Am de gind sa fac si eu scoala de soferi la primavara, dar vreau sa ma apuc de invatat inca de pe acum. Ce carti imi trebuiesc si unde le gasesc ? Am auzit ca exista una de 160.000 lei pe la tarabele de ziare care are tot ce imi trebuie in ea si o sa o cumpar. Mai sunt si altele ?
Mersi.
Da sunt de fapt 3 : 1.una de teorie- deci efectiv legislatie plus reguli
2. una cu 700 de intrebari pe capitole adica la cap depasirea ai vreo 1000 de intrebari etc
3. una cu teste de la Ilioara f buna pentru exersarea modului de a da examen cu cate 24de intrebari amestecate din toate capitolele deci ajunci la vreo 400000 cu toate .
Cartile bune au culoarea albastra pe coperta ( toate 3)
Flavia
Flavia, mersi mult, de invatat teoria o invat eu, mai ramine sa gasesc o persoana dispusa sa ma invete, sa faca niste curse cu mine si sa nu se supere daca ii stric masina…...
Iertare, imi face fite conexiunea la net.
http://www.politiaromana.ro/acte_normative_rutier.htm
cat despre faza cu exersatul pe masina altuia te sfatuiesc sa fie cea a unui instructor indiferent cat de maiastra esti nativ. Nu de alta dar probabil stii ca masina scoala are dubla comanada tocmai pentru a te feri de neplaceri, plus ca e un pic cam penal mersul fara permis chiar si in spatele blocului.
Flavia