Nou stil de viatza (293)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
tumpi stiu ca nu e mult 1100, e ok undeva intre 1200 si 1300 cal. eu ma gandeam ca am luat cina cam tarziu.... dar cred ca depinde si ora la care ma culc, nu??? eu de obicei ma culc seara pe la 1-1.30..
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus si inca ceva...eu vreau sa slabesc, nu sa ma mentin. Azi am mancat asa in total: o jumatate de piept de pui la cuptor fara nimic adaos, un iaurt, lapte cu cereale in speranta ca ies si eu la toaleta..., putina branzica si o salata de legume, 2 cafele si apa. E mult???????? Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
E putin si nu ai fibre, de aia esti constipata. O femeie are nevoie de 25 g de fibre pe zi, iar tu nu le ai.
Trebuie sa renunti la paine, fainoase ALBE, nu in general. De care cereale ai mancat? Astea clasice, extrudate, au fff putine fibre, indiferent ce zic reclamele - la 3-4 g de fibre/ 100 g e infim ca mai mult de 50 g nu mananci si mai au si o groaza de zahar.
BB Yasmi: pe mine fetele ma stiu: eu mananc de cand ma stiu dupa ce culc copilul, 10.30-11 seara. Dar eu mai devreme de 12.30-1 nu prea ma culc
Lou: eu m-am servit dimineata si am si zis multumesc, asa ca astept si maine
Zuzi: imi place cand esti optimista.
Mai am ceva de lucru asa ca va pup de noapte bune si ne auzim dimineata
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
danielag spune:
Buna seara, doamnelor!
Ieri seara am apucat sa intru foarte tarziu. Am vazut ca a deschis Zuzi un subiect nou (multumim pentru subiect, Zuzi) si n-am mai avut putere sa va scriu.
Pe aici e frig rau, cum zicea si Anda. Iar eu sunt imbracata de primavara... ieri cand am iesit dintr-o sedinta si ne-am dus sa mancam ningea cu niste fulgi maaaaari de ziceai ca urmeaza Craciunul .
Ruxi, da, sunt aproape de Sibiu. Luni seara ti-am facut cu mana din avion .
Urez bun venit fetelor noi si ma duc sa ma bag in pat. Noapte buna.
Daniela
bb_yasmi spune:
carina cam asa mancam si eu inainte...in liniste cu sotzu' la un film dupa ce adormea buburuza....si s au cam acumulat kg...
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi carina cam asa mancam si eu inainte...in liniste cu sotzu' la un film dupa ce adormea buburuza....si s au cam acumulat kg... happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee |
Sper ca esti constienta ca s-au acumulat din cauza cantitatii si nu a orei la care mancai. Eu asa mananc de cand ma stiu, si in timpul asta m-am ingrasat, am slabit deci ora n-are nici o legatura.
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Sabina spune:
Cami, mananci rosii, castraveti/ o lingurita de miere pe stomacul gol, kiwi?
Un terci f bun e cu iaurt si seminte de in sau tarate.
bebe e prea mare sa mai sufere:)
fetele pricepute, un sfat:
sa-mi iau cantarul asta de alimente? E prea scump pt ce face? Nu sunt banii o problema, dar nu vreau sa ii dau aiurea.
http://www.emag.ro/cantare_bucatarie/cantar-de-bucatarie-philips-hr2393-01--pHR2393?ref=nl&zone=box_6&id=526
ma asteapta o lunga perioada medicamentoasa. iau f f mult cortizon si am o foame absolut endemica. mananc enorm. Nu am luat un gram, din cauza de stress cred, dar voi incepe daca nu intru la hipocaloric.
va fi extrem, extrem de greu, urmeaza o perioada cu niste sacrificii crunte daca nu vreau sa ma fac de 90 de kg.
E groaznic pt ca dorm maxim 6 ore si in restul sunt treaza, nu am voie sa fac NIMIC si imi vine sa mananc, stand prizoniera in casa.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Mik spune:
Sabina, eu am o versiune ca cea din poza (o versiune muuult mai veche caci a fost cadou de nunta :) ). Si da e robust si foarte util la facut dulciuri caci la gatit normal nu l-am folosit niciodata.
Ai grija si nu te stresa prea tare, citeste, asculta muzica sau fa lucru manual.
Gata, ma duc la culcare.
vias spune:
dar nu pot manca mai mult..sunt plina...ce sa fac????
Salata era cu branza, carnita, ou fiert si legume....castron mare si plin..
Cereale...din comert..scrie ca-s integrale, dar eu mai stiu sigur??????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Hopes spune:
Ce tari sunteti. In cativa ani am vrut si eu sa trec la pauzate de cateva ori, da niciodata nu mi-am ales bine momentul se pare.
Asa ca na, nu mai trec.
Are dreptate Zuzi. Si eu n-am nici un motiv serios, adica oricum lucrez on line 9 ore/zi, nu se pune problema sa nu tin pasul, ci doar m-am lasat asa pe-o ureche. Nu ma ingras, nu mai slabesc. Ma lupt cu cate un kil sau cateva sute de grame, ptr. ca din iulie cred, de cand am ajuns la 56 de kg nu am mai slabit deloc.Si cred ca m-am cam plictisit sa nu vad nici un rezultat. Mai degraba as fi buna la subiectul ala de bucatarie, ca toata ziua mi-s pe culinar, saptamanal fac prajituri (e un fel de antistres la mine)
A, si anul asta vreau sa fac pasul cel mare, adica al 2lea bb. Cred de asta nu ma mai simt atat de mobilizata, desi e fff periculos ce fac eu, ca risc sa ajung de unde am plecat (67kg)
Gata, ma duc sa ma pregatesc ca trebuia sa plec la scoala. Am lucrare azi
Va pup pe toate
firicel spune:
Buna fetelor.As vrea si eu sa fac parte din grupul vostru daca se poate:)
Momentan am niste probleme de sanatate care au curs asha una dupa alta-vorba zicalei ca toate bubele rele...hmmfrustrant dar mergem tot inainte.Mi-am facut si niste analize la sange si noroc ca au descoperit ca vitamina D la mine era aproape ca inexistenta asha ca acum iau cate o pastila zilnic.De asemenea iau si fier(sirop,pt ca se asimileaza mult mai repede si nu duce la constipatie).
Incerc sa scap de niste kilograme acumulate in timp-mai rau e ca acum imi dau seama de ce.Jumatatea mea, din exces de zel, ma hranea portii mari-ca pt el si uite asha am depus ceva colacei pe burtica si kilograme extra.
Am 1.59 si 60.9 momentan-am plecat de la 64.9 la inceput de Ianuarie.
Mai greu e ca acum nu prea pot face sport si nu rezist sa nu rod ceva dulce.Nu va inchipuiti cantitati masive-de obicei sunt fericita cu doua bucatele de ciocolata cat unghia-nu exagerez asha e tableta de cioco:).
Azi raportez la micul dejun mango cu iaurt(99% fat free) cu 3 nuci(brazil nuts) si seminte de floarea soarelui.Snack-1 curmala si 4 napolitane mici-tot asha sunt cam cat o moneda fiecare.Acum la pranz 1 felie paine neagrea cu salata de vinete si 5 rosii ciresele.
La cina -in jur de ora 6 cous-cous cu legume si branza feta(si asta cu ff putina grasime).Dac mi se va foame foame mai tarziu o sa mananc niste seminte de bostan si 1 grapefruit.
Incerc sa nu exclud alimente de pe lista mea dar am:
1)micsorat portiile si redus carbohidratii;
2)eliminat prajeli -totul se face fie fiert,pe aburi sau la gratar cu ff putin ulei de masline de obicei pus direct pe leguma/peste cu o pensula de bucatarie.Nu ca mancam prajeli inainte (rarism)dar acum sunt total excluse din meniu;
3)incerc sa fac sport cand pot -sper sa-mi permita sanatatea s-o iau de la capat cu mersul pe banda ca tare mi-a placut;
4)merg la chiropractor pt spate,fac pilates cam 1 data pe saptamana si in curand voi merge la dietetician.La dietetician m-a trimis doctorul (pt problema de sanatate in primul rand) nu neaparat pt ca nu as sti cum sa mananc dar vreau sa stabilesc exact numarul de calorii,portia in sine si sa incorporez sport/dieta pe viitor pe mentinere fara a avea carente de vitamine.Am uitat sa mentionez: nu mananc carne rosie si alba(doar peste si fructe de mare)si in general mananc un regim vegetarian.
Pe viitor ,odata ce ajung la greutatea ideala(adica sa ma simt bine in pielea mea si-mi rezolv problemele ) poate m-as incumeta si eu la un copil ca acum sincer la cat de batoza m-am simtit la aproape 65 de kg nu m-as fi bagat oricum.
O sa va citesc din umbra intre timp si sper ca de luna viitoare dupa ce-mi rezolv din lista de probleme sa mai si contribui pe aici.
O zi buna tuturor