Nou stil de viatza (293)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Am reusit sa racesc si eu...de ce sa-mi las singuri baietii in suferinta? Ma doare fiecare particica din corp
Ma uit la Dansez pentru tine si plang de cand a inceput emisiunea....asa ma impresioneaza cazurile Cel mai mare regret al meu este ca nu am facut dansuri, prin liceu am facut ceva gimnastica aerobica..dar marea mea dragoste ramane dansul.
De suvitele mele nu ziceti nimik? O sa-l intreb pe stilist atunci si va fac o surpriza

Delia, la multi ani tatalui
Florina, si mie imi place mult zacusca...cum nu mai am colecistul nu prea am voie, dar din cand in cand si nu prea mult mai gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cris si eu ma uit la dansez,nu stiu de data asta cazurile astea cu parinti desprtiti, maltratari, of.Al meu e intrigat si tocami ce citeam ca aici in De de bine ce ziceam ca aici nu prea se intampla, un roman a violat o fetita de 11 ani.

Si eu am un mare regret cu dansurile, imi place sa dansez dar talentul cu dansul cred ca s-a oprit la mine ca nu ma simt asa talentata.Ma mai ia tata la dans catodata da ii zic sa nu ma ia cu figuri ca ma pierd.Ma uit la el ca si la 73 de ani inca are gratia din tinerete.

Cat de suvite, hmm, ciocolatii nu prea cred ca se vad, blonde, hmm, am avut si eu o incercare in iarna, ca tot asa am zis ca la satenul meu se vad mai bine, dar inca tanjesc dupa suvite roscate.Poate cand vin in tara mi le fac.

Sanatate multa, baga ceaiuri la greu si frectii.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Seara buna,

Acum am ajuns acasa de dimineata: ne-am mutat cu firma si a trebuit sa stam sa vedem ca totul e in regula. E fain sediul nou, dar ma dor toate de la mutat si impins una alta. Si am avut-o si pe Carina cu mine.

Criss: eu nu ma pricep la suvite. Imi pare rau ca ai racit - ai grija de tine
Delia: La multi ani pentru tati al tau!
Lou: intr-=adevar se incalzeste. Si in Cluj a fost soare si caldut azi toata ziua.
Mik: mie imi e f sete cand mananc prea mult. Sper sa nu fie nimic rau.
Florina: vad ca stai si tu la casa. In ce zona?
Claudia: ce curajoasa esti ca il lasi pe Marc sa vina singur. Eu cred ca la 18 ani imi fac curaj
CarmenE: tare scurta esti. De meniu/ sport nu mai zici nimic?
Tumpi: si mie imi place amrantul. Si faina de amrant e f buna - eu ii fac Carinei ceva muffins cu faina de amarant f bunute.
Vik: grasimea din peste e ok. La mine acasa pestele se devoreaza rapid si la fel icrele.
Gabi: foarte mult imi place cum ai avut grija de tine in sarcina
Camy: nu e greu cu calculele de calorii. Studiaza linkul de la Ruxi. Sunt multe site-uri unde iti poti calcula si inclusiv planifica meniurile zilnice. Eu asa am facut o vreme lunga, pana mi-am intrat in mana si nu am mai avut nevoie decat uneori de ele.
BB Yasmi: ai avut vreodata curiozitatea sa citesti lista de ingrediente de la dulciurile cumparate? Si macar de ar fi delicatese, sau macar gustoase (in afara de a fi dulci). Un desert trebuie sa fie deosebit ca sa merite mancat, ca daca e doar delce, poti manca o lingurita de miere. Am o intrebare: painea cu miere pe care vad ca o tot mananci dimineata e si alba?

Apropos de deserturi, sapatamana viitoare am un concurs si lucrez la 2 retete de vreo cateva saptamani - sper sa le placa . Sa imi tineti pumnii.

Alice: .

Ioana: ne dai cafea maine dimineata? Ce mai faci? Printesa ce mai face?
Zuzi: In Cuba mergeti si anul asta? Mi-as dori si eu, doar ca drumul e luuuung si preturile mari de aici.

Ma duc si eu la nani mai devreme in seara asta. Va pup pe toate si va doresc noapte buna si vise frumoase.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Am onoarea sa dau ceai, cafea si micul dejun astazi. Poftiti si serviti.

Revin dupa micul dejun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata si de la mine!
Sa stiti ca citesc tot, chiar daca nu am putere sa raspund.
Am uitat sa le urez un bun venit si spor la slabit lui baby boom si camy, va urez sa va indepliniti planul super frumos siva multumesc pt urari

Cantarul vine luni:)
Intre timp am mancat compulsiv rau de tot. Somebody stop me!
E f nasol ca ma scol la 5 dimineata si pana la 12 cand reusesc sa adorm ziua e lunga

Azi am reusit sa raman in pat pana la ora 8, injectia trebuie sa o fac la ora 12, asa ca pana atunci voi manca 2 linguri de branza de vaci de la tarani si voi bea multe lichide.

Acum ca s-a facut vreme buna voi incerca sa ma intalnesc cu oameni dragi si sa stau cat mai mult in afara casei, la conversatie. Si-asa n-am voie sa muncesc nimic, cand ma mai intalnesc cu asa ceva?:)))

Nu e moft asta cu nemancatul, e vorba de sanatatea mea pe toata viata sa nu ma ingras acuma. Cortizonul e ceva groaznic. Mi-e rusine de mine cand ma uit in oglinda si vad ce fata umflata am. Asta nu tine de cantitatea de mancare, stiu, macar atata.

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineata la fetele frumoase.Cappuccino e pregatit,ceaiul de portocale si vanilie la fel.Poftiti!!!

Anda ai ghicit tu ca am azi liber.Ce sa fac,sunt bine ma "lupt" cu noua sefa care ne mananca nervii si ne da tot programul peste cap dar in rest sunt ok.Pitica la fel,de dimineata pana seara la 5,30 la scoala,abia a asteptat sa treaca saptamana pt ca eu am lucrat pana la 9 seara si am reusit sa ne vedem doar dimineata cate 15 minute.Carina e bine?Am vazut pozicile cu tine,esti o frumoasa si iti sta tare bine tunsa scurt.

Tumpi,sanatate multa sotului si tie la fel.

Crys si voua sa va faceti bine.

Louisea, sarcina usoara in continuare.

Mik, si mie imi e sete dupa ce beau cafelutza. sa nu fie nimic grav.

Delia

Claudia,bine ca poti sa rezisti cu ispita in frigider,eu mai bine nu cumpar pt ca daca stiu ca am acasa sigur nu pot sa ma abtin.

Carmen E

Vikinga,spor la slabit.

Mihaela,sanatate multa la pitica.

Puskin,

Happy in To,spor la slabit in continuare.

Zuziliciu

Carmen, ce bine ca ai reusit sa iti gasesti timp si pt aerobic.Baietii sunt bine?

Marilena,esti bine?

Sabina sanatate multa iti doresc si tie.

Am vazut ca avem fete noi,va doresc si voua muuult spor la slabit.

Pup toata gasca si va doresc un sfârsit de saptamana placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Vad ca ati inceput sa va treziti .

Tumpi, ma gandeam eu ca nu ai cum sa nu gasesti ulei de samburi de struguri acolo.Cel de masline extravirgin foloseste-l crud peste salate, la paste, etc.

Lou pai mananca avocado daca iti place, e super sanatos. Nu cred ca poti manca foarte mult ca e destul de satios. Eu mananc in jur de 75-100g si imi e suficient. Asta inseamna un maxim de 160 de calorii ceea ce nu e foarte mult.

Mik nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. Si mie mi se face sete dupa cafea pentru simplul motiv ca deshidrateaza.

Crys, sanatate. De suvite nu stiu ce sa zic...eu imi fac blonde, vreo 2-3 nuante peste satenul meu natural si arata bine.

Anda, iti tin pumnii la concurs .

Sabinel, dar mananci extrem de putin. Numai 2 linguri de branzica nu-i suficient...Da' no, tu stii cel mai bine .

Ioana .

Fetele, vreau sa ma tund si nu stiu cum .

Mergi la inceput

Ruxi, iubi, stii ce am mancat eu ieri? stai sa vezi:
O punga de alune prajite! (fara sare) (200 grame)
3 iaurturi
3 cartofi facuti salata cu ulei si otet
cam 300 de grame de carne vita fiarta cu sos de rosii(fara sare) cu salata de doua andive mari
2 oua ochiuri cu o cutie de branza fagaras si doua rosii crude

un litru de suc de portocale si mere

30 de gr cioco 70 % originala din Anglia

Am mancat ieri cat pt 3 zile!

Nu mananc doar doua lingurite, vor fi doua linguri mari, branza e f grasa. Si mai pun si o rosie, promit.

Am baut deja o cafea cu lapte.

trebuie sa pun stavila ca nu se mai poate.....

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Ruxi, da cum vrei parul? sa mai creasca sau scurt?

Ioana,

Anda, am vazut si eu acuma pozele cu tunsoarea. Iti sta absolut superb!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Si eu la apel.

Cuscra eu cu suvitele nu am ce spune ,dar cred ca blonde se vad mai bine.Sanatate multa la bolnavi.

Anda imi place mult tunsuliciu.

Ioana cand am sa stiu mai multe am sa spun, am zis nu imi e bine dar nu spun nimic pana nu vad exact ce este.

Tumpi sa vii si la mine la curat, te rog..

Ruxi si eu as vrea sa ma tund dar mai astept.

Sabina sanatate multa .

Dani bine ca nu are nimic puiul.

Mik si eu beau dimineata multa apa dupa cafea si in ultimul timp ma mir cum intra cate o cana pe nerasuflate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput