Untul de shea - shea butter (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Fetelor.luminati-ma si pe mine.Am citit la un moment dat ,ca unele dintre voi folosesc shea si pentru aplicatii la par.Cum se procedeaza efectiv,pe parul ud,spalat/nespalat,cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

A incercat cineva nucile pentru spalat rufe? Sunt pe akoma.

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Fetelor.luminati-ma si pe mine.Am citit la un moment dat ,ca unele dintre voi folosesc shea si pentru aplicatii la par.Cum se procedeaza efectiv,pe parul ud,spalat/nespalat,cum?

Daca ai timp te poti uita la mine pe blog caci am scris eu acolo o reteta pe care eu o folosesc.Blogul este la semnatura mea.

Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

A incercat cineva nucile pentru spalat rufe? Sunt pe akoma.

Iriss mami de Yvonne si David
BLOG de mamica

Bazarul meu

Uite este topic:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133662

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreninha spune:

Mi-a venit si mie comanda de la akoma data pe 14 aprilie:) Am fost foarte fericita cand mi-au venit, a fost prima data cand am comandat genul asta de produse. Untul de shea mi se pare ca are totusi un miros ciudat, parca usor a ranced, sau nu sunt eu obisnuita, dar nu mi se pare ca miroase a nuca. Mi-am luat astazi de la plafar ulei esential de tea-tree de la solaris, si vreau sa il folosesc in crema ca si conservant. A mai folosit cineva uleiuri de la solaris? Sunt 1oo% naturale sau nu sunt bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Daca ai timp te poti uita la mine pe blog caci am scris eu acolo o reteta pe care eu o folosesc.Blogul este la semnatura mea.

Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/

Multumesc!Asa o sa fac.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Anne, deci nu se simte ca este un pic whipped?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Buna,
Am comandat si eu de la Akoma mai multe uleiuri si unt de shea, acum in schimb nu ma pot hotari ce fel de combinatii sa fac si in plus nu sunt lamurita inca daca trebuie sa folosesc glicerina sau vitamina e sau ceara in creme sau e suficient amestecul de unt cu uleiuri.
Nu stiu exact unde trebuie tinut untul, chiar daca are 24 luni garantie.
Pana acum am folosit untul simplu fara nimic adaugat in el, dar nu in fiecare zi, pentru ca mi se parea mult prea gras.
Am gasit tot felul de retete unde apareau si alte ingrediente pe langa unt si uleiuri. unde as putea gasi informatii mai exacte?
Merci

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumina_alba spune:

Buna seara,
Stie cineva ce se intampla pe akoma? E prima incercare de comanda si primesc mesaj ca nu se livreaza catre tara care a emis cardul, deci Romania.
A mai avut cineva problema asta?

Toate cele bune

Mergi la inceput