Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Am vazut si eu stirea aseara la TV in timp ce calcam! Am schimbat postul, caci imi stricase dispozitia!
Sa ne fereasca D-zeu de astfel de incidente!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

vai de capul meu Rocsy. Inadmisibil. Si eu am stresul asta sa nu mor la nastere. L-am avaut si la Ale si i-am lasat instructiuni clare sora-mii sa o creasca ea pe Ale, daca eu mor.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

vai de capul meu Rocsy. Inadmisibil. Si eu am stresul asta sa nu mor la nastere. L-am avaut si la Ale si i-am lasat instructiuni clare sora-mii sa o creasca ea pe Ale, daca eu mor.

AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Eu sincer nici nu m-am gandit la asa ceva, dar vad ca inca in ziua de azi te poti astepta la orice !

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sabina, nu te gandi la asa ceva... Noi macar avem certitudinea ca atat medicii cat si asistentele vor fi cu ochii pe noi non stop... Nu e ca la unele spitale de stat, ca poti crapa de zece ori pana sa te bage cineva in seama!

Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Sabina, nu te gandi la asa ceva... Noi macar avem certitudinea ca atat medicii cat si asistentele vor fi cu ochii pe noi non stop... Nu e ca la unele spitale de stat, ca poti crapa de zece ori pana sa te bage cineva in seama!

Nana totul e relativ pe lumea asta. Se poate intampla oriunde. Orice facut aiurea poate duce acolo fie ca e la stat sau la particulara.

AMR - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sabina, daca o luam asa, nu e sigur nici sa traversezi strada!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Sabina, daca o luam asa, nu e sigur nici sa traversezi strada!

de acord.

AMR - 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Sa va spun ce mi-a povestit sotul aseara, l-a dat peste cap ce a auzit.
Vorbeau pe la servici despre sarcini , doctori ginecologi si asa mai departe. Au o colega mai in varsta , pe picior de pensionare, iar nepoata ei saptamana trecuta s-a internat la maternitate ca sa nasca, i-a fost indusa nasterea, a nascut o fetita perfect sanatoasa doar ca biata de ea a murit la 2 ore de la nastere ; se pare ca daca ar fi supravegheat-o mai atent dupa nastere s-ar fi putut interveni. Nu a putut sa imi spuna cu ce medic a nascut si de ce a murit pana la urma , stiu doar ca este tragic . Dumnezeu sa o odihneasca ! O astepta inca un copil de 12 ani acasa .

Ufff vaii cutremurator!!! Cum s-o fi intamplat!!! Groaznic cand citim stiri din astea!!!

Nu mi-a venit sa cred si am cautat pe net stirea , din pacate e adevarat !
http://www.brasovultau.ro/Si-a-gasit-sotia-moarta-30920.html

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Cornelia
30+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Sa va spun ce mi-a povestit sotul aseara, l-a dat peste cap ce a auzit.
Vorbeau pe la servici despre sarcini , doctori ginecologi si asa mai departe. Au o colega mai in varsta , pe picior de pensionare, iar nepoata ei saptamana trecuta s-a internat la maternitate ca sa nasca, i-a fost indusa nasterea, a nascut o fetita perfect sanatoasa doar ca biata de ea a murit la 2 ore de la nastere ; se pare ca daca ar fi supravegheat-o mai atent dupa nastere s-ar fi putut interveni. Nu a putut sa imi spuna cu ce medic a nascut si de ce a murit pana la urma , stiu doar ca este tragic . Dumnezeu sa o odihneasca ! O astepta inca un copil de 12 ani acasa .

Ufff vaii cutremurator!!! Cum s-o fi intamplat!!! Groaznic cand citim stiri din astea!!!

Nu mi-a venit sa cred si am cautat pe net stirea , din pacate e adevarat !
http://www.brasovultau.ro/Si-a-gasit-sotia-moarta-30920.html

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Cornelia
30+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Groaznic!! Fara cuvinte , ma inspaimant cand citesc stiri din astea!

Cornelia
30+ cu Emma

Mergi la inceput

Am pus pozici cu noi la 30 de sapt, sa vedeti cum a explodat si burtica mea de vreo saptamana asa!!!

Cornelia
30+ cu Emma

Mergi la inceput