**Buburuze de 2009 in actiune (17)**
Raspunsuri - Pagina 7
cris_82 spune:
ema la cat mai multe nopti linistitesi cu cea mai mare placere te sevesc cu o cafea cu zahar si lapte
anna ce frumos va jucati voiin seara asta le-am zis la toti amatorii de plimbari sa mai strea si pe acasa si sa beleasca ochii la televizor ca e vineri si au filme buneiar eu de gand sa pregatesc o baie cu petale de boscheti si lumanari si toate celeasa ca o sa leganam pe vladut sa doarma bine la noapte si pana mai tarziu dimineatapai ia sa pui mana si sa strangi de pe acuma bani pentru viitorul lui bmw ca sa nu mai plimbe masinuta prin casa
mada spor la treaba
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
reby-iry spune:
neata mamici!in primul rand imi cer scuze ca nu am mai intrat ieri asa cum am promis dar in timpul meu care-l aveam acordat pt forum m-am bagat la o conversatie telefonica cu o prietena si uite asa am ramas fara timp si dupa aceea am umblat toata ziua afara,in parc,reby,e innebunita dupa leagan,asa ca toata ziua suntem in fata blocului sa dam fetita in utza;nu stiu cand o sa reusesc sa recuperez ca astazi pleaca si cumnata-mio din romania la noi si trebuie sa ma apuc de mancare,alea,alea.
eu incerc sa recuperez,pe cat posibil,ca astazi mi-a dormit f bn maimutica,ne-am trezit la 9 ca niciodata
toate fetele
reby,printesa lui mami
emanouela spune:
ano ia fata draga perfuzabila mea, ti-o dau cu cea mai mare placere cum se plimba el cu masinutaaaaaaaaaaa
sarumana cris....sperrrrrrrrrrrrrrrrrr
cuscra hai treaca de la noi de data asta
cris_82 spune:
iry pai pentru asa distracti a printesei,nu te trecem absentama bubur ca rebekuta a dormit..am zis eu azi de dimineata fetelor ca e ceva in aer de dorm copii astia asa binesi sper sa tina mult timp de acum incolo..oooooooooo,o sa ai musafiri decipai daca tot te apuci debucatareal sa ne spui si noua ce faci bun ca eu una sunt in pana rau de tot
mai fetelor,mie mi se exfoliaza unghiile astea de imi vine sa morm-a cadorisit soata de craciun cu un tratament pentru unghii de la mavala,cine foloseste produse de la ei???stiti ceva..e bun???
Brotac Terorist
Serialbastre spune:
Cris, sa stii ca nu chiar toti dorm bine. Cezara mea iar face mofturi si dintele ala nu mai sparge odata. Azi-noapte iar a apucat-o pe la 1, sotul a cedat, imediat si-a desfacut fotoliu. Nu stiu, am obosit sau nu mai am rabdare ... zilele astea am preferat sa o iau langa mine si sa dormim cat de cat. Si mi-e ciuda ... iar am sa ma chinui cu dezvatatul ... exact asa am patit si la primii doi dinti.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Blogul Cezarei
anna-mama spune:
Eu am venit de afara, tura a doua. Puiul a adormit, era rupt de oboseala. Si eu sunt terminata si am la treaba in wkd
Cris, am vazut niste caciulite aproximativ cum ziceai tu la miniblue, voi aveti in Constanta? pe roz nu erau. mi-am dat seama acum ca nu m-am uitat la pret...
pe toate
Eseea spune:
mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
eumada spune:
aloooooooooooooooooooooo
fetele treceti la apel...lasati soatele cu copiii si haideti la o sueta barfa,pizza si altele....uraaaaaaaaa
chiar daca...
ce faceti acolo?
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
povestea nasterii
cris_82 spune:
am revenit am fost si i-am luat la finut pantaloni si si un bluzon cu Police si la mandra mea o bluzita foarte faina..acum kinderul doarme si am intrat si eu un pic pe aicea
andreea offf mititicapupam dulce printesa mica sa nu o mai chinuie asa de tare dintisorul si sa iasa repedecrred ca oboseala isi spune cuvantul ca si eu parca uneori simt ca nu mai fac fata cu toate si-mi pird cumpatuldar ai sa vezi ca imediat cum o sa iasa dintisorul o sa fie bine
anna multam mult de totavem miniblue in constanta,numai ca nu prea intram in el pana acumadar sigur imi fac timp si dau o fuga..nu-ti face griji de pret ca oricat ar costa si tot ii iau 2 fesulici macarsi spor la treaba in weekend
mada pai soata mea s-a cotit cand i-am zis ca sa stea un pic cu tero ,nu de lata dar venea un miros din pampersul ei si el a fugit ingrozit
eseea chiar nu am avut timp sa ma uit,dar in seara asta o sa arunc un ochi
Brotac Terorist
cris_82 spune:
P.S a venit sora-mea cu al ei ...eu vreau s-o pun de-un viol si la naiba ca nu pot
deja sunt plina de nervi]ciu-ciu viol romantic cu al meu,imdemnizatia nu a venit de aproape o saptamana si cica abea de sapt viitoare pe marti sa incerc cardul,si toarta asta a mea crea cartofi prajiti la ora asta..e o zi foarte proasta..
Brotac Terorist