcat, dar la tine mi-e si rusine sa spun cate monede am produs
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
liliac1 spune:
Danuta daca Anei ii place marul ras, atunci tine-o tot asa. Poti incerca si unpic de morcoveata stoarsa. Noi ieri am bagat un pic de suculet de mar si morcov si-a fost de-li-cios!
Nu ne-am aruncat inca la fierturi..dar dupa cum deschide gura la orice rahat, cred ca ar manca si pietre.
I-am dat morcov fiert. Pentru mine bleax, pentru el yamiiii!
Te asteptam cu vesti despre greutate. Oricum, Ana noastra este perfecta
D'ale Andrei
Vremuri
alex25 spune:
Liliac nu fi dom'le rea!
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 La Andra m-am descurcat, dar la tine mi-e si rusine sa spun cate monede am produs monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Vaaaai, ce draguta esti . Sa ma fi vazut pe mine cum sunam pe-astia de-ai casei mele si-i puneam sa dea banuti ACUM si dupa ce ii chinuiam ma anuntau cu inflacarare ca i-au dat 1 moneda .
Lasa ca adunam incetul cu incetul
D'ale Andrei
Vremuri
carinablanca spune:
Raluk, nu-i chiar asa. Ai PM de mult.
Liliac, cu ce te putem ajuta mama? Sa votam ceva pentru Andra? Unde?
Lullaby, imi pare rau ca va reaparut iritatia. Si la noi tot asa a fost dar de cand o spalam cu tarate e mult mai ok. Mie nu mi se pare ca usuca pielea si oricum o dau zilnic si cu Dermalibour si o data la 2 zile, dupa baita cu trixera.
Suede, interesanta schema de diversidicare. Si nu o sa ii cereale cu gluten si nimic cu gluten pana la 9 luni? SI legat de rosii sa stii ca eu i-am pus deja Mariei si e ok. Fasole uscate sau verde nu?
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png