**Buburuze de 2009 in actiune (17)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ano, e calda..te asteaptaaaaa
cris te provoc...fa o pizza dietetic, asa, pt je
simina, nanuta lui Darius e insarcinata, intamplator o cunoaste si Alice....si multumimmmmmm si iti dorim destrabalare maxima la munteeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ema, mi-am baut cafeau mai devreme Sarcina usoara nanutei
Cris, miam, pizza Acum incarc pozicile
Simina, pai sa va distrati frumos la munte, asa am si eu un chef. Noua inca nu ne-a venit masina, si in plus avem si treaba, ca mai e asa putin pana la Paste

Mergi la inceput

Ne-am intors de afara, asa ca acum am timp sa va pun pozele facute de dimineata: http://family.webshots.com/photo/2115371780106226777bqLdNJ

Acum e o caldura afara, de maneca scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor

Alic imi pare rau ptr migrene, e posibil sa fie de la trecerea brusca iarna-primavara...cald-rece? Eu am noroc cu sora ca se ocupa de ea (asta pana ii voi gasi si ei ceva de munca) ca eu timp nu as fi avut...dar incerc sa fiu si eu la inaltime, ca de, doar eu sunt mami, nu?

Cris am inceput sa-i dau laptic de care beau si eu si am observat ca nu mai are dureri de burtica..asa ca voi ramane pe lapte din acesta...chiar nu pot sa-mi dau seama de ce Nutrilon lichid ii produce dureri de burtica....Cum stati la capitolul "in picioruse...mers"..ca am vazut pozici si se tine bine Miru

Anna vizionat pozicile...ce mare s-a facut Vladut...Si noi ieri am fost in parc, Stefi a facut ceva scandal in carucior ca nu ii mai place...vrea in brate sa vada totul de la inaltime...in fine...iar in parc a fost foarte fericita cand a vazut droaie de copii, ar fi vrut si ea sa se joace cu ei...De noi s-a apropiat un baietel la vreo 2 anisori si a vut sa o pupe pe Stefi, iar ea tot intindea mainile sa il ia in brate ...sa iti mai zic ca s-a pus pe un plans atunci cand baietelul a plecat la joaca din nou?!

Simina distractie placuta la munte

Ema felicitari ptr nasica...Gata bagajul???

Da, chiar, ce e atata liniste pe aici... hai ca fac strigarea la catalog...vreau prezenta...Ankkaa, Lavinia, Ramona, Yioanna, Daniela, Andreea, Alexa, Reby, DanaMi, Ana, Deea, Miruta, Relusha(ca sigur ai venit din Ro),Bamsy, Voicu_bebi, Mada, Ssabrya Lisa si restul de mamici care nu ati mai intrat din primele capitole....ia faceti bine si dati semne de viata..inteleg a venit caldura, au inflorit ghiocei, narcisele, zambilele, toporasii, dar chiar asa??? nu mai aveti deloc timp sa scrieti 2 randuri???? Eu chiar daca am inceput si munca tot imi fac timp sa va salut....asa ca ia, gata, la apel....ca ma supar rau de tot ...sper ca ati inteles mesajul

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Picky , ce draguta Stefi, cred ca e tare sociabila. Lasa ca acum incepe sa faca pasi si merge si ea la joaca cu copiii Vad ca esti mai in forma azi, te-ai mai obisnuit cu ritmul serviciu, casa, copil?

Mergi la inceput

na ca aci a inceput ploaiaaaaaaaaaaaaaa
ano da ce cumintel e ellll....vad alte mamici pe aci ca fac maraton dupa pici ca-s zbantuiti tareee....bolfosenia merci, merci
picky merci merci.....ei gata.....da de undeee....am strans cateva ca maine dimineata duce al meu un pachet la autocar ca am avea prea multe, om mai vedea c mai facem si azi si de acuuuuu....saptamana viitoare, asa, pe ultima suta de m ca sa am ce injura ca am uitat X, Y
asa....fa prezenta ca nu mai tine....

Mergi la inceput

Ema, pare cuminte pt ca auzea un picamer si nu stia de unde vine zgomotul, ciulea urechea sa afle. Si el ma plimba tot parcul, dar incet sa poata studia baiatul
Imi pare rau ca ploua, hai in Ro, ca e cald si soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Anna asa este, imediat o sa isi dea drumul la mers...ca deja a inceput sa-si dea singurica drumul la manute si face distante scurte prin casa, asa de la canapea la mine sau la vreo jucarie, iar apoi se pune in fundulet ..si cel mai mult merge(face mai multi pasi) atunci cand nu se uita nimeni la ea...daca ne uitam la ea se inhiba si se pune in fundulet Da sunt cat de cat mai bine dispusa azi, chiar daca ploua afara ...Sa zicem ca am inceput sa ma acomodez...e destul de obositor, mai ales ca am si zile cand muncesc 8 ore la 2 locuinte si trebuie sa ma incadrez in timp, mai ales ca nu sunt in aceasi zona...dar asta este....satisfactia o ai cand intra salariul

Ema pai asa e cel mai frumos pe ultima suta de metri ca sa ai ce injura dupa, vb ta...eu zic asa..ce e uitat e bun uitat...si sotul ramane cu toate pe cap?! mutatul? semnat actele?

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

ano o saptamana mai am si vinnnnnnnnnnal meu daca aude cevaaaa zvacneste sa vada el care e mersul...si astampar nu are pana nu vede
picky.....daaaaaaaa, toate raman pe el, atata satisfactie sa am si eu...la semnat nu e probl ca am facut imputernicire. e, dar stii cum e aci....chemi firma; cara toate, le urca si tu ramai doar saaranjezi asa caaaa nu e multa munca. s-o descurca el ca doar e baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Intram si noi sa va mai salutam!
V-am citit ,ma destind cu voi dar mai greu cu scrisul.eu trec printr-o perioada destul de nasoala psihic,sunt foarte obosita si irascibila,sper sa nu o dau in depresie postnatala tocmai acum.
Antonia e bine,creste si ma uimeste pe zi ce trece,e o dulce si o frumoasa.
Felicitam si noi toti puiutii pentru progrese.Am vazut puiutii frumosi foc si au crescut asa de mult.
Iesim si noi mai des acum afara si Antoniei ii place la nebunie in parc la leagan,tobogan,caluti.
In rest...mananca bine,doarme foarte bine,a inceput sa aiba si nopti in care se culca la 21.30 (asta-i ora noastra de culcare) si se mai trezeste la 7 dimi.Am terminat cu tzitzi usor atat pt ea ,cat si pt mn,pur si simplu a supt din ce in ce mai putin pana nu a mai vrut.
Va pupam,sper sa reusesc sa va scriu mai des!

Mergi la inceput