Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"
Raspunsuri - Pagina 13
cusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Cornelia, draguta si finuta burtica ta ! Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana amr: -9 |
Cornelia
30+ cu Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
n_a_n_a spune:
Ancutzica, cred ca pe tine te-am saltat cu urarile: deci, bine-ai venit la burticile cu flori de liliac !
Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9
cris_09 spune:
Buna ziua burticutze !!!
Ati dat gata capitolul si ati scris deja jumatate din unul nou..sunteti tare vrednicute!
L-am terminat de citit pe cel vechi,si am retinut,k am si eu gasca de "nasteri naturale"!Vivela,Mira bine m-ati gasit.Asteptam si alte fete sa pofteasca in vagoane!!
Ma apuc de recuperat!
poze
Cristina32+ cu Sebi
AMR 8 sapt
Anutza_26 spune:
hello fetelor.. eu nici nu apuc sa citesc in ritmul in care scrieti..
Ioana ce vrei sa spui? sper ca nu ti se pare ca ai pierdut dopul?
Eu la Teea am simtit ca imi curge ceva.. am simtit ud intre picioare mai exact.. si cand am ajuns la baie(eram la cumparaturi) am vazut o chestie gelatinos mucoasa.. nu stiu cum sa exprim.. maro inchis.. si cam ala a fost..
Ana - mamica Teei (03.06.2008) si 29+ cu bebe 2
Blog-ul Teei : http://familie.dasolutii.ro
Copilul nr. 3 - site-ul meu http://www.dasolutii.ro
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui Anutza_26 hello fetelor.. eu nici nu apuc sa citesc in ritmul in care scrieti.. Ioana ce vrei sa spui? sper ca nu ti se pare ca ai pierdut dopul? Eu la Teea am simtit ca imi curge ceva.. am simtit ud intre picioare mai exact.. si cand am ajuns la baie(eram la cumparaturi) am vazut o chestie gelatinos mucoasa.. nu stiu cum sa exprim.. maro inchis.. si cam ala a fost.. Ana - mamica Teei (03.06.2008) si 29+ cu bebe 2 Blog-ul Teei : http://familie.dasolutii.ro Copilul nr. 3 - site-ul meu http://www.dasolutii.ro |
pai mi se pare sau nu stiu. eu la prima sarcina am avut cezariana programata. Am fost la baie si tot tamponul era plin de o secretie abundenta si pe hartie s-a luat as amai mult si era alb spre galben, fara sange fara nimic.
Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
cusa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
ti-am trimis numele cont si parola cusa si mamanati aveti niste burtici adorabile 31+ Matei ... |
Vero am vazut si burtica ta f frumusica, dar tu tot slabuta esti!!
Cornelia
30+ cu Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
Reallaura spune:
Sabina scumpa, dopul poate fi cu sange sau fara, dar e o cantitate mare, nu ai cum sa nu-ti dai seama..am vazut la soramea. Si in plus e ca o gelatina.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 34+ Ilinca Sabina
cusa spune:
citat din mesajul lui cris_09 Buna ziua burticutze !!! Ati dat gata capitolul si ati scris deja jumatate din unul nou..sunteti tare vrednicute! L-am terminat de citit pe cel vechi,si am retinut,k am si eu gasca de "nasteri naturale"!Vivela,Mira bine m-ati gasit.Asteptam si alte fete sa pofteasca in vagoane!! Ma apuc de recuperat! poze Cristina32+ cu Sebi AMR 8 sapt |
Ma alatur si eu in vagoane cu nastere naturala , dar sunt open mind!! vedem cum evolueaza sarcina si ce ne vor indica medicii! Pana atunci mergem cu curaj inainte!
Cornelia
30+ cu Emma
cusa spune:
Fetele vad ca vorbiti despre dopul gelatinos, scuzati-ma daca pun o intrebare stupida, ce se intampla apoi dupa ce pierzi dupul asta? Se rupe apa? Intri in contractii? Iti vine sa nasti repede sau se poate intampla si sa mai dureze cateva zile pana nasti?
Rocsy sa te faci bine in curand , nasol cu raceala! Ceaiuri multe cu miere si lamaie si vitamina C si multa odihna!Ai grija!
Cornelia
30+ cu Emma
r_ocsy spune:
Sabina : pe mine deja ma ia cu transpiratii cand am vazut ce ai scris ... poate e doar secretia acea normala dar in cantitate mai mare .
R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !