**Zmeurici de iulie-august 2009 (33)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Monica, multa sanatate lui Denis! Pt. febra le dau nurofen si paracetamol alternativ, la aprox. 4 ore. E greu sa iti vezi puiul bolnav. Sa se faca bine repede!

Pup tuturor!

Ma duc si eu langa Vladimir ca e bazait ca si el e bolnavior. Sper sa scapam si de data asta usor, fara febra si complicatii, ca nu imi prea place cum haraie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

la multi ani sarbatoritilor de astazi.
Alinutza sa fii sanatoasa si sa te bucuri de zmeurelul tau.

Alina multa sanatate mamei tale si bafta multa micutei balerine la spectacol.

Giova frumos rau zmeurelul tau. O sa alungi fetele cu matura de la usa ca sa poti iesi din casa.

Matei azi toata ziua a facut temperatura. 38 - 38,5 face. Nu mai stiu de la ce. Maine ii repet urocultura. Cred ca nu e totusi de la infectie pt ca atunci cand avea infectie nu manca si puseele de temperatura nu tineau mai mult de o ora si apoi era bine. Acum mananca dar temeperatura persista. i-am dar paracetamol supozitor.
sper sa fie mai bine maine.
Noroc ca au venit parintii mei azi ca altfel cred ca inebuneam singura cu matei bolnavior.
Tot dau eu vina pe dinti dar de cate ori am zis ca e de la ei si gata in sfarsit ies nu a iesit nimic. acum gingia de jos e alba.
poate poate iese ceva.

Bine macar ca ana e bine. E foarte vesela. Asa s-a bucurat ca a venit bunelul de la zapacit astazi. numai calare pe el a stat si sa jucat cu el.
Cand au sosit parintii mei a facut ana ochii mari si a stat pret de doua minute cu gura cascata si nemiscata si ii studia. nu stia ea de unde sa ii ia. dar si-a amintit si a chiuit odata si a inceput sa rada si sa intinda manutele catre ei. a fost tare dragalasa.

pupici fetelor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare mamicute,

Vin si eu pe ultima suta de metrii sa urez LA MULTI ANI mamicutelor si bebeilor sarbatoriti.

ULIASI - multumim frumos. Nu am mai ajuns la nici o intilnire cu bebelusi.Miine ar fi un picnic pentru ziua de Sf Patrick insa se suprapune cu programarea noastra pentru controlul de 7 luni, asa ca o sa ramina pe saptamina care vine. Promit sa fac pozite si sa le postez.:)
Auleo da' am vazut niste pozici de zmeurasi si zmeurei tot una si una.

POGOS - ai un dodolos super arataos.

GIOVA - m-au impresionat pina la lacrimi felicitarile facute de Marco. Felicitari!!

UNGARAS - sper ca nu te superi da' fata ta e bucatica rupta din tine. Zici ca tati a fost plecat in vacanta. Foarte, foarte dragalasa si are niste ochi....Nemaipomenita.:)

Bryce, nu numai ca merge in 4 labute cu viteza luminii, da' de vreo doua zile, asa , s-a prins cum sta treaba cu tinutul de marginea canapelei si ridicatul in picioare.:) Deci, exerseaza la greu, spre deliciul nostru.:)
Ah, nu stiu daca ati vazut asta, un tatic super mindru de progenitura lui:

http://mylifewithbryce.blogspot.com/

Hai, va pupam,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Hai ca am zis ca mai revin in seara asta.
Sunt ametita ca am facut vreo 15 km pe banda de alergat dar am si mincat azi muult,tocmai am dat gata un bol de iaurt cu müsli.

Giova,eu merg la studioul de fitness seara,plec de-acasa pe la 20.15,fac 10 minute pe jos si plimbarea pina acolo imi face tare bine.Stau cam 2 ore,timp in care sotul meu il culca pe Stefan dupa ce in prealabil ii da lapticul.Fata doarme deja de la 20 sau putin inainte de 20.
Da,cu baletul e o istorie intreaga ,am schimbat scoala anul trecut si profa asta,fosta balerina,e f exigenta ,sa nu zic exagerata.Nu va zic cit e de atenta la orice detaliu pt spectacolul asta,de luni intregi ne tine sedinte,sper sa iasa totusi asa cum trebuie,au muncit mult toate,is grupe pina la 14 ani parca.Pina si rochite comandate in America avem ,nu va zic cit au costat .La vara au examen de trecere de la primary la grad 1,deci urmeaza iarasi luni intregi de repetitii dar fata mea e f incintata deci mergem mai departe .
Aaa,deci Marius Leretter e acum profesor.Nu stiam.Are cabinet tot acolo,vizavi de Catedrala?

Noce,,esti o draguta,lasa ca ii revine pofta de mincare lui Filip,mai au si ei toane...ca si noi.Imi place mult blogul tau si va admir mult pe cele care va gasiti timp si pt asta.Ce mincaruri de post mai faci?
Vezi ca soia la bebelusi a fost f tare contestata cuvreun an si ceva in urma,ar da nu stiu ce dereglari hormonale chiar in cantitati mici.

Alinuta-draguta,sa-ti fie de bine aniversarea .Mi-ar place si mie asa o aniversare dar trebuie sa fiu rezonabila,am fost si eu la spectacol cu portugheza mea .

Cornelia,sanatate tie si copiilor.E total Vladimir cu "ghete",Stefan zice inteligibil numai "da"si uneori se potriveste si imi place sa cred ca e cu adresa .

Monica,sanatate lui Denis,o fi luat vreun enterovirus,atentie mare la deshidratare.

Fetele,vroiam sa va zic sa aveti atentie mare cum faceti cartoful copt.Nu stiu daca stiti dar prelucrarea unor alimente care contin amidon la temperaturi inalte poate declansa formarea de acrilamida.E valabil pt cartofii copti.Cititi aici,am gasit ceva la repezeala:
http://209.85.129.132/search?q=cache:FyWa0THR5w4J:valcenii.ro/cartofi-oricati-oricum-oricand/+acrilamida+in+cartofi&cd=7&hl=de&ct=clnk&gl=de
Aici a fost un scandal intreg cu acrilamida gasita in mincarea bebelusilor.

Inca ceva:cind luat borcanele,uitati-va bine,am vazut unele de la Hipp de la 6 luni cu zahar,scria pe eticheta si in plus,am vazut ca multe contin suc de mar din concetrat de mar care nu e tocmai bun,mai demult,nu erau asa.Cele mai bune mi se par cele de la Alnatura(se gasesc aici la DM),sunt cu sigiliu de la firma Demeter,astia au produsele bio cel mai atent controlate.

Elenada,sanatate lui Matei,febra pina in 38,5 e posibil sa fie de la dinti.Ce fain ca poti fi alaturi de bunici,ce mi-as dori si eu pt bebelusul meu.Din fericire,fiica-mea are o relatie speciala cu parintii mei,o iubesc la infinit.

Mai vroiam sa zic una alta,mai vin eu si in zilele urmatoare.Miine cica vine primvara,ma mai gindesc daca cred sau nu...deocamdata am munti de zapada in gradina .

Noapte buna cu treziri putine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

ALINUTZA, La Multi Ani! Dar cu cine umbli tu daca sotul si bb stau acasa? Pupici si mi-ai facut pofta de vin, yummy!

Cornelia bravo lui Vladimir, cred ca si faptul ca sta cu fratiorii mereu o sa il ajute sa vb. mai repede. Asa imi sunt de dragi astia mici alaturi de cei mai marisori. sa mai pui sa ii vedem!

Darisa zis acum vreo 2 zile "callate!" haha adik taci! Adica asa s-a inteles, destul de clar, nu ca ar fi fost constient, dar am ras rau de tot, iar tafsu foarte mandru.
Dari are dragan tare la copii, de cate ori are ocazia se uita dupa ei si la unii se si intinde sa ii apuce, as vrea sa am mai multe oportunitati s-o las sa se socializeze cu "martieni" de-ai ei.

Lucilau beeei mai zi-i pupei sa te mai lase sa ne mai ridici si noua moralul sa ne hlizim aici cu mesajele tale! Esti de coma, rad de mor cand te citesc.
Deci pe orbecaite va iubiti voi, asa. haha pai mai vreti sa mai iasa totul klumea, asa la viteza si pe intuneric? Cand mai trec pe langa Luis si ii dau asa un pup in graba el zice: "rapido y sin pasion!" haha... eh bun si asa decat deloc, no?

Alina, sanatate mamei! Multe mai face fetita asta a ta, si pe Stefan o sa il dai asa la extra activitati? Succes la ex de balet!
Cartofii aburiti au ceva sau is ok pt bb?
De soia eu stiam ca nu se recomanda cand alaptezi, cel putin la inceput... la bb nu am cercetat nimic.

Fetelor, usturoiul cred ca le place mult bbeilor, se pare ca si pe la noi aici are succes. Citeam ca in timpul alaptarii, asiaticele care manance mult usturoi au mare cerere de lapte. Cica bbeii simt gustul de usturoi din lapte si il prefera, deci le place. Eu nu am pus decat 1 sg data in sosul de cartof dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neata de la noi!

Sunt chiuna ce spunem iei?"sa nu ma inmabat cu apa rece nu"?am presintit ceva pentru ca am dormit ,de fapt nu prea am dormit mai mult ,sucire de pe o parte pe alta,nici macar su noi in pat nu s-a linistit.Vai ,iar dau vina pe dintzuci

Elena imi pare tare rau k Matei e bolnavior,dar au avut drepatete bunicii si apar dintzucii.Te inteleg cat astepti sa iasa k si noi suntem in aceeasi oala.Insanatosire rapida

Monica insanatosire grabnica pentru Denis.La mine a vut efect pentru febra ,Nurofen la 8 orecate ,ii puneam si supozitor novocalmin daca febra crestea mai mult de 38.5.

Vremea asta isi face de cap,astazi a raarit soarele si pe strada noastra ,la propriu,se pare a fi o zi frumoasa .SPer sa nu ma indoiesc de soarele care bate in geam si cand ies afara imi ingheata instant mainile pe carut.Dar cred k ne incumetasm si iesim .Eu am noroc k stau pe malul Muresului,adica la doi pasi de iesirea in bloc este faleza ,suntem cat decat ferite de praf si zgomote de masini.Cum este soare cum se impanzeste dee carucioare cu bebelusi aleea.

E maraici fiica-mea ,si eu sper sa-mi revin dupa o cafea.

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata si de la noi!!!! E senin, nu bate vantul si sunt minus 3,5 grade.
Am fost de dimineata la laborator pt sange. Irina nici macar nu a marait. Curajoasa fata am.
Maine dupa masa am rezultatele. Pt copro am inceput de azi sa iau proba. Saptamana viitoare o rezolv si pe asta. Asa voi stii sigur daca sunt pb sau nu.

Elena, sanatate lui Matei, dar f. posibil sa fie dintii de vina pt febra. Cum sta cu pofta de mancare? Cand ii duci la kineto? Sunt tare curioasa ce va spune. Aici la noi, toti copii care au fost la neurolog sau kineto au pb. Cred mai degraba ca dr. sunt cei cu pb. Toti cu care am vb si si-au dus copii la verificat au spus ca au ceva pb si asta imi da de banuit.
Alina, mult succes cu baletul. Cred ca e tare frumos sa o vezi pe micuta balerina dansand. Nu ne pui poze?
Clara ce frumosi si veseli sunteti.
motana, pup frumoasa Daris cu personalitate. Ziceai mai demult ca nu vrea sa se rostogoleasca. Cum stati acum cu miscarile?
ungaras, sigur ca ni s-a facut dor de MC. E asa draguta cu ochii ei mari.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Denis Stefan
Sara
Octavian
David Andrei
Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Meniul de azi; fructe, cred ca banana cu mar crud.
La pranz fac linte. Eu o fac cu morcovi, patrunjel, telina.
De data asta fac mai multa si o congelez.

A, si dau de baut!!!!. A ajuns si Laura la 7 kg!!!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'mneata
Noi am avut o noapte ....ca de obicei S-a trezit de nenumarate ori. Citeam aici de zmeurici care dorm in patut sau in camera lor..si ma gandeam ca nici o sansa cu Eric. Noaptea doarme foarte agitat, se ridica in fund si vine pe burta cu fata in jos si doarme asa..noroc ca il simtim si il mutam inapoiIsi pierde suzeta si tipa..sau ii este foame si il mufezi la biberon, operatiune care dureaza si 20 de minute pentru 100 ml de lapte, asa ca fac schimb cu sotul la tinut biberonul..bea in etape iar daca ii iei biberonul se supara si tipa de zici ca il taie. Asa ca nu vad nici o sansa in viitorul apropiat sa doarma separat...plus, ca vorba lui Noce, e tare bine sa-l simti noaptea atat de aproape.
Noi ne laudam cu al doilea dintoc..de aici si agitatia in exces si o stare de nervozitate continua...dar trecem noi si de asta.

I-am facut in dimineata asta branza din lapte de capra..si ma mandresc ca mi-a iesit din prima desi nu am deloc veleitati in ale gospodariei. Iar pentru Eric a fost un deliciu..ar fi mancat non stop, insa trebuie sa-l limitez pentru ca in ultimul timp s-a obisnuit sa manance pana ce vomita.

Flosideea urata intamplare cu sora ta, mai ales ca are sugar acasa. Cum te descurci mamicuto si cu strumful in plina eruptie dentara si in calitate de bona? Mult succes si multa rabdare

Monitza cand am vazut ca pitica ta a dormit bine cu o noapte inainte mi-am dat seama ca in 7 luni Eric al meu nu a dormit niciodata mai mult de 3 ore consecutiv si m-am deprimat ca sunt caz pierdut. Cred strumful meu va fi la fel ca Stefan al Corneliei...nici la 18 ani nu va invata ca noaptea se doarme integral

Patricia ce mai faci mamica de baietel scump? Cum se descurca Daniel cu dintii? Rebecca e bine? Iar tu cum jonglezi si cu jobul si cu gospodaria?

lucialu...cuscra draga...intri tu rar, dar si cand intri. Io respect cu sfintenie contractul de incuscreala...da' cum tu si pupa sunteti cam scumpe la vedere m-am uitat si eu in alte curti sa nu risc sa ramana baietu' fara iubitica. Dar doar uitat...stii vorba aia, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place.
Acu' ce sa zic..mai trimite poze cu pupa ca ajung copiii astia sa se vada doar in adolescenta.
Imi pare rau ca si tu te "distrezi" noaptea, ca aveti febra de la dintoci...da' cum zice si mama din dotare sa multumim ca sunt copiii sanatosi, ca papa bine, ca ne aduc fericire in vietile noastre...si ca suntem binecuvantate sa-i vedem si sa ne bucuram de ei (pe mine m-a afectat enorm tragedia mamicutei de gemeni de aici de pe forum).
Oricum eu iti doresc multa putere si rabdare in continuare ca imi inchipui ca tare greu trebuie sa fie sa te ocupi singura de un bebelus dinamic si cu personalitate.
Nici eu nu am citit ca usturoiul ar fi contraindicat si daca ii si place pupei, go for it!!!!
aaa...si pupici de la moldovean catre banateanca

Giova mult curaj la stomatolog. Si eu trebuie sa ajung, pentru ca o alte reminescenta a sarcinii este dantura afectata...mi-au aparut cateva carii, si asa de bine s-au pozitionat..exact la canini Rabdare sa ai si cu diversificarea lui Edi...cred ca mofturile lui la papa provin de la dintoci..si se chinuie saracul de ceva timp.

Blanca ma bucur ca Eva a inceput sa pape si felicitari pentru rabdare

Cornelia sanatate tie si lui Vladimir. Phii...dar ce baietel precoce ai tu acolo...vorbeste multe pentru varsta lui si chiar cuvinte grele (adica sa spui ghete ti se cam imbarliga limba in gura). O sa-i placa sa vorbeasca...cine stie ce Patapievici de Constanta o sa fie

pogos pup sumo cel mic si sa-i apara repede dintocul.

alina...multa sanatate mamei tale. In ciuda starii de rau care este logica dupa sedintele de chimio, cum decurge totusi tratamentul?
Super ca Stefan se misca atat de bine...Io aveam impresia ca Eric nu-si misca fundul ca e mare..insa daca Stefan la cele 10,5 kg ale lui se misca ca o balerina inseamna ca strumful meu sufera de lenevie. Sa-l vezi cum arata cu manutele spre lucrul pe care il intereseaza, dar singura miscare voluntara pe care o face e sa se arunce cu capul inainte.
Zici ca burta scade de la fitness?? Supperrrrr....poate asa ma mobilizez si eu sa reiau fitnessul ca l-am abandonat de o luna.
Tin pumnii pentru Marie..sa fie superba si gratioasa ca o lebada.
Apropo..ai inceput sa-i ingrijesti dintii lui Stefan? Cum faci?
...si ce ai decis cu plecarea ta temerara?

noce multmesc pentru urari...este chiar ce-mi doresc..calm si liniste. Cam greu insa de pus in practica, pentru ca suntem o familie de colerici si agitati. De unde ai luat Oragel? Spui ca are efect? Medicul mi-a spus ca e cu efect placebo...dar daca atatea mamicute spun ca totusi da rezultate o sa incerc sa-l achizitionez si eu ca ma termina agitatia lui Eric.

theea sanatate zmeuricii tale Si Eric a mers o perioada doar inapoi insa de cateva zile si-a revenit si paseste cu putere inainte. L-am si momit noi cu jucarii si...papa

monica sanatate multa lui Denis..sa va reveniti repede ca sa va puteti bucura si voi de sejurul in tara. Ma gandesc ca ar fi bine sa-i dai si un probiotic sa-l ajute la refacerea florei intestinale.

Elenada multa sanatate lui Matei. Poate nu a recidivat infectia urinara si febra este doar de la dinti.

Clara ce baietel mobil si scump ai...sa va traiasca si sa fie sanatos

Motana..am iesit cu fetele in oras..tot mamicute ca si mine care au fructificat prilejul de a petrece o dupa amiaza relaxanta. Nu-ti spui ca imi era gandul la Eric...nu l-am mai lasat atat de mult singur cu mama...dar pe de alta parte m-am si relaxat. Numai bine..ca am avut o noapte cu treziri dese.
Felicitari si pentru Daris vorbareata...hi, hi..da' ce cuvant a invatat
Apropo de iubit pe apucate...si noi am dezvoltat niste abilitati de dezbracat..de...de imbracat, de zici ca suntem la concurs. uff...or sa vina si vremurile de alta data (poate la pensie..dar e bine si atunci).

Moniland pup Irina cea curajoasa..si felicitari pentru Laura ca a depasit pragul de 7 kg. sa dea Dumnezeu sa fie analizele ok

Meniul de astazi:
- mango cu branzica de capra
- cartof dulce, morcov, broccoli si carnita de pui
- mar la cuptor cu scortisoara

gataaa..m-am intins cat o zi de post.

pup si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neata'

Am venit si noi de la masa (mar+nectarina+suc de portocala+biscu) a fost delicios. Nu linge ea castronelul dar mananca trei sferturi din el.
Pentru pranz ii fac supa de legume+pui.

Fetelor cum sunt petele de alergie? Ca eu vad la Eva iar sub barba si pe gusita ceva pete rosii...cam multicele..sa fie de la oul de ieri? Mi le-a adus mama de la o vecina care are gaini..nu o fi foat ok? Ea a mai mancat ou si nu a avut reactie..altceva doar brocoli ieri..mmm..

Aseara i-am lasat patutul la treapta de jos..asa jos mi se pare..ea mai dormea in el si la treapta de sus fara probleme insa a inceput sa se ridice in picioruse si bara ii era un pic mai jos de tzitzi..asa ca am coborato.

Azi dimineata m-am uitat de geam si....zapada!!!!!!...cred ca baba Iarna si-a facut de cap azi noapte..acum sa topit..Primavara invinge .
Azi poate iesim pana in Plaza..imi tot caut jeansi..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput