Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"
Raspunsuri - Pagina 12
r_ocsy spune:
ancutzicab : bine ai venit , sarcina usoara in continuare (esti in listuta) !
Scrie repede 10 mesaje cum te sfatuiau fetele sa scapi de moderare si sa vedem ce scrii in timp real
R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
n_a_n_a spune:
Cornelia, draguta si finuta burtica ta !
Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9
r_ocsy spune:
Gandire pozitiva fetelor ca este cea mai buna , si pentru noi si pentru bebei !
Trebuie sa intru si eu sa vad pozele ca vad ca s-au inmultit . Eu in continuare nu pot sa scot pozele din aparat ... imi vine sa il trantesc, nu stiu ce are !
R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Gandire pozitiva fetelor ca este cea mai buna , si pentru noi si pentru bebei ! Trebuie sa intru si eu sa vad pozele ca vad ca s-au inmultit . Eu in continuare nu pot sa scot pozele din aparat ... imi vine sa il trantesc, nu stiu ce are ! R_ocsy 30 + Ana Sofia AMR 9 saptamani ! |
Incearca sa pui stick-ul in alt aparat sa vezi daca merge: poate este stick-ul de vina si nu aparatul tau...
veronicach spune:
si noi am updatat albumul...cu burtica de 31 de saptamani
fata de alte burtici a mea parca este micutza dar... nici mamii nu este asa de mare
30+ Matei ...
theophillina spune:
Carla, NicoletaB, Corina, Nana, Ana, R_ocsy, Cristina multumesc mult de tot pentru primirea calduroasa, sunteti niste dulci, va pup.
Carla, spor la calcat, sper ca ai terminat deja, si eu cu calcatul nu stau prea bine, nu-mi place deloc, am vreo 2 stive si de vreo 2-3 zile ma invart pe langa ele si tot aman, insa eu sunt si putin nesimtita, ca nu ma doare nimic, tu macar ai un motiv ca te doare spatele. Apropo, felicitari pt mazarichi, pt mine mamicile de gemeni sunt un fel de eroine si eu mi-as fi dorit gemeni sa scap de a doua sarcina (as vrea 2 copii), insa n-a fost sa fie, sa nasc acum si mai vad dupa aia cu a doua sarcina, curaj gaina ca te tai!
Corina, acum am vazut ca tu ai DPN-ul la 2 zile dupa mine, si sunteti vreo 4 mamici pe 29.06.2010. Eu am asa un feeling ca o sa nasc fix pe 27 iunie, nu stiu de ce, asa am avut un feeling de la inceput ca o sa fie baiat si baiat e, si-atunci mi-am zis: daca o sa fie baiat o sa nasc fix pe 27 iun. si o sa am o nastere usoara. Sper sa nu ma insel! Si eu ma consolez cu gandul ca toate mamicile curajoase care vor naste pana atunci ne vor da si noua din curajul lor. Mie mi-e o frica de nastere de mor, cateodata ma pun seara in pat si cum nu pot dormi de atatea ganduri (cum voi fi ca viitoare mamica etc.) imi zic: sa presupunem ca acuma sunt in luna a 9-a si ma iau durerile facerii, ce ma fac??? Niciodata n-am putut merge cu gandul mai departe, pur si simplu, mor de frica. Eu vreau sa nasc natural (mi-e mai frica de cezariana) si sper sa nu intervina nimic pana la sfarsit, plus ca am un doctor foarte bun, voi naste cu epidurala, si din punctul asta de vadere il iubesc pe doctorul meu, ca mi-a zis ca el nu e de acord sa lase femeile sa se chinuie cu travaliul, fara epidurala, si la sf. cand trebuie sa nasca sunt terminate de durere si oboseala. Imi povestea acum 2 sapt cand am fost la control ca l-a sunat un prieten medic ca naste nevasta-sa si e in travaliu de vreo 5-6 ore si ca nu mai poate de dureri etc. Se duce doctorul meu, insa femeia aflata in travaliu, scotianca (deh, englezii astia cu ciudatieniile lor) zice ca ea nu vrea epidurala, ca vrea sa simta nasterea etc. Doctorul meu ii zice: mai devreme de inca vreo 5 ore nu nasti, aia nimic, ca nu vrea. In sfarsit, mai trec vreo 5 ore de chinuri si cand sa nasca, la expulzie, cand dr. meu tocmai apucase capul copilului, asta il apuca pe dr. de o mana, ii cade manusa, si practic a tras copilul cu o singura mana, putea sa se intample o tragedie, ce tampita! Asa ca am incredere in dr. meu sper ca totul sa fie ok, cateodata ma gandesc ca n-o sa apuc sa ajung la clinica in timp util ca eu stau la vreo 60 km de Salonic unde e clinica, dar drumul il fac cam intr-o juma’ de ora ca e autostrada. Of, hai ca om trece noi si peste asta!
Nana, imi pare rau pt insomniile tale, in ultimul timp am inceput si eu sa dorm un pic mai prost, insa inca ma descurc, eu sunt bine-mersi, ca sa zic asa, si pe tine te consider o eroina, ca ti-am citit povestea de la inceput si chiar eu nu stiu ce faceam daca aveam o sarcina mai greuta.
Ana, va asteptam cu mare drag la vara in concediu, e asa frumos aici, eu si acum ca e cald si soare, ma plimb in fiecare zi cate o ora (aprox. 4 km) pe malul marii.
R_ocsy, imi pare tare rau ca esti racita, sa te faci repede bine, multumesc ca m-ai trecut in listuta, poate ma treci si la sarbatoritle lunii martie pe 27 martie e ziua mea, sa ma simt si eu bine! Ref. la PM, cred ca de-abia acum mi-am activat PM ca eu ma uitam in alta parte , ia sa vedem daca merge, si sa-mi trimiteti si mie parolele.
Cristina, succes azi la analize, ref. la aquagym te invidiez de-adevaratelea, eu in Romania faceam la Hotel Ramada, si tare mult imi placea, mergeam cu prietenele mele care se duc si acum, si chiar vorbeam cu ele ca imi ziceau cate gravidute vin. Aici, din pacate, m-am interesat la un hotel de 5 stele pe care il am langa mine, super frumos si super scump si din pacate au ca si pret total pe zi 25 euro/zi SPA all inclusive, din care aquagym e numai juma’ de ora, ca si o zi de SPA cu toate cele incluse nu mi se pare scump, dar eu vreau numai aquagym si sa dau 25 de euro pt o juma’ de ora mi se pare super scump.
Va pup si vb mai tarziu ma duc sa gatesc (ca eu gatesc in fiecare zi)!!!
Theodora 25+ Stelios
ancutzicab spune:
R_ocsy - multumesc pentru listuta! Mi-am activat si PM, poate imi trimite si mie cineva, cand poate, instructiuni legate de contul comun, de poze... ca vreau sa va cunosc mai bine (adica si vizual). Sper sa ma descurc sa pun si eu macar o poza.
Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
n_a_n_a spune:
Lasa, Vero, Mateiut sa fie mare in ea; e frumoasa burtica ta!
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancutzicab R_ocsy - multumesc pentru listuta! Mi-am activat si PM, poate imi trimite si mie cineva, cand poate, instructiuni legate de contul comun, de poze... ca vreau sa va cunosc mai bine (adica si vizual). Sper sa ma descurc sa pun si eu macar o poza. Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca |
ti-am trimis numele cont si parola
cusa si mamanati aveti niste burtici adorabile
31+ Matei ...
Ioana5255 spune:
am si eu o intrebar cam stupida ce e drept, avand in vedere ca sunt la a 2 asarcina. Cum e cand pierzi dopul gelatinos? Ce simptome sunt?
Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.