Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mai dau si eu pe=aici sa nu ma dati disparuta!!!

Vroiam sa va zic ca sarcina asta nu seamana deloc cu precedenta...ei bine, bebe e deja intors, 2 kg( Mihaita avea 2kg la eco de 35 de sapt) si topaie toata ziua pe vezica mea urinara si targe suturi in ligamente de ma innebuneste...Burtica mea e jos
si, cu toate astea nu pot respira prea bine. In sarcina cu Mihaita nu am patit asa ceva...

Anamaria..cu pompa de san eu iti spun din propria experienta...
Luasem o pompa manuala in timpul sarcinii in ideea ca daca va fi nevoie vreodata sa fie in casa ( mergeam pe ideea ca o sa am lapte ca bebe va putea sa traga el , deci nu as fi avut nevoie teoretic de pompa). Ei bine, dupa ce am nascut si Mihaita era micut si abia putea sa treaca am trecut la utilizarea pompei..In spital am avut electrica deci era ok; in schimb cea de-acasa , manuala a cedat dupa cateva zile, asa ca a trebuit sa iau pompa electrica...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 31+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Daca tot suntem la capitolul vecini, eu sunt norocoasa, la noi e multa liniste, cu unele exceptii, pe care o sa vi le spun imediat; insa incep cu vecinul de sub mine, care i-a atras atentia sotului ca aude cum umblam prin casa . Asta in conditiile in care toata ziua eram plecati, iar seara ne aruncam direct in pat, de rupti ce eram, nu ne apucam sa facem raliu in doua camere . Si tipul nu e cucuvea de peste 80 de ani, nu are mai mult de treizeci si ceva. Langa bloc sunt niste garaje (ca nu le mai vad demolate odata !!!), si am un vecin care are un chopper vechi, si nu conteaza la ce ora ii vine cheful de plimbare, are o placere nebanuita sa-i ambaleze motorul cate un sfert de ora pe loc, chiar la mine sub geam; imaginati-va cum suna noaptea pe la unu . Mai am un dereglat manelist, "mecanic de garaj", care de fapt sta la o gramada de blocuri distanta, dar are garaj la noi, si care face reparatii cu muzica in masini data la maxim (Guta de maimuta & company), inconjurat de "prieteni" de aceiasi teapa, care se hlizesc si grohaie cu berea in mana langa el . Norocul nostru e ca asemenea comportamente nu se repeta mai des de o data pe saptamana, sau chiar mai putin, ca altfel, am lua-o razna. Oricum, mai stam aici maxim pana la toamna...

Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9-

Mergi la inceput

Cristina, felicitari pentru vestile bune de la eco ! Marisor, si bebele tau!

Ana, la fel fac si eu, mi-s asa de dragi lucrusoarele Adelinei ! Si la fel face si tati!

amr 9-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nana, multumesc

Noi ne pregatim de iesit la plimbare...va pup..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 31+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Daca am sta intr-o casa sau bloc cu pereti de carton sau as avea repet un copil atomic as spune, ca au dreptate, dar cum stam la curte intr-o casa super solida cu 3 randuri de caramida de isi rup astia burghiele pana monteaza un cablu si abia se aude jos la soacra-mea, iar jos poate un zgomot de fond, ca vb aceea a alergat fii-mea un pic pe hol, deja e nesimtire. Cat despre aspirator sau alte cele nu ma ocup, vad ca nu se plang, si vb aceea fac mai mult zgomot decat fii-mea, care juma de zi e afara, iar alta juma de zi se joaca pe Wii, mananca, sta in pat si se uita la TV, se joaca la ea in camera cu papusile si eventual mai alearga pe hol. In fine nu vreau sa imi mai fac sange rece cu mitocanii. Sa vad si eu politia, macar sa avem de ce ne distra, ii asez la masa le dau o cafea, o prajitura si aia e. Multi idioti pe lumea asta. Sper ca intr-o buna zi sa avem destule finante sa ne mutam de aici, ca deh fiind casa soacrei nu se da dusa din centru ptr niste taranoi.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Sabina : se pare ca dupa o varsta o luam razna rau de tot ... sper sa nu ajung ca si baba si mosul respectiv .
Vroiam sa te mai intreb , dar restul vecinilor cum ii suporta pe galagiosi ?
Theodora : nasol final a avut saraca baba , nici nu vreau sa ma gandesc.
Ioana ( Artu ) : te sustin si eu in campania cumparaturilor ... nu am cumparat nimic momentan, tot astept luna aprilie ... cred, sincer , nici eu nu stiu ce astept dar momentan nu am chef!
Gabi : mie una pediatra respectiva mi s-a parut putin cam dura
Discordia : multa sanatate amandoura
Ana : eu la verigheta am renuntat de mult, nici nu ma mai chinui sa o incerc iar la capitolul sosete, am doar vreo 3 perechi care mai intra in picior si bine-nteles ca lasa urma, cum altfel ?
Nana : cat noroc ai si tu cu vecinii !!!
Cristina : felicitari pentru rezultatele bune de la eco

Cred ca am innebunit-o pe pitica cu atatea stranuturi ... s-a linistit complet saraca , era mai vesela azi dimineata pana sa ma ia stranuturile repetate .

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Sabina, iti tin pumnii sa strangeti banutii necesari sa va mutati: o sa scapi si de vecini, dar si de soacra . Apropo, v-ati impacat? N-ai ce le face vecinilor, pai daca si vecinul de sub noi s-a plans ca ne aude umbland prin casa!!! Nu te mai necaji, ca nu-ti face bine .

amr 9-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Buna, dragi mamici si burtici!
M-am simtit incurajata de noile burtici aparute pe forum si mi-am zis si eu acum ori niciodata! Am 32 de ani si astept si eu o fetita cuminte, Maya Sophia - DPN 8 iunie 2010, UM 1.09.2009, o surioara pentru Luca, nascut in martie 2008. Voi naste, sper natural, la Giulesti. Daca mai aveti nevoie de alte date, va rog sa imi spuneti si sa ma instruiti in legatura cu ce as mai avea de facut (gen activat PM s.a.)
Va urmaresc cu drag si interes de luni de zile, dar calculatorul pleaca zilnic la serviciu cu tati, iar seara, cand se intoarce, sunt la mare concurenta cu fii-miu. De o saptamana m-am intors la serviciu asa ca, cel putin pentru o luna, doua, sper sa pot si scrie pe forum, nu doar sa va citesc.

Va urez tuturor un sfarsit de sarcina cat mai agreabil, fara complicatii, bebelusi sanatosi si cuminti, nastere usoara si lauzie si mai usoara.
Acum o sa astept cuminte sa trec de faza de inceput, ca sa imi apara si mie mesajele in timp real.

Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Cristina, merci de sfat, la concluzia asta am ajuns si eu. M-a mai sfatuit la fel si o colega, mamica de fetita de 1,5 ani. Deci iau pompa electrica.

Wow, 2 kile deja! Bebelina mea e mai mica, as vrea sa creasca mai mult, desi deja abia respir.

Ana 31+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 8 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Rocsy, ai grija de tine si fa-te bine ! Sufla nasucul des (acuma chiar ti-ar folosi batista bebelusului ) ca sa eviti sa stranuti pe cat posibil, sa nu-ti fortezi burtica...

amr 9-

Mergi la inceput