Nou stil de viatza (293)
Raspunsuri - Pagina 18
hcclara spune:
Salut!
am copil acasa, bolnavior, cu febra, nu l-am trimis la gradi.au dormit la bunici in weekend si ieri cand s-a intors nu era in apele lui. asteptam sa ne treaca acum.
Delia stiu de doi ani, e in aceeasi zi cu a talui meu.
Tumpi nu mai stiu daca ti-am zis, am facut rucola asa ca tine si mi-a placut tare mult.
Avocado nu puteam sa-l suport, dar vad ca mi s-au schimbat gusurile, poate am sa-l incerc iar.
danitin ai facut ca mine, si eu m-am vazut acum vreo 2 saptamani intr-o oglinda si am fost depirmata rau. m-am vazut dubla, dar cred ca arata realitatea. era pe vremuri magazinul orhideea, mai tineti minte? acolo unde e leonardo acum, si aveau aia niste oglinzi de imi venea sa le sparg... unde ai casutza la sat?
camy_pus, tare dulce e Flavius, seamana cu tine.
a venit Marc singur vineri, adica cu colegul lui, e l-am asteptat la blocul vecin, insa de la noi vad toata strada pana la scoala, scoala e la capatul strazii...insa tot imi fac probleme chiar daca e aproape.
Anda multa bafta la concurs, eu sunt sigura ca vei avea succes.
va pup fetele,sa aveti o saptamana minunata.
Delidana spune:
Claudia, deci asa se explica misterul. La multi ani si pentru tatal tau!
Am incercat si eu o data avocado, mi s-a parut super gretos dar poate in combinatie cu altceva e bun.
Camy, eu maninc fulgi de secara sau de www.homemarket.ro/media/images/58315797.jpg" target="_blank">ovaz. Sint doar cerealele, fara zahar sau alte adaosuri si le iau de la un chiosc naturist. Se gasesc, trebuie doar sa cauti.
Ruxi, nu spun de bunatati ca ispitesc lumea. Am hotarit ca de azi pina la Pasti nu mai pun dulce in gura, ca trebuie neaparat sa scap macar de 1 kg.
Poate n-ar fi rau sa incep sa postez si eu meniul dar o fac diseara, ca daca scriu ce maninc dinainte sigur sa intimpla ceva si va trebui sa-l schimb.
O saptamina frumoasa tuturor!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
tumpi spune:
Neata fete frumoase si stilate.
Gabi multumim de tratatie.Sanatate multa Marei si tie.
Zuzi, asa e, de sport n-am mai scris,fiinca am facut sporadic.
Ioana, usturoi era putin si nu ma balonez de la el ca am mai mancat si alta data .Pastilele alea sunt pt iesit afara?Ca eu n-am nevoie, cateodata ies si de 2 ori dim si seara, la cap asta stau f bine, daor ca ma simt ca un balon unflat la maxim.
Ruxi,da frizura imi place tare mult,desi si eu sunt de fel f cuminte in frizuri.Doar odata acum 4 ani mi-am tras breton mai sucar.
Cat de meniu, mai bagati si voi exemple ok pt micul dejun
Claudia, ma bucur ca ti-a placut rucola.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
justasmallkiss spune:
Tumpi,da pastilele sunt si pt digestie dar daca stai bine la capitolul asta atunci sigur alta e problema.
Delia
Claudia,sanatate multa la bolnavior.
Camy ma bucur ca o sa am cu cine sa ies la o cafelutza cand vin acasa. Sper sa ne vedem la vara.
Am vrut sa spal geamuri azi dar cum e vreme urata, ma imbrac si plec la cumparaturi.
vias spune:
Delidana cred ca o sa incerc la un magazin naturist...sigur o sa gasesc
Ioana abia astept sa te cunosc...de-a lungul timpului, de cand sunt membra DC...mi-am facut multe prietene, chiar si din afara tarii. Si ma viziteaza mereu. Si sotul e un tip sociabil..asa ca...abia astept sa ne vedem..
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
puskin spune:
Claudia, sanatate puiului mic si La multi ani tatalui tai. Sa mai incerci avocado dar neaparat facut pasta si amestecat cu zeama de lamaie, sare, bucati de rosie, ceapa.
Delia, atunci nu insist .
Tumpi, eu la micul dejun mananc oua, iaurt cu seminte de in sau cu caju, branza, pateu de casa, legume, cateodata conserva de peste ( sardine sau macrou). Poti manca si fructe, dar pe stomacul gol.
Ioana, eu intotdeauna am vrut sa am parul ondulat dar nu mi-a iesit .
carina spune:
Salutare,
Mik: foarte fain e copacul.
Tumpi: fulgi de ovaz mananci des? De la fulgi te poti umfla, daca nu ii lasi peste noapte la umflat se digera greu si dau gaze.
Gabi: pupici Marei.
Zuzi: eu m-am mutat in 2008 cu echipa mea. Firma era impartita in 3 sedii si se cam impunea un sediu mare unde sa intram toti. E mult mai bine acum: e foarte fancy, avem parcare subterana.
Ruxi: si eu sunt tare curioasa de articolul despre cereale. Nu de alta, dar si eu am citit o gramada de chestii si de aia am ramas doar la cereale boabe umflate si fierte. Dintr-astea din comert (extrudate) nu le mai dau nici la ai mei de mult - ii obisnuiesc si pe ei cu fiertura mea.
Claudia: pupici bolnaviorului. Merci de incurajari.
Meniu azi:
cereale fierte cu afine si boabe de cacao
cous cous integral cu spanac, ciuperci si piept de pui
pastrav pe gratar (mai am de ieri) cu legume la gratar (zuchini, ardei, rosii si ciuperci)
Gustari: 1 mar, 8 g de ciocolata neagra Acticoa (fetele din afara v-o recomand e de la Callebaut si 8 g contine toata cantitatea de antioxidanti necesara intr-o zi), 2 biscuiti de care v-am dat reteta, o praji/ budinca de curmale.
In rest: 4 cani de ceai verde (cu ghimbir, cu menta si cu fenicul), 2 litri de apa, 30 minute pe banda 15%, 5.2 km/h. Am reinceput sportul mai des ca am cam intepenit iarna asta.
Va pupic pe toate si revin mai pe seara
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
tumpi spune:
Ruxi, merci.Citem pe dincolo de pateul facut in casa, ia zi-mi si mie cum il faci?Am facut odata da mi-a iesit cam uscat.
Cat de sardine la micul dejun, hmm, nu-mi pica bine.
Azi are drum al meu pe langa mag naturist si sa-l pun sa-mi iau seminte de in, ca astia aici la mine nu au toate semintele astea.
Ce fructe recomanzi sa mananc dimineata?
Anda, fulgii de ovaz i-am papat doar de 2 ori sapt trecuta si da, nu i-am pus la inmuiat.O sa incerc si asa.
Cum e kamut-ul?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mihaser spune:
Buna!
tumpi nici mie nu-miiese pateul......am incercat dar tot nu iese cum ar trebui...si eu vreau o reteta!
danitin chiar unde ai casuta?...noua ne place mult la Romanesti...bata sa-l bata de concert...ca ne-a picat zona cu tronc!
cami multumesc! Am vazut si eu pozele cu Flavius... ce norocos e...sotul l-ar invidia ca si lui ii place de Ana Maria...Culmea e ca si mie imi place de ea!
Voi locuiti in Brasov?
Am fost ieri pe la bio...am luat zahar nerafinat (ca Plafar e doar la Arad) si sirop de artar...Am luat si quinoa...sper sa-mi placa...Ce varianta va place expandata sau normala? Si la amaranth la fel...
Azi am dat-o in bara cu niste bombonici cu visine si lichior...deh le-am primit (nah ca am gasit scuza!)...Aseara am mancat o felie de tort exotic...sa vad daca sa ii iau sau nu la kinder de ziua lui...Vroiam sa iau cu capsuni...dar cum multi copilasi fac alergie...m-am razgandit...Sambata am fost la party...si la unul nu am mancat tort, dar la unul am papat...Vai de mine!
E musai sa ajung la sport!
sunt happy ca maine terminam tratamentul!
mihaser spune:
gusta si mie imi place avocado tocat si amestecat cu ulei de masline, sare de mare si lamai si servit cu rosii pe paine!
Azi am papat bruschete, spanac cu ou fiert si salata...deseara bag u avocado salata...am unul copt bine!