**Buburuze de 2009 in actiune (17)**
Raspunsuri - Pagina 16
anna-mama spune:
Picky, ce mare s-a facut Stefi, deja merge destul de mult singura, in cateva zile nu o sa mai aveti treaba cu ea Poate iti mai faci timp sa ne-o mai arati si noua in poze.
Voi nu veniti in Romania anul asta?
Ema, mai ai putin pana vii, si atunci sa te tii rasfat
Mirela, bine ai revenit Offf, ce e cu depresia asta, nu o lasa sa te copleseasca. Cred ca esti obosita si eu sunt rupta, dar incerc sa nu ma gandesc decat la minunea de langa mine. Poate daca ne scrii mai des mai te facem sa razi si sa iesi din starea proasta Asteptam poze cu Antonia pe care o si felicitam pt toate progresele facute
Fetelor, ma duc sa fac o baie. Va doresc sa avem o noapte linistita
Ema, macar sa ne dregem doar cu cafea maine, nu ar fi bine?
cris_82 spune:
mi-a mancat zilele copilul astaasa figuranta n-am vazut frate,si masa-mare avea mancarici si mai mult o intarata mai devreme si i-am facu bilet de plecare una-doua.Acum doarme maimuta si sper ca pana maine dimineata sa ma lase si pe mine sa respir..
simina ce frumossssssssssss.....distractie placuta si te asteptam cu impresii ca parca as vrea si eu sa dau o fuga,dar nici nu stiu oricum,drum usor si pitic cuminte
ema si ce te face sa crezi ca nu stiu sa fac si dietetice???chiar..cum pana mea se faca pizza dietetica ca pe bune daca nu m-ai bagat in ceata
annamai,mai da ce baiat am vazut eu acolodar am totusi 2 intrebari...
1.ce a patit pe obrajor???
2.nu gusta nisip,iarba,pietricele si ce mai nimereste in cale????
picky ma bucur ca a acceptat laptele de consum si nu aveti probleme,ca la cat ati avut de tras cu ea cand a fost mica..nici nu vreau sa-mi amintesc.Pai am inceput sa o tinem numai de-o manuta si mergem chiar pe toata talpita,iar cu cealalta mana aratam la ceas,masa,cutzu,pisinumai ca nu vorbim,dar e timp destulce tare vezi ca acu intra relusha si se supara radoze daca-i face stefi ochi dulci la alt baiat
ema acu tu ce faci???te muti cu tot blocul,dar il trimiti pe bucati in tara[:)))]?????
picky mai fetelor,dar voi ati progresat nu glumafelicitari stefaniei pentru pasii facuti singurica
miruta ma bucur ca sunteti bineia zi tu ce te supara ca nu te vreau depresiva..cine se face vinovat si vin eu si rezolv problema
si acum anunt de ultima ora..nato ma vrea fresh penru un violasa ca puneti mana si va ancorati ca nu stiu cat de mari vor fi pagubeledar mai intai o punde-o baie calda si ceva de haleala ca vad o foame de as baga in mine si crocodili
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
emanouela spune:
si-am apasat trimite mesaj inainte sa dau si tigara :))))))))) ....n-ai treaba cu mineeeee, sunt in lumea mea, deci dau si , mai multe asa, ca sa fie....nu de alta da abia astept sa pufaiesc una....ca aici nu dau 5 euro pe pacht nici sa ma bata cineva
hai ano la dres....daca nu iti place astaaaaaa merji la terasa de la plantatia mea si zici chelnerului sa iti dea cea mai buna, tare, aromata cafea, asa am zis eu, ca de nuuuuuuuuuuuuuuuu ii sparg botul...chiar asa....ce are pe obrajor??? semn de buna purtare???? daaa, mai am putintel....da zilele astea trec cel mai greu si mai ales ca s-a stricat si vremeaaaaa....eh, trece
cris...o faci cu faina neagra, vegetariana si fara branzeruri....practic blat si "iarba"....e, te-am dat gata e????? poi nu poti sa faci pizza dietetica....cum puii mei sa faci ca o pizza daca nu are si branza nu e pizza....branza cu blatul....adica proteina cu carbohidrat nu e dietetic nici sa stam in cap....e, am trimis niste chestii mai voluminoase ca de, stam 4 luni totusi....3 in Iasi si restul prin concediu...de mutat ma mut dar nu inapoi in Romania....nu am nervi sa ma bat cu ce e pe acolo
mirela iti garantez ca daca ai sa intri mai des acili'sha iti revii sau te duci de tot la vale....ori la bal ori la spital ...:)))))...
m-am tampit
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
ema multam de cafeluta si pufaitoare sa stii ca pot sa pun de-o pizza din aia dubioasa si sa vezi ce buna o sa fiesi mai ales bio frateeeeca pun verdeata verdeturi de la mine din gradina
La Multe Lunite inainte
Darius Mihail buburuza de Ema sa cresti mare si voinic bestiuta mica dulce
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani, Darius!
Ema, mie azi imi trebuie doar cafea, a dormit ceva mai bine
Cris, pai vanataie are in obraz, a facut-o la nervi, nu-l lasam sa mearga unde voia el, s-a smucit si a vrut sa iasa in viteza din camera si a intrat cu obrazul in cantul usii De vreo saptamana o are si nu-i mai trece.
Noi am venit din parc si acum baga somn
emanouela spune:
ano pt vanatai fa asa....prinde-l intr-o pasa buna si tine apasat pe vanataie cu degetul cateva sec dupa care acelasi nr de sec masezi usor cu degetul....repeti aceasta operat de cateva ori ca sa ajuti sa se descongestioneze
saumana fetel.....daca va spun ca am uitat ca face 7 luni ma credeti????
anna-mama spune:
Ema, pai si nu dai tort? Ca eu mor de pofta, ca de cand fi-miu s-a facut baiat mare, nu-i mai fac in fiecare luna tort
Multam de sfat, dar nu sta ca de cate ori se loveste incerc sa fac asta Oricum, e indianul obraz vanat
emanouela spune:
eu am provocat-o pe cris la pizza dietetica si tu acu vii si ceri tort....ai vazut frate asa cevaaaaaaaaaa....is la dieta, cica....deci daca nu pap eu nu papa nimeni....solidaritate...eeeeeeeeeee :)))))) pupam Obraz vanat, asa ii zic de acu