Untul de shea - shea butter (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Crystall, eu nu am incercat, insa cred ca este prea gras pentru zona ochilor. Cred ca depinde si de tipul de ten.

Citat:
citat din mesajul lui crystall

Eu am citit ca untul pur de shea ar fi foarte bun pt pielea din jurul ochilor (riduri), si chiar cearcane, este adevarat, ati incercat astfel?

VERZELE - simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

Crystall, eu nu am incercat, insa cred ca este prea gras pentru zona ochilor. Cred ca depinde si de tipul de ten.

Pai da, de asta imi este si mie teama...

VERZELE - simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Nici eu nu am incercat si nu cred cc ca voi incerca pentru ca este gras, trebuie topit bine ca altfel nu incepi sa freci pielea ochilor sa intre el bine si prefer sa-mi dau cu alte uleiuri acolo.

Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna ziua fetelor,

Multumita lui anne16 am aflat si eu de untul de shea, se pare ca face miracole.
Eu initial vroiam sa comand unt de cocos si de cacao, pt niste prajiturele naturale si crude, apoi am descoperit si proprietatile celui de shea.

Asa ca am niste intrebari, daca nu va deranjeaza sa ma luminati si pe mine:
- De unde pot comanda unt de cocos si de cacao care sa fie naturale (adica sa le pot folosi si la mancare). Eu am facut o obsesie pt Tortul Regal, din retetele acestea.
- Eu am pielea foarte uscata, peste tot, parul e distrus de la decolorat, cat unt imi recomandati sa-mi iau 250g sau 500g?
- A facut cineva sapun de casa? E complicat? Eu stiu ca facea bunica-mea cand eram mici, dar d-ala cu untura si soda, eu as vrea ceva care sa nu usuce parul si pielea

Va multumesc anticipat,

Bazarul meu

Mergi la inceput

Iriss, majoritatea luam de aici http://www.akomaskincare.co.uk/section.php/136/1/pillow_packs_50g_1kg
este organic. Daca vrei sa il folosesti pentru corp si par cred ca e ok 250g. Daca vrei sa il folosesti si in alte scopuri (cum spui tu ptr manacare etc) atunci clar iti trebuie mai mult. Vezi ca tot pe akoma sunt si sapunuri numai din ingrediente naturale.

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Buna ziua fetelor,

Multumita lui anne16 am aflat si eu de untul de shea, se pare ca face miracole.
Eu initial vroiam sa comand unt de cocos si de cacao, pt niste prajiturele naturale si crude, apoi am descoperit si proprietatile celui de shea.

Asa ca am niste intrebari, daca nu va deranjeaza sa ma luminati si pe mine:
- De unde pot comanda unt de cocos si de cacao care sa fie naturale (adica sa le pot folosi si la mancare). Eu am facut o obsesie pt Tortul Regal, din retetele acestea.
- Eu am pielea foarte uscata, peste tot, parul e distrus de la decolorat, cat unt imi recomandati sa-mi iau 250g sau 500g?
- A facut cineva sapun de casa? E complicat? Eu stiu ca facea bunica-mea cand eram mici, dar d-ala cu untura si soda, eu as vrea ceva care sa nu usuce parul si pielea

Va multumesc anticipat,

Iriss mami de Yvonne si David
BLOG de mamica

Bazarul meu

Mergi la inceput

Ce parere aveti de baza asta pt sampon, este naturala?
h Nu ma pricep deloc si as dori sa icnep sa imi fac si eu cosmetice cat mai naturale, fara toate porcariile in ele, de aceea va intreb. ttp://www. elemental. ro/index.php?option=com_virtuemart&category_id=15&manufacturer_id=4&page=shop.product_details&product_id=501&Itemid=2&vmcchk=1&Itemid=2

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Ce parere aveti de baza asta pt sampon, este naturala?
h Nu ma pricep deloc si as dori sa icnep sa imi fac si eu cosmetice cat mai naturale, fara toate porcariile in ele, de aceea va intreb. ttp://www. elemental. ro/index.php?option=com_virtuemart&category_id=15&manufacturer_id=4&page=shop.product_details&product_id=501&Itemid=2&vmcchk=1&Itemid=2

Iriss mami de Yvonne si David
BLOG de mamica

Bazarul meu

Din cate stie eu tot ce este pe elemental sunt bio sau naturale atunci cred ca si aceasta baza este naturala.Link-ul pus de tine nu merge.

Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/

Mergi la inceput

trebuie sa scoti cele 2 pauze pe care le-am inserat eu (pt ca sa nu imi fie sters linkul din cauza de reclama)

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:

Anne, cred ca asta e motivul. cred ca fix in perioada aia s-a petrecut incidentul (gen 12-13 aprilie). Cel mai bine le scrii ca sa iti spuna ei clar si sa nu stai stresata ca s-a pierdut pe drum
Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:

Anne, vezi ca scrie la ei pe site ca or sa aiba intarzieri din cauza "episodului cenusa". Ca sa stii si sa nu te ingrijorezi daca intarzie

M-am uitat sa vad data cand am comandat: 09/04/2010
Acum nu mai stiu cand a erupt vulcanul si daca acesta este motivul intarzierii.

Am asteptat pana astazi sa vina coletul si binenteles ca nu a sosit, asa ca le-am scris
Coletul nu este pierdut, nu l-au trimis, au uitat.
Of, englezii astia sunt distrati rau si eu dadeam vina pe "norul de cenusa"

Mergi la inceput

Anne, macar au recunoscut puteau sa spuna ca l-au trimis si s-a pierdut si-l retrimit. Dar asta cu uitatul chiar nu am mai auzit-o

Abia astept sa-ti ajunga pachetul sa imi spui cum e unutul de shea partialy whipped

Citat:
citat din mesajul lui anne16
Am asteptat pana astazi sa vina coletul si binenteles ca nu a sosit, asa ca le-am scris
Coletul nu este pierdut, nu l-au trimis, au uitat.
Of, englezii astia sunt distrati rau si eu dadeam vina pe "norul de cenusa"

Mergi la inceput