Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (53)"
Raspunsuri - Pagina 10
Crissy_C spune:
Neatza burtici!
Oanalex, Theodora, bine ati venit, sarcini usoare si bebei sanatosi! Si sa ne scrieti mai des, nu va mai sfiiti atata, orice parere in plus, orice experienta ne e tuturor de folos!
Mira, ce bebelina grasunaaaaaaa! Vezi, te plangeai de kg in plus, dar uite ca si Maya are partea ei de 'vina'
Cristina, si tu ce baietel maaaare si cuminte, a depasit 2 kg si s-a si asezat in pozitie de lansare!
Bafta tuturor fetelor care mai merg la eco zilele astea, sa veniti tot cu vesti asa bune!
Eu merg azi la Medlife sa-mi mai fac niste analize gineco de trim III si sa-mi iau trimitere la analizele de sange, si vreau sa se uite doctorita de acolo si la col(chiar daca nu imi urmareste ea sarcina), sa fiu linistita ca-i ok si pot sa continuu orele de aqua gym, asa ca poate-poate imi face vreo eco transvaginala, sa o mai vad si eu pe piticutza, ca tareee mi-e dor de ea
fetele!
Cristina, fericita 27+ cu Patricia
theophillina spune:
Buna dimineata, burticilor si de la mine! Va invit la un cappuccino cu lapte, eu acum am ajuns acasa, aici in Grecia in fiecare zi (in alta localitatde) sunt piete populare, zic ei, cam cum sunt pietele obisnuite la noi, la mine in orasel e miercurea, insa nu au numai legume si fructe, au de toate, alte produse de larg consum (peste, branza, oua, carne, masline, deteregenti, etc.), haine, , tot ce doresti. Am mai luat si eu pt bebe un body si un costum (bluza, pantaloni, caciulita, baveta, manusi) amandoua galbene, pana acum am luat si eu doar cateva hainute si am primit cadou un port-bebe, camera o voi face dupa Paste, desi m-am cam orientat de pe acum de patut, carut, etc. (avem aici un magazin mare cu produse Mothercare, Chicco, etc.) si din cand in cand mai trag cate o fuga pe acolo, ca nu ma pot abtine. Voi cele care sunteti mai vechi pe aici poate stiti, nu-mi apare PM poate ca din cauza ca sunt inca moderata si tre’ sa trimit 10 mesaje mai intai? Pupici pe burtici
Theodora 25+ Stelios
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Sabina : se pare ca dupa o varsta o luam razna rau de tot ... sper sa nu ajung ca si baba si mosul respectiv . Vroiam sa te mai intreb , dar restul vecinilor cum ii suporta pe galagiosi ? Theodora : nasol final a avut saraca baba , nici nu vreau sa ma gandesc. Ioana ( Artu ) : te sustin si eu in campania cumparaturilor ... nu am cumparat nimic momentan, tot astept luna aprilie ... cred, sincer , nici eu nu stiu ce astept dar momentan nu am chef! Gabi : mie una pediatra respectiva mi s-a parut putin cam dura Discordia : multa sanatate amandoura Ana : eu la verigheta am renuntat de mult, nici nu ma mai chinui sa o incerc iar la capitolul sosete, am doar vreo 3 perechi care mai intra in picior si bine-nteles ca lasa urma, cum altfel ? Nana : cat noroc ai si tu cu vecinii !!! Cristina : felicitari pentru rezultatele bune de la eco Cred ca am innebunit-o pe pitica cu atatea stranuturi ... s-a linistit complet saraca , era mai vesela azi dimineata pana sa ma ia stranuturile repetate . R_ocsy 30 + Ana Sofia AMR 9 saptamani ! |
Rocsy pai in afara de soacra si vecinii cu pricina nu mai avem altii. Gard in gard cu noi e o firma si peste drum biserica.
Nana nasol si la tine cu vecinii. Unii sunt dusi cu capul. M-am impacat cu soacra, a venit ea spasita, da-o incolo. Ce naiba sa fac? Asa mi-as lua campii de aici,daca as avea si cu cine sa ma inteleg. Dar vb sora-mii poate dau din lac in put, unde stateau ele inainte era unul de ii zicea Gigi Balamuc, era gard in gard cu ele, punea manele, umbla beat pe strada si busea masini, un nenorocit si tot le manca zilele. Asa m-am saturat.
Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Crissy_C spune:
Anca, bine ai venit si tu, ce ne mai inmultim!!! Asa este, scrie-ne 10-12 mesaje si iti vor aparea si tie in timp real! Sarcina usoara si bebelina sanatoasa!
Cristina, fericita 27+ cu Patricia
Ioana5255 spune:
Cat despre nascutul meu va spun 100% ca nu intru in aprilie. Roxi iti dai seama ca ma iau si pe mine fiorii, dar ce naiba sa fac. Cum se zice curaj gaina ca te tai. Tu mai stai cumintica acolo, mai ai. Asa eram si eu ca tine, sa fac 26 de saptamani, 30, 32, 34, 36 si cred ca ma opresc la 36 dupa cum simt eu asa. Si eu as vrea sa infloreasca liliacul si sa se nasca fetele in aprilie. Aseara nu puteam sa adorm, Iustina mega cuminte, deja dormea, Ekaterina se zbantuia de mama focului, abia am potolit-o cu mana pe burtica.
Nati nu m-as unat nimeni. Scuze ca scriu aici, dar mi-e lene sa intru in mesaje
Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
n_a_n_a spune:
Nu stiu daca v-am mai link-ul de la www.youtube.com/watch?v=3-4J5j74VPw" target="_blank">Bolero-ul lui Ravel , noua ne place tare, tare mult ! Bun de pus la maxim si de stresat vecinii manelisti!
Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9-
r_ocsy spune:
Sa va spun ce mi-a povestit sotul aseara, l-a dat peste cap ce a auzit.
Vorbeau pe la servici despre sarcini , doctori ginecologi si asa mai departe. Au o colega mai in varsta , pe picior de pensionare, iar nepoata ei saptamana trecuta s-a internat la maternitate ca sa nasca, i-a fost indusa nasterea, a nascut o fetita perfect sanatoasa doar ca biata de ea a murit la 2 ore de la nastere ; se pare ca daca ar fi supravegheat-o mai atent dupa nastere s-ar fi putut interveni. Nu a putut sa imi spuna cu ce medic a nascut si de ce a murit pana la urma , stiu doar ca este tragic . Dumnezeu sa o odihneasca ! O astepta inca un copil de 12 ani acasa .
Nu mi-a venit sa cred si am cautat pe net stirea , din pacate e adevarat !
http://www.brasovultau.ro/Si-a-gasit-sotia-moarta-30920.html
R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
n_a_n_a spune:
Doamne fereste Rocsy! Biata familie! Cum naiba se mai moare la nastere in sec 21?!
Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 9-
ancutzicab spune:
Multumesc de primire! Uf, parca mi s-a luat o piatra de pe inima acum ca am facut primul pas ! Voiam sa va spun ca eu am folosit la Luca, cu succes, aspiratorul asta de nas http://www.babyartikel.de/produkt/nasen_und_ohrenpflege/chicco_nasenschleimentferner (Multumesc Sabina pentru pont!)
Din pacate la noi nu l-am vazut in magazine, o fi dar nu am stiut eu unde sa il caut. In legatura cu pompa, am folosit-o destul de mult pe cea manuala de la Avent (am luat-o inclusiv cu mine in maternitate si... ce bine mi-a prins la desfundatul canalelor - sper ca la Maya sa nu mai fie cazul). Sunt convinsa ca cea electrica, tot de la ei, este mai practica, dar pentru timpul relativ scurt de folosire, nu mi se pare ca se justifica diferenta de pret.
Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Doamne fereste Rocsy! Biata familie! Cum naiba se mai moare la nastere in sec 21?! Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana amr 9- |
Pe cuvant daca stiu !
R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !