Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *114*
Raspunsuri - Pagina 18
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Noi am ajuns de la control, am facut pana la urma vacinelu' pt TBC pt ca a zis ca e oki..Si så stiti ca Brucu nu a mai crescut in greutate deloc , ba chiar a scazut 50 gr..Si daca ati sti cat papå..Dar uite ca de acum asa sta situatia..nu mai cresc asa mult( mai ales cum eram eu obisnuita ca lua si cate un kil juma' pe lunå) www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
De-acum se lungeste. Il ajunge pe tati din urma .
Si daca ar luat cate-un kil de puna, iti dai seama ca la 2-3 ani ar avea cat am eu??
De-acum mai putintel, cate 100 gr pe luna...
Pupam Brucu vaccinat anti-TBC! Si pe mamica lui frumoasa
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:
Multumim!
Asa este,virozele sunt in floare.
Nici n-are rost sa-mi storc creierii si sa ma-ntreb de unde,important e ca ne-am pricopsit cu ea.
Scapam noi!!!Sper curand
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Multa sanatate la amandoi! Va pe crestet. Uof, ce mult asteptam primavara asta dar este anotimpul cu cele mai multe boli virotice. Deh, vine caldura hop si virusul se activeaza. Si noi, mamaligute nevitaminizate suficient peste iarna, le culegem din mers Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
De-acum se lungeste. Il ajunge pe tati din urma . Si daca ar luat cate-un kil de puna, iti dai seama ca la 2-3 ani ar avea cat am eu?? De-acum mai putintel, cate 100 gr pe luna... Pupam Brucu vaccinat anti-TBC! Si pe mamica lui frumoasa Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
da da Anti-TBC era nu pt TBC, dar ati inteles voi nu??
Multumim frumos! Pupåm si noi Rdulesco cel mucios så ii treaca repede mucisorii aia urati..Asa e cu primavara..eu mereu racesc primavara, uneori mai usor alteori se lasa si cu putina febra si altele..Ce så ii faci, o data pe an nu se pune
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
alex25 spune:
Eu nu i-as da antibiotic daca nu are febra, parerea mea ( si eu sunt panioasa sefa deci...). La noi a functiionat vibrocilul.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Danuta1979 spune:
La multi ani Monica! Multa fericire, liniste in casa si in suflet, bucurie, sanatate si bunastare!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Fragutza spune:
Lulluby, iritatia a reaparut dupa ce ai oprit cortizonul? Fucidinul ala de ce l-a recomandat?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Danuta1979 spune:
La multe lunite Sophie Amelie si Karina!!!!!!!!!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Lullaby_2009 spune:
Raluca U ma bucur sa te vad. Stefan e deja baiat mare, ce energic este! Sa poarte sanatoasa Adinuta rochita! Bafta si spor pentru lucrarea de diploma!
Diamar sanatate sotului!
Techila felicitari pentru dintisorii nevazuti ai lui Stefan!
Bia
Catalina sanatate puiului!
Doris felicitari pentru prima ridicare a micutei!
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Dears, Ma framanta o problema..Natalie e cam mucioasa si un pic infundata..mai si tuseste. Febra nu are si starea ei nu pare schimbata. Oare ii pot face vaccinul in conditiile astea? Sau sa mai astept cu programarea la medic. Si sa stau cumintica in casa sau sa o scot la aer? E grele rau If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Depinde de dr, sincer eu stiu ca nu se face, mai ales daca nu e urgent.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Dana15 spune:
mai scriu si eu un pic..
Iulia ma bucur sa te vad pe forum; gata? s-a reparat calculatorul?! ura!!
cu statul intre pernute..totul cu moderatie, zic eu; despre jumper, nu stie Dana, decat ca majoritatea puilor au fost incantati de el
Doris
Catalina sanatate multa la pui!daca as fi in locul tau, cred ca as mai astepta un pic cu antibioticul..urmareste-l atenta si vezi cum evolueaza;
sa va povestesc un pic si despre diversificarea noastra..mergem incet, pash-pash..de doua saptamani am inceput, dar ii dau in continuare doar mar..ras, deoarece cel copt, mi s-a parut ca nu-l iubea prea tare (adevarul este ca nici mie nu-mi place)..saptamana trecuta, isi lua marul de pe limba cu manuta si il strangea pana iese printre degete..abia daca manca un varf de lingurita..saptamana aceasta am observat ca a inceput sa inghita frumos si cu placere; nu i-am dat in fiecare zi, asa la 2-3 zile, cand o prindeam vesela inainte de pranz si intotdeauna i-am dat dupa masa de laptic de la mami; nu stiu cum se face, dar am lapte din belsug..adevarul este ca si ea suge mai des..azi noapte a mancat de 3 ori..si bine, nu asa, de alint;
maine dimineata vreau sa o cantaresc, sunt tare curioasa cum stam;
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi