Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Neatza fetelor,
ieri nu am intrat intrucat am zacut in depresie cu durerea de hemoroizi.
si culmea, aseara ne-am chinuit si eu si bebitza cu dureri de stomac.
Am intels ca e posibil ca si mama sa faca colici[:-@...?s-a mai intamplat cuiva? am gaze si dureri intestinale. Am baut ceai de chimen si anason, dar nu ma ajuta.
Vreun sfat?
Pup

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

da, si mama poate face colici. a facut o prietena de-a mea, in schimb bebelina ei nu a avut deloc, deloc. stiu ca se gaseste la farmacie Sab simplex pt.adulti si daca vrei am sa o intreb si pe ea ce a luat pentru dureri.
multa sanatate

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 37+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra. nu te gandi ca iannis are ceva, doar trebuie urmarit un pic si niste controale in plus, sa vezi tu ca pana intr.un an astea vor fi doar amintiri, oricum te inteleg, tre sa fie dureros sa supui un copil asa mic la atatea texte

mihaela exact asa patesc eu mai imi urca la 13.2 cu 8.2 de exemplu, nu.mi fac griji atata timp cat scade imediat, nu e pericol, nici chiar la 14 cu 9, daca dureaza mult da atunci merg la spital, dar ma gandesc ca la multe le poate creste tensiunea intr.un moment si nu.s probleme, important e sa nu fie mare mult timp, sau sa fii de fel hipertensiv

anca imi pare rau ca ai plans, in acelasi timp fetele care au nascut, unele, rebiana de exemplu tot asa a patit inainte de nastere, a tras o portie buna de plans :)

denisa ce spaima ai tras! te intelg, asa patesc si eu, raspunde repede dar mi se pare o vesnicie!

bumbita aici stai cu monitoarele pe tine pana nasti asa ca daca nu simti nimic de la epidurala, te uiti la monitor si cand urca la 120 puterea contractiilor impingi
oricum eu am simtit si dupa epi contractiile, nu durerea ci doar intensitatea
asa ca mi.as pune.o de acasa daca.as putea sa fiu sigura :)))

gaby esti mai linistita azi? ce face joy? totul ok cu analizele, asa.i?

fetelor am o intrebare, serioasa :))
ieri am avut contractii, neregulate dar destul de intense, deranjante dar nu dureroase, noaptea am dormit groaznic dureri ca la ciclu plus contractii, burta s.a lasat, dar s.a si strans cumva, ca si cum s.ar fi mulat asa, nu mai e in parti nimic, e pe verticala intr.un fel, nu stiu daca ma fac inteleasa, mie mi.e sa nu fi ramas fara lichid ...

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu nici nu pot sa scriu ceva despre Oana,mi se pare asa de trist si nedrept....

honey - adica ai baut dimineata pe stomacul gol juma' de sticla mare de cola???
eu am baut aseara un pahar mare de pepsi si ma mustra constiinta pe urma,da' tare bun a fost

si eu dorm destul de bine,cu exceptia durerilor specifice cand ma intorc de pe o parte pe alta
dar nu mi s-a intamplat sa ma trezesc noaptea si sa stau 2-3 ore cu ochii pe pereti

azi implinesc si eu 37 de saptamani!!!
yu-huuuuuuu!!!!!

totusi nu prea cred ca ajung sa respect intelegerea facuta cu andira,pt 22 martie
simt durerea si presiunea pe col din ce in ce mai tare si din ce in ce mai jos
de cel putin 2 saptamani imi spun ca nu poate sa coboare mai jos,ca nu mai are unde
ba daaaa,poate!
in picioare pot sa stau maxim 2-3 minute iar pe scaun aproape deloc
din cauza asta la masa stau un pic pe scaun si pe urma prefer sa mananc in picioare
dr mi-a zis sa mananc in pat dar asta mi se pare prea de tot

oricum daca am implinit cele 37 de saptamani regulamentare nu mai sunt asa de stresata si o sa-mi permit si eu sa ma mai ridic din pat sa umblu prin casa

dayanara - daca n-a curs lichid n-ai ramas fara el,unde sa se fi dus?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

CoriMami – imi pare rau ca-ti fac probleme hemoroizi, eu ma gandesc cu groaza cum va fi dupa nastere - incerc sa mananc cat mai light si sa stea cumintzel pana dupa nastere, macar sa-l mentin in parametri suportabili-folosesc Hemorzon unguent din cand in cand si servetele de la farmacie - oricum acum sunt mai bine - multa sanatate si tie

Andra_S - incearca sa gandesti pozitiv si cu ajutorul lui DD bebe Ianis va fi bine, e un baietel puternic, o sa vezi ...

Bumbitza – multzam – eu oricum am tel deschis tot timpul, iar cu somnul nu prea am treaba

Honeybaby – exact acelasi lucru am patit si eu vinerea trecuta, bobita al nostru e destul de agitat, iar vineri dimineatza si noaptea dinainte nimic, m-a gasit sotul treaza si si am plecat la spital - a fost atat de puturos incat si la prima eco si testul de non stres, s-a trezit abia la eco 2 si de atunci si-a revenit - la fel si bebeluna ta, a avut o zi mai somnoroasa, oricum e normal sa te ingrijorezi, important e ca s-a trezit, iar tu te-ai linistit

Babyangel - de dimineatza ningea, vroiai sa vina bebe Codrin cu sania? Poti deja sa numeri orele pana sambata, desi e posibil sa fie mai repede, important e sa fiti sanatosi

37+ cu

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Mesaj de la Catus:

Pe 16 martie, ora 10:00 s-a nascut bebe Vlad Alexandru de 3,350 kg, 50 cm, apgar 9, cezariana.

Felicitari Catus! Bun venit iepuras Vlad Alexandru! Sa fiti sanatosi, papaciosi si necoliciosi!

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Bravo Catus
Bun venit Vlad
mami recuperare rapida si bebe fara colici si mancacios :)

bumbita ia si tu un lucru de imbracat sau incaltat si o jucarie sau niste cercelusi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

bumbita ia si tu un lucru de imbracat sau incaltat si o jucarie sau niste cercelusi

Merci frumos, tre sa ies la colindat prin magazine. Cercelusi n-am cum sa-i iau pt ca nu are gaurici facute...era o idee buna.

Hai ca scrisesem un reply si intre timpa venit mesajul de la Catus
Si la noi presupun ca se pun diverse pe burtica pt monitorizarea contractiilor, uite ca asta am uitat sa-l intreb pe dr.
Eu ma refeream ca nu prea te mai coordonezi tu sa stii cum sa impingi, acum zic si eu din auzite ca nu am trecut inca prin asta

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

jasmin , ma gandeam sa nu pierd putin cate putin fara sa.mi dau seama, nu stiu de ce burta are forma asta :)

bumbita prefer sa nu ma coordonez decat sa ma doara sa nu mai stiu de mine, oricum impingi cand se vede pe monitor, plus ca tot acolo apar si bataile inimii copilului in caz de ceva sa se intervina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Bumbitza te ajuta doctorul si moasa, iti spun ei cand trebuie sa impingi. eu nu vedeam monitorul contractiilor, le simteam insa la intensitate mult mai mica. si atunci imi spuneau ei cand sa imping cu putere. anestezista dozase epidurala astfel incat la expulzie sa simt ce se intampla ca sa pot impinge. dar durerile au fost suportabile, foarte suportabile. nu am apucat sa tip niciodata. in schimb am cam fost mata lesinata la final, nu mai mancasem si nici nu mai bausem apa de vreo 16 ore. eu beam aproape 3,5 litri in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

da exact cum spune silvia, cand ajungi pe masa expulziei, iti spun ei cand sa impingi, te ajuta
in camera de travaliu n.ai ce sa impingi , stai si dormi :))

POZE

Mergi la inceput