Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 16
Florentina_C spune:
Beluistef felicitari pt vestile bune. Ma bucur ca e totul bine acum. Ateptam pozele cu boticul.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 16+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 am invins am trimis-o acasa pe colega racita!sper sa stea acasa pana se face bine Bulina 23+ cu ![]() |
eu am stat cred ca 2 luni printre colegii mei bolnavi...cand erau 2 raciti si isi reveneau se raceau altii 2

am bagat puternic suc stors de porto sau grapefruit...si acum am pe masa o sticla.... m-am invatat cu sticla in geanta

...si elementul de baza kiwi, am papat kilograme intregi....si uite ca nu am fost racita deloc
ooana spune:
| citat din mesajul lui ciristina_serban Buna mamici scumpe cu burtici frumoase... Va citesc de vreo cateva saptamani, si mi-ati devenit foarte dragi, incat m-ati ”molipsit” (hihihi) sa intru sa stau la povesti cu voi. Inca nu am reusit sa va memorez pe toate, cu particularitatile fiecareia, caci e un club asa de maaare... dar cu siguranta pana vom naste ![]() Eu sunt o mamica de baietel scump Razvan, care are deja 5 ani, si inca un bebe la purtator de varsta 19 saptamani. Deocamdata nu stim ce e.. dar vom afla curand sper. DPN meu e de 1 aug 2010. Toate cele bune tuturor. Pupicei! Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004) Razvan |
bun venit la noi, Cristina

bubster spune:
welcome cristina 

Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala.
ooana spune:
| citat din mesajul lui beluistef Am vesti bune, chistul nu mai exista s-a retras complet...iar bebe era muuult mai linistit ca data trecuta si pe deasupra era suparici...avea un botic de iti venea sa-l papi A zis ca dupa cum arata a mai luat in greutate,insa ne vedem la 28 de saptamani cu analizele de trim. III si mai vedem atunci, dupa care mi-a zis ca imi va da sa iau si fier. Si am facut azi si eu analiza pentru toxo, iar vineri am rezultatul. Sper sa iasa bine. Si urmatoarea eco importanta este cea de la 32-34 sapt. cand se face morfo de trim.III...deci prin mai cand intru in prenatal. |
pana sa termin eu de citit tu te-ai si intors de la eco

ma bucur ca vestile sunt bune
cand te gandesti sa intrii in prenatal? noi (zic asa pentru ca e doar o zi diferenta inre noi
eu cred ca voi ramane acasa in functie de cat de mare se face burtica

ooana spune:
| citat din mesajul lui beluistef Hai Oana sa ne masuram burticile...ca pun si eu niste pozici diseara, ca suntem apropiate... *************************************************** Elena, 23+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
da,da...sigur fac poze acu cat ma tine bateria
...asa ca io sa fiu cu sacii in caruta cum se zice
carla_2008 spune:
Buna dimi,de fapt pranz e dar ca de obicei,eu sunt puturoasa care se trezeste la 12-1![]()
Eu va ofer micul dejun,poate unele nu l-ati luat,desi ma indoiesc: milkshake de lapte cu banane si paine cu unt si gem de afine!!
Sa va iau pe rand:
Racusor,i-ati un tensiometru sa-l ai acasa si sa te masori de cate ori vrei.De preferat unul manual nu electronic.Si stai relax.
Btz_ovi,Mycya,varza merge si cu stafide,dar cu rata la cuptor si portocale cu miere pe ea.Stiu Mycya ca nu esti cu carnea,nici eu nu sunt,dar pt bebe mai pap cateodata ca are nevoie de proteina animala.
Sheri bafta!!!!!!
Elena felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ce ma bucur ca s-a resorbit.
Florentina felicitari pt eco bun!!
Tina la fel.Feliciari!!dar ce baietel grasunel ai!!!!!!!!!!
Cristina,Sabrina bine ati venit!!!
Maya esti mortala cu bancu!!![]()
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
bubster spune:
carla , imi pare rau sa te dezamagesc ...dar ai concurenta
. si noi ne trezim p la 12 - 1 

Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala.
18+ 
beluistef spune:
Denisa 
Oana eu m-am gandit de la 1 mai sa-mi bag 2 sapt. de medical...pentru copii...este cu 85% si nu se simte la salariu, ca ii am la deducere personala luati la mine...si apoi de la 33 sapt. sa intru in prenatal. Ma tot gandesc ca sa-mi ramana zile suficiente dupa nastere..macar alea 42.As putea sa intru de la 30 de sapt. dar cum am zis e faza de alea 42 de zile dupa...daca bebe nu vine la 40 si vine la 42 ????? Trebuie sa calculez bine.
Apropo cele 42 de zile de dupa nastere sunt cu sambata si duminica incluse, sau sunt zile LUCRATOARE ????
...ca sa revizuiesc calculul ![]()
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)

am trimis-o acasa pe colega racita!