Copilasi de Iulie - August 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

chiar nu stiu de ce a mai aparut odata mesajul meu ..eu doar i-am dat F5 ...
Roxi , ai baiat mare ...
de ceva vreme tot pandesc la Ikea sa-mi iau si eu tava pentru briose ...cred ca e foarte cautata ..ca nu am mai vazut in alta parte
Daria , spor la trebi !!!
sunt pe aici ...la bucatarie adica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

La Multi Ani ! de Sf Patrick - Pat ... pantaloni rupti - si ce daca , pupici sa fie si bunatati !

Mai... nici eu nu cred ca ideea cu vorbitul pe bune despre sex, parti ale corpului la 5 ani e tocmai o idee buna! imi imaginez in disutiile intre ei cum ar suna. Dupa 8-9 ani cind devin mai intelegatori (oare) .

sanatate multa Matei - sa treaca repede !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui BLUE ANGEL
de ceva vreme tot pandesc la Ikea sa-mi iau si eu tava pentru briose ...cred ca e foarte cautata ..ca nu am mai vazut in alta parte


mandro, tavi de briose is absolut in orice hypermarket. dar eu pun hartii oricum, ptr ca nu se lipesc deloc si au si aspect comercial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu de dimineata stau tot in intilniri, acum am o pauza...pina la urmatoarea...
Blue - tavi de briose gasesti si la kika - chiar au vreo doua-trei modele, la diferite preturi. Rox - eu nu am vazut in niciun hipermarket, desi am cautat - la vremea respectiva am gasit doar in kika si ikea...poate au bagat acum...
Cit despre ce ti-a spus psiholoaga...eu recunosc ca am fost destul de libertina cu amindoi baietii - pina anul trceut cind ne-am mutat la casa, faceam baie impreuna cu amindoi, fara sa ma ascund, acum nu mai avem loc si ii spal de amindoi impreuna, insa intra frecvent dupa noi la baie cind facem dus - baie si am considerat ca e mai natural sa-i las sa ne vada asa decit sa impun o pudibonderie care nu imi venea natural...asa ca pina acum nu am avut probleme - iar daca intreaba (sau recunosc ceva) le raspund franc...

Din pacate nu pot sa o vad pe Giulik - youtube e banat la noi la job...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, La Multi Ani de Sf.Patrick iepurashului !! Nu-i bai pentru pantalonii rupti, nu au fetele cum sa nu il iubeasca, tare-i dragalash !!
Simo, am notat si eu ce a zis psiho, numa ca nici eu nu sint de acord cu chiar tot ce a spus, mi se pare prea devreme sa ii explici chiar tot, nu au cum sa inteleaga toate notiunile !! Cit despre violenta, sa stii ca si lui gizmo ii plac scenele violente, jocuri cu singe, e fan mortal kombat (ceea ce este greu de digerat pentru mine, stiu ca nu am facut bine ca l-am lasat chiar la toate joculetzele !), dar incerc sa ii tin in friu pornirile, vad ca mai mereu se joaca cu jucariile in stil pocnit si lovit, a pictat cu carioca rosie multe din ele (ca sa para ca au singe) ... sper sa fie o faza prin care trece ! Am mai spus ca e o frumoasa Giulika ?? Bravos, felicitari pentru cintecel, asa se nasc talentele mari !!
Olivia, !! O ora juma de karate ?? Cred si eu ca a fo copilul obosit !! Bine ca ii place !
Ma duc sa pregatesc masa ... mai revin io later !
Robi, eruptia apare in valuri, asa ca o sa aiba bube de toate felurile, unele mai vechi, spre vindecare, altele noi, care sa il deranjeze ... da-i si un antihistaminic, noi am luat ketof si calciu, si a fost bine in sensul ca nu s-a scarpinat mai deloc, dar am si stat cu ochii pe el ! La Andrei au fost cam 4-5 zile cind au aparut bube si de fiece data a facut si cite un puseuash de temperatura, mai ales noaptea, il simteam cum incepe sa arda ! Baga calamina la greu si mixtura, hehe, le-ai incalzit la microunde ?? Asta nu mi-a trecut prin cap si la citi nervi imi faceam sa il conving sa stea, nu mai ear timp sa gindesc si in alte parti !!
Daria, oau, am vazut talentata impreuna cu Andrei !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Va salutam,

va tot citesc, si va raspund in gand, ca nu prea apuc sa scriu...

La multi ani pentru Patrick, sunt sigura ca va primi multi pupici!

Sanatate lui Matei in primul rand si celorlalti pui bolnavi,sa treacareepede toate bubele si belele.

Vad ca voi va puneti probleme legate de discutiile despre sex. La noi Tudor e dezinteresat de subiectul asta, in schimb avem tot timpul discutii legate de moarte, provocate intotdeauna de el. Il apuca invariabil seara la culcare (mami, dar cand o sa mori tu o sa-mi fie foarte dor de tine, dar daca n-o sa te intalnesc acolo in lumea aceea in care mergem dupa ce murim, dar acolo o sa fie toate lucrurile din umea asta care imi plac, etc). Nu stiu de unde interesul si teama asta a lui pentru subiectul asta, ca noi nu l-am expus niciodata la astfel de chestiuni.

Vad ca multe aveti probleme cu ei, Tudor e extrem de intelegator si ne intelegem foarte bine cu el, Mara e mai rebela. La noi problema e ca e prea sensibil, copilul asta e ca o mimoza, trebuie sa am mereu grija ce spun, la ce se uita, etc ca imediat reactioneaza. Eu l-as vreaputin mai strong asa, ca altfel o sa-l calce toti in picioare.

In rest suntem dupa vreo luna asa de viroze si otite innodate una dupa alta, de stat acasa si in casa. prilej pentru copilul meu sa ma intrebe 'mami, dar eu o sa ma mai fac vreodata bine?'. Nu mai stiu ce sa le mai dau sau fac, ca sa scapam de boli. Efectiv stau in casa si se imbolnavesc. Asteptam cu totii primavara sa putem petrece timp la cabana in aer curat.

Va pup pe toti si toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu, bag sama ca asa-s fetele care-s surori mai mici... si Pupu e dracu gol! o vad dupa uitatura.. il pandeste pe frate-su... chiar ca asta e o mimoza in comparatie cu ea sanatate multa multA!
Gabi, asa cu tavile... eu am vazut si in metro, si in selgros, acu si in carrefour...cred ca au vazut ca se cer si au adus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...meii ce serioasa treaba ie si politichia asta..tocmao am sosit la servici si-i plin iasul de politisti..ca sa nu mai spun ca am avut un soc cand am intrat in universitatea..sunt toate televiziunile adunate in sala pasilor pierduti...cum laboratorul in care am ore este chiar langa ma gandesc sa fac azi ceva cu mult fum si miros poate apar si io la stirile de la ora 5
Azi am inscris cupilu la scoala si am facut cunostinta cu doamna invatatoare care este tinerica si dragutza...mandrei i-a placut..era foarte atenta la ce se intampla in scoala si cum arata scoala(nu vreau sa intru in polemici,am auzit de multe ori ca se feresc de scolile din cartier din cauza tiganilor..sau ca nu vor cupii cu parinti fara studii superioare...mei io nu-s de acord cu asta)
Mitzu sanatate multa piticilor(meii acu nu stiu daca a avut un efect sau nu,dar io cu mandra am luat din luna decembrie in fiecare saptamana cate o fiola de osciclococcinum si nu am mai racit deloc nici una nici alta)
La multi ani lui Patrick cel frumos!!
Daria super filmuletul cu Giulik
sunt in zona,schimbul doi si io si mandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana nici eu nu intru in polemici dar la cum s-au tiganizat romanii..nu vreau in preajma copilului decit ceea ce mi-ar place si mie sa am in jur..vine o vreme cind anturajul este mai important ca familia..parere personala evident..Felicitari pt inscrierea la scoala..si ma bucur ca impactul a fost cel dorit..

Adela asa-s ai tai mai sensibilosi..nu lasa urme decit pe creierul parintilor!A trecut diareea?

La multi ani Pat! Sa ai o viata frumoasa! Ne vedem diseara!..io ma duc la un schooping scurt cu Roxa..vreau sa va spun ca eu sint cea mai modest imbracata la spital..vesnic in pantaloni...nu ma mai suport!

Azi a fost ok..a dat sa plinga dar m-a dus la baie sa-mi mai spuna ca-i va fi dor de mine..ocazie cu care a vazut un covor rupt..a venit infirmiera sa-i povesteasca si eu am plecat pe furis..nici nu a simtit!

Cine zicea de copil care vrea el sa fie numai sef?? Am intrebat pe educatoare daca sa ma bucur de premiul luat si mi-a spus ca este cocurs individual (ei nu au fost ajutati de ele) si la nivel national ..si da am de ce sa ma bucur..ca etse istet, sclipitor uneori dar are o problema..vrea sa fie numai cum vrea el! Cu educatoarele..cu copii la fel..de aceea orice joaca a lui cu un copil se termina dupa 5 minute..hai 10 fie ca este gazda , fie musafir..dupa care incepe sa-i atite ...si vrea sa se faca ce hotaraste el..am pus-o!...el nu a fost asa pina acum..si mai este si Fecioara...eu stiam ca astia-s altfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si LA MULTI ANI lui Pat de Sf.Patrick cel verde...ca eu am uitat...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput