Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramy77 spune:
Seara buna fetelor,
DIANAMI, multumesc mult pentru ajutor, o sa incerc sa fac asa, desi asta mica nu vrea sa stea sau sa doarma pe burtica decat la mine pe burta...mai exersam.

CORIMAMI, nici pitica mea nu e vaccinata BCG...banuiesc ca nu ne ramane decat sa asteptam sa reia Cantacuzino productia... ca doar la noi se mai fabrica din cate am inteles...Sau mai ziceau fetele ca s-ar putea aduce din Bulgaria...Eu am intrebat in Germania si Elvetia si nu mai au asa ceva,dar ei nici nu au atatea cazuri de TBC cum avem noi...

Noapte buna tuturor,ma duc si eu sa fac o baita pana doarme printesa
Poze Briana.
Ioanact spune:
Anca am inteles. Numai ca acum ma doare o alta masea (de aprox 1 h) de sus (cea cu nervul e jos), si nu numai ca ma doare, dar parca o simt amortita, si daca ating cu limba ma doare..aia ce m are
, ca doar ce am tratat-o (acum 1 luna jum..cam asa) si uneori ma m doare si dintele.
Dr mi-a zis ca se transmite durerea..bun, se transmite, dar ar tb sa ma doara si cea cu nervul, care aia acum nu ma doare
.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
35+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
bobita2010 spune:
am facut baie, m-am plimbat un pic prin casa si parca m-au mai lasat contractiile
o sa incerc sa
, mai ales ca azi noapte nu prea am dormit - vom vedea cum va fi noaptea asta 

sa fim sanatosi
o noapte linistita tuturor 
37+ cu 
dpn 02.04.2010
babyangel spune:
Alina..e ciudat si nu stiu ce sa mai zic...poate fi un curent, poate fi o sensibilitate de la ultoma interventie pe masea , poate fi infectie...nu as vrea sa te sperii. Cert este ca durerea de infectie nu cedeaza la calmant, ci doar la antibiotic sau la drenaj. Sper sa te odihnesti cat de cat la noapte!
Denisa, nu vin cu batu la tine ca m-ai facut sa zambesc![]()
Bobita, daca e sa se intample minunea, motatele sunt pregatite
Curaj!!
Anca-
in 42 saptamani
In asteptarea
-ului Codrin Fabian
AMR...2 zile-de data asta PE BUNE!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Jasmine spune:
BRAVO CATUS !!! BUN VENIT VLAD ALEXANDRU

HAI CRISSINTIBUN!!

HAI HAPPYJOY!! 

rmkristine - dr a zis sa mananc in pat stand la orizontala,chestie care mie mi se pare total aiurea
bumbitza - votez si eu pt melcul de la Fisher Price,a fost una dintre cele mai apreciate jucarii la varsta de 1 an
36+ 
Bumbitza spune:
Eu inca sunt la capitolul calcat hainute
Cum spuneam, pauzele lungi si dese... ma doare ceafa si oricum intre timp am iesit si la cumparaturi etc. Sunt singurea, sotul e la meci-party la un prieten, cu gasca de baieti. Mi-ar fi placut si mie sa iau parte la discutii, pt ca sunt tari rau de tot cum se contrazic. Dupa cum stau treburile, sotul meu se intoarce invingator acasa
annya sa stapaniti sanatosi noile achizitii
anca, am auzit ca vergeturile alea mai culoarea pielii si cele rozalii se retrag cat de cat dupa nastere, cele care sunt mai groase si vinetii sunt naspa. Nici eu nu ma gandeam ca ma umplu de vergeturi, dar se pare ca burta mea nu mai are unde sa se intinda, am facut si in jurul buricului si simt asa cum ma arde pe acolo...offf!
honey, nu mai fii suparata...hai ca nu mai aveti mult. Am vazut poza, mai jos in picasa scrie "conectati-va ca sa va exprimati admiratia fata de aceasta poza", ironic ha?![]()
bobita iti tin pumnii!
cronometreaza contractiile si scrie-le pe hartie musai, am auzit ca in momentele astea timpul se cam dilata si nu prea iti dai seama exact de situatie.
bluekidoo multumim de sfaturi
le-am salvat si eu la mine. De remediul cu frunza de muscata chiar nu am auzit, interesanta.
ioanact imi pare rau ca ai dureri...asa cum au zis si fetele, o sa tot ai daca ti-a pus arsenic. Eu stiam ca nu prea se mai practica varianta asta cu arsenic, se face anestezie, se scoate nervul, se pune un pansament temporar pana se acomodeaza canalul cu noua stare si apoi se plombeaza canalele. Poate a apelat la arsenic stiind ca n-ai voie anestezie. De ce nu suni dr ginec sa-l intrebi? Sigur iti poate spune si cu ce substanta ai voie anestezie si-ti zice si ce pastila sa iei pt durere
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Bumbitza spune:
Jasmine, hai ca m-ati convins
De maine operatiunea goana dupa melc, "si melcul tzusti!" stiti bancul nu?![]()
Ma-ntorc la hainutele dragi![]()
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bumbitza annya sa stapaniti sanatosi noile achizitii ![]() |
Sar'na!!!
Maine ma apuc si eu de spalat hainute de bebe. Abia astept sa le vad insirate la uscat!!!
34+
Radu Alexandrupoze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
kitzy spune:
Astazi pe la ora 17 am vorbit cu Oana tocmai o lasau sa merga putin acasa la Eric, a si luat-o plansul de bucurie, saracuta.
Ieri a fost dr gine la ea si-a muls-o, o ora s-a chinuit biata Oana, cu lacrimi, pauze si strans din dinti, a zis ca nu se compara cu nimic durerea simtita, acuma e un pic mai bine si cu sanii si cu analizele.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramy77 ca doar la noi se mai fabrica din cate am inteles... |
Nu cred...si aici se face acest vaccin, dar doar copiilor de straini care vin din tari cu multe cazuri de TBC...cum ar fi Romania. Piticului meu i l-au facut la nastere si va primi si pitica acelasi vaccin, deja mi-a bifat casuta de pe carnetul de gravida la policlinica, sa stie spitalul sa-l faca. Si nu cred ca finlandezii cumpara vaccinul din Romania, clar mai face ceva firma mare de medicamente.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)