Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulia_N Yupiii!!!! am reusitt!!! Va invit sa mi vedeti fetitza! Va rog sa mi scuzati fatza...eram ff obosita! Pupici 17s![]() |
gata am vazut burticuta
...si Fontana di Trevi
hai ca devin melancolica
)
Florentina_C spune:
Fetelor, am si eu o intrebare pt cele care il simt deja pe bebe: voi unde il simtiti? Mi-a spus cineva ca ea il simte jos,sub butica...eu parca simt "fluturasi" si mai jos uneori, dar il simt si sus pe burtica... Acum nu stiu...eu tind sa cred ca e bebe,dar nu stiu daca pot simti miscarile si sus... M-a cam bagat in ceata fata grviduta care mi-a povestit de primele miscari. Poate ma lamuriti voi...
Sper ca m-am facut inteleasa...![]()
![]()
![]()
Va 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 16+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
carla_2008 spune:
Doamne,ma fac de ras cu micul dejun,pana am trimis eu mes s-a facut 13.30.Mesajul era editat de la 12 si ceva![]()
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Victo spune:
elena, cele 126 de zile, respectiv cele 42 de zile includ sambata si duminica, cate vreme nu se specifica ca sunt zile lucratoare.
eu ma gandeam la 1 iunie sa intru in concediu, dar la cum iau proportii ar tb sa imi avertizez colegii ca poate va fi 15 mai..sau sa vin in ultimele 2 sapt din mai chiar numai cd trebuie sa fiu la serv, sa semnez una/alta..vreo 3 zile pe sapt ma gandesc eu..om vedea.
Paula
cu
Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)
beluistef spune:
Iulia incantata de cunostinta
...frumoasa burtica
Ovi la fel ce burtica frumoasa ai...
Giorgia
ce fotomodela...doar burtica de tine
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
bubster spune:
no problem carla k si eu m am trezit p la 12 azi
. si aici nu trebuie sa iti fie rusine cu nimic 
Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala.
18+ 
ooana spune:
| citat din mesajul lui tanti Fetele voi ce stiti de cursurile de puericultura? am vazut ca in Bucuresti sunt facute gratis la Filantropia si acolo elibereaza atestat si pt tatici, am vazut ca sunt 4 cursuri Si-a luat vreun tatic acest atestat? sotul meu cica ar vrea sa se duca sa le faca sa isi ia 10 zile libere dupa ce nasc Stiti cum se platesc aceste 10 zile? Andrei 11.02.2006 si 24+ ![]() |
conform Codului Muncii taticii primesc 5 zile libere...in cazul in care urmeaza un curs de puericultura mai primesc inca 10 zile, total 15 zile lucratoare
zilele respective se platesc normal
carla_2008 spune:
OOO ce bine Bubster,ca nu sunt singura "matinala"!!!!!![]()
Noi ne facem acum plinul cu somnul ca dupa ce se nasc bebeii nu avem timp.
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
paula_m spune:
| citat din mesajul lui beluistef Denisa ![]() Oana eu m-am gandit de la 1 mai sa-mi bag 2 sapt. de medical...pentru copii...este cu 85% si nu se simte la salariu, ca ii am la deducere personala luati la mine...si apoi de la 33 sapt. sa intru in prenatal. Ma tot gandesc ca sa-mi ramana zile suficiente dupa nastere..macar alea 42.As putea sa intru de la 30 de sapt. dar cum am zis e faza de alea 42 de zile dupa...daca bebe nu vine la 40 si vine la 42 ????? Trebuie sa calculez bine. Apropo cele 42 de zile de dupa nastere sunt cu sambata si duminica incluse, sau sunt zile LUCRATOARE ???? ...ca sa revizuiesc calculul *************************************************** Elena, 23+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Dar de ce te intereseaza cele 42 de zile de dupa? Te intorci la munca dupa aceea? Nu prea stiu multe date despre legislatie...ar tb sa-mi fac si eu calculele tinand cont de cele 42 de zile? Inca nu mi-am facut nici un calcul, dr de familie mi-a scris pe carnetul de gravida ca pot sa-mi iau concediul din 23 mai.
Paula,
21+ cu
beluistef spune:
| citat din mesajul lui Victo elena, cele 126 de zile, respectiv cele 42 de zile includ sambata si duminica, cate vreme nu se specifica ca sunt zile lucratoare. eu ma gandeam la 1 iunie sa intru in concediu, dar la cum iau proportii ar tb sa imi avertizez colegii ca poate va fi 15 mai..sau sa vin in ultimele 2 sapt din mai chiar numai cd trebuie sa fiu la serv, sa semnez una/alta..vreo 3 zile pe sapt ma gandesc eu..om vedea. Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Multumesc de lamuriri...apropos...vrem poze si cu tine...sa te cunoastem, nu vrei sa ni te arati ????
SI mie imi este greu de pe acum si de aia ma gandeam sa iau pauza de la 1 mai...mai ales statul asta pe scaun...in fund la 90 de grade nu mai pot sta, iar pe spate daca ma las ma doare nada....cum o dai nu iese bine

Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)

...ca sa revizuiesc calculul